Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Amikre használom:
- Ha hazaérek bekapcsol a nappaliban a lámpa, így nem a vak sötét lakásba lépek be.
- Ha hazaérek, kikapcsol az AOD az órán, hogy ne világítson a félhomályban a szemembe.
- Ha hazaérek, akkor nem kapom meg a mozgásérzékelő kamera értesítéseit (mert minek)
- Ha elindulok itthonról bekapcsol az AOD, mert ott viszont szeretem
- Ha beérek munkahelyre, akkor nem kapom meg a social medias értesítéseket
- Ha lemegyek edzeni automatikusan watchface-t vált az óra olyanra, ahova ki vannak rakva az edzős appok, timer, shazam, podcast, de az értesítések automatikusan némításra kerülnekSzámomra mind hasznos és musthave. Egyik se azért van, hogy akkuidőt spóroljak, vagy bármilyen háttérfolyamatot ki-be kapcsoljak. Minden engedélyezve van mindig. Csak vannak szituk, ahol másképp szeretném, hogy viselkedjenek az eszközeim.
-
niof
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Soha nem vágtam, hogy ezeknek a shortcutoknak mi értelme van. Miért jó az, hogy máshogy viselkednek az eszközeid, ha máshol vagy? Miért nem jó, ha egyszer beállítod, ahogy szeretnéd használni, és kész? Mert mondjuk ha valaki hanggal használja az eszközeit, és mondjuk értekezletre kell mennie, alap, hogy lehalkítja (ha nem egy tapló), utána meg visszavált. Mert pl. az értekezletet úgysem tudod, hogy pontosan mettől meddig tart (jobb esetben a kezdete fix), muszáj kézzel állítani olyankor. Mi egyéb haszna van akkor ezeknek? Sokan írják, hogy ki-be kapcsolgatják a wifit lokációfüggően, de minek? Marginális különbség van csak fogyasztásban. Természetesen végignéztem a lehetőségeket, amiket a telefon felajánl, de nem hozott lázba, hogy ezek közül nekem bármire szükségem lenne. Persze mindenki úgy használja a kütyüjeit, ahogy szeretné, de nekem ez idegen...
-
joey04
titán
Én is kb. 1 hónap után kikapcsoltam az AOD-t. Egy olyan opció lenne jó, hogy edzés közben legyen, amúgy meg ne. De ez nincs, szóval marad off.
-
niof
veterán
Igen is, meg nem is. Nekem nem volt eddig okosórám, csak "normál", de mégsem igénylem. Éppen elég, ha csak akkor mutatja, mikor meg akarom nézni. Ha jobban belegondolsz, a hagyományos óra is feleslegesen mutatja az időt akkor, mikor épp nem azt nézed. Addig maximum egy kiegészítő az öltözékedhez, semmi több.
-
lmno
őstag
Szerintem aki hordott normális órát előtte rendszeresen, annak alap az AOD. Ugyanis akkor elég csak rápillantani kb bármilyen szögből, és látod hogy mennyi az idő / jött-e üzenet, nem kell magad elé fordítanod.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én is ugyanígy vagyok vele. Időnként elkap az ötlet, hogy kikapcsolom, de másnap kapcsolom újra be. Az egy hiányosság, hogy nincs olyan beállítási lehetőség, hogy értesítés esetén villanjon fel. Pl jelzi a bejövő hívást, de nem tudom, hogy ki hív, amíg magam felé nem fordítom, ez így nem jó, inkább marad bekapcsolva az AOD.
-
Mr_Rob
tag
Ha jól értem, akkor nincs olyan opció az SE-ben, hogy edzés közbben maradjon ébren, vagy hogy értesítésre villanjon fel?
-
-
Mr_Rob
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Négy éves Galaxy Watch-om is AOD-s és kb. egy év után leszoktam róla: igazából csak divat szerepe van, mert ha ránézek, akkor úgyis felébred. Szépnek meg ígysem-úgysem szép az Apple Watch, szóval ezt a részt már elengedtem
A kérdés inkább az, hogy lesznek-e a régebbi órák akciózva? -
Mr_Rob
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy órát. Az SE és a 8-as között vacilálok, de a jelenlegi árát a 8-nak sokallom, túl sok hozzáadott értéket sem biztosít számomra, szóval inkább SE. Érdemes megvárnom az új bejelentését? Várható, hogy akkor az órák ára lejebb megy, vagy inkább csak az új leszt drágább?
Hasznát venném már a jövőhéten, de ha esetleg akciózzák, akkor kivárok. Mi szokott lenni generációváltásnál a trend?Üdv,
Robi -
-
Gubu0101
veterán
Vajon a hangszoro beporosodasara van garancia?
5 honapos a 8-as es eddig birta a port,recseg a hangszoro mikor hangjelzest ad
Valamelyik nap furodtem benne,gondoltam hatha kiazik,de semmi
-
trialboj
őstag
Hali,
Kölcsön kaptam egy apple okosórát, nem tudom pontosan melyik modell, arra lennék kíváncsi hogy csak iphone-al párosítható, vagy egy macbookal, esetleg mac studioval is kiolvasható belőle ez-az. Nekem kb arra kellene hogy kíváncsiságból belenézzek az alvási adatokba, és bringázás közben már amennyire pontosan meg tudja mondani, segítsen követni a pulzusomat.
KÖszi -
válasz
Peat76
üzenetére
Ez a Beállítások / Mobilhálózat / Rendszerszolgáltatások menü? Nekem nem is így néz ki, totál nem. A Rendszerszolgáltatásokon belül lehet látni listaszerűen, hogy milyen appok mennyit fogyasztottak a mobilnetből.Ja valószínűleg nem, hanem az adatvédelem, helymeghatározás. Ott írja is felül, hogy ezek a beállítások meg vannak osztva az óra és az iphone között, ha ott ki vannak kapcsolva, akkor itt is.
-
Peat76
őstag
Kérdés
Mozgáskalibráció és távolság....miért nem tudom bekapcsolni?
-
niof
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Szerintem bármilyen cuccot te magad csomagolsz ki és "laksz be", az ugyanolyan jó érzés. Vettél már pl. új autót? Én igen... Jobb volt először belerakni a s.ggem, mintha már valaki előttem kikagylósította volna az üléseket. De persze ettől függetlenül egy új telót is jó érzés először bekapcsolni.
-
kchris78
veterán
-
PACSA75
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Ezt a számot hívd: 06 80 983 435
Nekem viszont a telefonban ez van elmentve (Apple Magyarország 06 80 983 824). Szóval, ha nem az első, akkor próbáld ezt.Mármint arra gondolsz hogy leadom nekik szervizbe és lehet kicserélik? - igen. Volt itt PH n, aki az aksi miatt adta be (S4 - 70% os aksi = no gari), és felajánlottak neki egy új S4 et 48 ezer forintért.
Talán te is kapnál egy hasonló ajánlatot, ha nem lehet már javítani a watchot. -
PACSA75
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Hívd fel a supportot, nagyon segítőkészek, és ingyen van. Legalább kiderül hogy hardver vagy software probléma. Ha javítani kell, az már szerintem nem fogja megérni, de árajánlatot persze attól még lehet kérni.
Én 60 ezerért vettem használtan (makulátlan) az S5 öt. Ezt vedd figyelembe ha kapsz árat a javításra.
Valószínűleg inkabb cserélni fogják és talán kapsz jó árban egy új S5 öt. -
PACSA75
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Szerettem volna segíteni neked, ezért olvasgattam fórumokon, és sajnos másoknál is jelentkezett ez a probléma.
Van akinél csak egy másodpercre villan a sárga képernyő, mikor leveszik az órát, másnál pedig maradt is a sárga képernyő. Sajnos viszont megoldást nem találtam.
Volt aki azt mondta, hogy az Apple support szerint a telefon miatt jelentkezett a hiba (volt olyan, akinél 3 óránál is jelentkezett - ugyanazzal a telefonnal párosítva), de konkrét infót nem láttam.
Talán egy próbát megér, hogy töröld a telefonból a párosítást (próbáld helyesen, ahogy az Apple oldalán le van írva). De őszintén, nem hinném, hogy segít. Ártani viszont tuti nem fog.Ha semmi változás, akkor megér egy próbát, felhívni az Apple supportot. Nagyon segítőkészek, volt már tapasztalatom velük.
Ha semmi nem segít, akkor jó esetben gari, ha pedig már nincs rá, akkor valószínűleg kuka lesz😥.
-
Peat76
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Először próbáld meg ezt...
Nem egyedi eset!
Apple watch series 8 yellow screen glitch when taking off from wrist...First force restart the Watch
i.e. press and hold both the side button and Digital Crown for at least 10 seconds, then release both buttons when you see the Apple logo. -
Krisz79
őstag
Tegnap egyszer csak teljesen sárga lett a kezemen a kijelzője az órának.
Apple watch 5
Kikapcsolni nem engedi ,akkor vibrálni kezd. Az lenne a kérdésem, tudtok-e korrekt és reális áron dolgozó szervízt? Váci vagyok, így Budapest még megfelelne.
(Gondolom, erre otthoni keretek között nincs megoldás, ezt esetleg egy pl: újra indítás vagy más megoldással orvosolni?)
-
Peat76
őstag
Apple watch 7...a legutóbbi 9.6.1 frissítés az előkészítésből nem mozdul...Ilyenkor mi a teendő?
-
chatran
őstag
válasz
bilon73
üzenetére
Jól értelmezem, hogy bevittél egy több éves Series4-et akkucserére mert már nagyon gyenge volt az üzemidő és 48 ezerért kaptál egy teljesen új órát?
Akkor én is bevihetem a kb másfél éves Series 7-emet (Jelenleg 85%.os az akkuállapot), mert már alig bír ki egy teljes napot? -
esbii22
őstag
WatchOS 9.6.1 kint.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A többi nem érdekel, ez lenne a fontos.

Ez bug vagy feuture amit nem vettem észre, ha igen hol tudom állítani?
-
Sziasztok!
Egy eléggé bosszantó kis anomáliával küszködök egy ideje. Szóval az alany egy Watch Ultra és azt csinálja, hogy az egyik komplikáció a Watch Facen a dátumra van beállítva viszont alapból itt az iránytű lenne és amikor az AOD megy akkor a dátumot írja, de ha aktív az óra akkor pedig az iránytűt...
Próbáltam már alaphelyzetbe állítást és másik telefonnal szinkronizálást is, de továbbra is ugyan azt csinálja. Bosszantó eléggé főleg amikor a dátumot akarom látni és vakarózok, hogy 108° K hányadