- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Én is agyalok már egy ideje a watch 3-on aztán úgy voltam vele megvárom és megveszem majd az újat ami megjelenik, de most elég jó áron hozzá tudok egyhez jutni így megveszem. És majd ha jön akkor megint váltok arra.
És ha már itt vagyok, a felülete mennyire karcolódik amúgy mindennapi használat során? Érdemes rá venni vékony fóliát vagy valami üveget ami minőségi és kb nem lehet észre venni. Ha valaki használ ilyet kérem ossza meg az infót... köszi
-
atees
őstag
válasz Constantin #5295 üzenetére
Akartam en is varni de nem birtam ki es lecsereltem az S0-t, S3-ra😀 nem bántam meg.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Constantin #5295 üzenetére
Én is várnék, ha nem sürgős.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Constantin
tag
Akkor várok vele, úgyis az ilyen fejlesztésekben reménykedtem. Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz Constantin #5293 üzenetére
Várható, eddig évente jött ki új modell és most eléggé ráfeküdt az Apple az egészség témára (szívbetegségek megelőzése, stb.), szóval szerintem nagy eséllyel jön most is új modell, ami betegség megelőzés/diagnosztikában lesz jobb az elődöknél.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Constantin
tag
Sziasztok! Tudom, hogy ezt így nehéz megmondani, de szerintetek várható az ősszel új Apple Watch? Sportoláshoz mindenképpen szeretnek egyet, de nem tudom, hogy érdemes-e még várni vele.
-
norberto_th
aktív tag
Felül? Az nem fólia, nincs rajta fólia. Nem rondítom el vele az órát de még a telefont se, bár nekem a telón egy karc sincs pedig na az kapja az ívet néha, de semmi.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
őstag
válasz norberto_th #5289 üzenetére
Az a karc a fólián van nem?
-
norberto_th
aktív tag
Találtam egy érdekes dolgot az órán, mégpedig ahogy van a bal alsó sarka, ott a burkolaton belül van egy vékony fényes rész, ami szerintetek normális? Nem kívül van, nem sérülés, ütés sem érte. A többi sarka szép fekete belül azon a kis vékony sávban, nincs ilyen ezüstös csík:
[kép]Aztán, megvan az első pici komolyabb karc, ami szintúgy meglepő, nem tudtam hogy a kabát alsó része ennyire karcol, amikor yt videóban késsel alig tudják megkarcolni
[kép]Akkor az én órá hamar csupa karc lesz, ez csalódás...pedig csak textil
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Meszi73
csendes tag
Köszönöm, mindenkinek a választ!
Találtam egy watchify nevű appot, ami részben segít a problémámon.
De lenne is egy következő kérdésem, a pulzus, és egyéb adatokat tudom valahogyan importálni egy macbookra? Valamiféle formában?"Ami nem élmény, az tapasztalat"
-
Meszi73
csendes tag
Sziasztok! Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok, egy 42mm Nike sport-nak. Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség spotify használatára a watch-on? Köszönöm a segítséget
"Ami nem élmény, az tapasztalat"
-
galaxys80
veterán
Sose értem hogyan csináljátok ezeket az időket. Én minden este töltöm.
Mondjuk ez számomra teljesen megfelelő. -
amulet
senior tag
válasz nickedez89 #5246 üzenetére
légyszi valaki jelezzen már vissza, hogy pontosan melyik töltővel működik a watch? Csak a 3-as vagy a 2-es is tölthető QI töltővel?
-
norberto_th
aktív tag
Köszi! Igen levettem, így nem csesztet
-
Csabee.
nagyúr
válasz norberto_th #5270 üzenetére
Vedd le az órat vagy ne tedd színház módba, és gyógyulj meg mielőbb
Üdv: Csabee.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz norberto_th #5270 üzenetére
De, valahol ki lehet kapcsolni.
Szerintem ez kell neked: Értesítések -> Tevékenység -> Állásemlékeztetők[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
norberto_th
aktív tag
Olyan beállítás nincs hogy megadhassam az órának ne csesztessen minden órában hogy mozogjak, ha fel se birok kelni mert beteg vagyok?
-
-
Ragnar95
félisten
Nagyon meg fogja őket hatni a dolog
Főleg hogy ennek nem önkényes oka van, egész egyszerűen az adott évben megjelenő watchOS verzió olyan funkciókat is használ, amik az adott évi iOS-ben jelentek csak meg.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
atees
őstag
válasz szabogabor10 #5264 üzenetére
F*ck apple🤬🤬
Irok is nekik egy uzenetet🤬Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
veterán
-
atees
őstag
Lyukra futottam🤦🏻♂️
I6on ios 10.3 van watch s0-an 4.2 es a parositas nem lehetseges mert regi az ios. Nem lehet kikerulni h az i6ot ios 11re frissitsem??😱Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz mr.tamasbiro #5260 üzenetére
Igen az lemardt😀
Órát még nem cseréltem, azert is volt a kérdés.
Koszi!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
Sziasztok!
Ma vettem az s0 helyett egy s3 niket😀
Kérdés: s0át letörlöm akkor betudom állitani az asszonynak újként?
Nekem az s3 meg icloudbol leszivja a régi adatokat.
Jól gondolom? Nem szeretnék beállitásokat veszíteni!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Arellig
tag
sziasztok,
tudom nem teljesen ide illő komment de van egy két fölös dolgom apple watchoz ha esetleg vmeik kedves forumtársunkat érdekelné
többek között egy milanese loop ezüst szíj is pm be érdeklödj -
Ragnar95
félisten
Mindenképp kell iPhone az Apple Watchhoz, rögtön az óra aktiválása nem működik más telefonnal, de aktiválás után sincs sok értelme önálló eszközként használni, a párosított telefonnal való szinkron adja a funkcionalitás elég nagy részét és csak iPhone-al párosítható a Watch.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whited
addikt
Sziasztok
Remélem nem nagy off.
Ha szeretnék venni életemben először Watch-t, de S7e telefonom van, akkor ez így mennyire működik?
Kellően független már a Watch egy iPhonetól ?
Első vagy harmadik generáció a jobb választás?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
r3dsnake
nagyúr
válasz losilee1337 #5249 üzenetére
A 1st gen az series 0.
-
losilee1337
aktív tag
-
veterán
Ez series 0 lesz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
aujjobba
addikt
Mi a kérdés?
-
amulet
senior tag
válasz nickedez89 #5247 üzenetére
nem próbálná ki esetleg valaki ikeában? vagy aki mással? olyan érdekel ami tölti az iphone8-at és a watch-ot is. Nekem még nincs, most akarok rendelni egy LTE-t, de ahhoz jó lenne tudni, hogy fog-e működni egy vezeték nélküli töltővel. Az ikeában az iphone 8-at teszteltem
-
nickedez89
senior tag
Itt írnak egy viszonylag jó árú és megbízható töltőről, de sajnos Watch-al itt sem próbálták ki.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nickedez89
senior tag
Az Apple oldalán ez a lista van magadva mint Qi-certified chargers.
Márkában a Mophie és a Belkin ajánlott főleg ha jól tudom!
De a listában láthatsz pl. Hama-t is. Az biztos, hogy érdemes kipróbálni megvétel előtt, de szerintem ha nem gagyi noname-et veszel az tölteni fogja.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
amulet
senior tag
válasz nickedez89 #5244 üzenetére
akkor melyik az a töltő ami tölti? ikeában próbálta valaki? melyek azok a nevesebb töltők?
-
nickedez89
senior tag
válasz Ragnar95 #5242 üzenetére
Én nem próbáltam, de ahogy Csabee. is írja a nevesebb Qi töltőkkel működik a visszajelzések alapján!
Ikea-ban pl. ki is lehet próbálni gondolom!
Meg ott van ugye az Apple AirPower is mint opció potom pénzért!
-
Ragnar95
félisten
válasz nickedez89 #5240 üzenetére
Próbáltad is a Qi töltést? Csak mert az S3 elvben az első Watch, ami támogatja, ráadásul eleinte az iPhone-okra is jött sok panasz, hogy nem minden Qi töltővel kompatibilisek, így az S3-nál sem lennék ebben olyan biztos.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tavaly októberben felpuffadt az akkumulátor a 2015-ben vásárolt első generációs Watch-omban és ledobta az előlapot. Van ezekre az akkukra egy 3 éves csereprogram, így kicserélték a betegeskedő S0-át egy S1-re. Ha érdekel, akkor korábban leírtam itt a topikban a dolgokat, vissza tudod keresni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nickedez89
senior tag
Persze, lehet tölteni Qi töltővel a watchot!
A másik kérdésre szerintem neked kell tudnod a választ. Véleményem szerint megér 199-et a kerámia, ha nem zavar, hogy 70 ezerrel többet költesz egy ellenállóbb, de hardveresen gyengébb (tehát lassabb) eszközre.
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz norberto_th #5233 üzenetére
Nem, csak a kalóriaérték változtatható, ne kérdezd miért.
-
nickedez89
senior tag
válasz norberto_th #5233 üzenetére
A gyakorlat mértékét tudtommal nem lehet emelni, mivel az csak arra szolgál, hogy ösztönözzön napi legalább 30 perc intenzív gyakorlat elvégzésére.
A mozgás célt viszont tudod emelni.
amulet: Mennyi az az ennyit?
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #5225 üzenetére
S0 cserélték S1re? Azt miert vagy hogyan??
-
norberto_th
aktív tag
A tevékenységben nem lehet megemelni pl a gyakorlat mértékét? Mert olyan hamar megvan...
-
galaxys80
veterán
válasz hszilard666 #5230 üzenetére
S1 10.5 mm
S2-S3 11.4 mmMás kérdés, hogy ez szinte észrevehetetlen.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #5228 üzenetére
Sorry, akkor ezek szerint a Series 2-től krumpli. Pedig azt hittem ugyanazt a házat kapta az S1 és S2.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz r3dsnake #5227 üzenetére
Érdekes, a speckóknál mindkét esetben 10.5 mm szerepel.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #5225 üzenetére
Pedig vastagabb.
-
nagysuhi
tag
válasz galaxys80 #5224 üzenetére
Szia, én hónapok óta használok egy ilyen szíjat és nem esik le az óra (nem is tud, mert ez a fajta szíj át van fűzve a csatokon), és a mágnes nem engedi el a szíjat sem.
Éjjel-nappal rajtam van, nem nagyon kell reggelre utána igazítani.
Elég erős a mágnese, vedd meg nyugodtan.[ Szerkesztve ]
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz r3dsnake #5223 üzenetére
Nekem egy első generációsat cseréltek S1-re, semmi különbséget nem vettem észre vastagságban."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
galaxys80
veterán
Nézegettem ezt [link] fajta Milanese Loop szíjat az Alin. Látom, hogy ezek mágnessel kapcsolhatóak össze. Van valakinek tapasztalata arról, hogy ezekben a mágnes mennyire erős? Nem szeretnék, úgy járni, hogy menet közben elenged és leesik az óra.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy nagyon durva mennyire vastag az S1/S2/S3 az eredeti órához képest. Pedig az alap, 1st gen se vékonyka, de meglepődtem az utódokon a mediamarktban amikor múltkor nyomkodtam.
-
nickedez89
senior tag
válasz ittakary #5221 üzenetére
Az jó ár valóban de most érted, lehet hogy a büdös életbe nem lesz karcos viszont a következő watchOS-nél meg már dadogni fog?
Inkább úgy voltam vele ez még két főverzió frissítést biztos kibír! Addig meg csak nem lesz használhatatlanul karcos!
Igazából kicsit Apple üzletpolitika ez, mert 130 ért az alap S3-ra is nyugodtan elférne ám a zafír üveg! Csak hát akkor ki venné a fél millás verziókat?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nickedez89 #5220 üzenetére
130at mondjuk megért volna a kerámia S2 blackfridayen
-
nickedez89
senior tag
válasz Ragnar95 #5217 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta mikor vettem, hogy jobb lenne egy acél vagy kerámia s2, volt is raktáron nagyon akciósan pár darab!
De mivel a hw gyengébb benne és még jóval többe is került volna inkább s3-at vettem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz ittakary #5218 üzenetére
Ha megkarcolódik akkor lehet venni 4x újat és ugyan ott van az ember.. Ja nem, mert a garancia tovább lesz jó..
más: A héten már 900 napi calóriát lőttem be ,simán hozom ezt is eddig.. Mai napot 1377-el zártam. Akksi 62%-on mutat még reggel 6tól.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Ragnar95
félisten
Akkor úgy is kérdezhetted volna, hogy melyik legközelebbi országban árulják...
Itt írja az Apple, hogy pontosan melyik országokban árulják a cellular modellt, Európában csak Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság. Viszont vigyáznék a helyedben a külföldi beszerzéssel, mert például a németországi modellek első aktiválásához elvben kell egy kód a Deutsche Telekomtól.
Amúgy ha ennyire fontos számodra a nem alumínium tok, én a helyedben inkább néznék raktáron maradt S2-t, hátha árulnak még valahol.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
amulet
senior tag
a ceramia vagy az acél a jobb, karc, sérülés tekintetében?
-
Ragnar95
félisten
-
amulet
senior tag
Sziasztok, Honnan lehet beszerezni acél tokozású órát S3-as készüléket?
Néztem az ismertebb (istyle, icentre, apple) de Magyarországon nincs 🙁
Pedig az a verzió érdekelne, úgy hogy ha tudtok megbízható forrást, kérlek jelezzétek 🙂üdv Péter
-
atees
őstag
Nyarig varok, addigra mar biztos lesznek pletykak😀
-
norberto_th
aktív tag
Nekem az a véleményem hogy felesleges évente új modellt bemutatni. Amikor megjelent az első, a masodikra is 2 évet kellett várni.egyszerűen nincs értelme, mert én jelenleg úgy érzem hogy a hardwer túlhaladott ami nem baj sőt, de a szoftver gyerekcipőben jár még. Egyszerűen nem tudom mit tudnának bele tenni még most. Ha vékonyabbra csinálják akkor úgy talán van értelme, kicsit erősebb cpu, több üzemidőt nem hiszem hogy beletudnak préslni, naggyából ennyi. Ezért új modellt kiadni szerintem totál felesleges, inkább majd a szíjak terén lehet érdekes a dolog, mert azt szeretnék okosítani. Nem igazán volt az rlőző modellekhez képest nagy előrelépés, jelenleg azt sm tudom van e nagy kül a 2-3 között, a hardver gyorsabb, de ennyi?!
-
atees
őstag
Szerintetek lesz iden watch frissites? Mert cserelnem iden az S0-t de ha lenne S4 megvárnám😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest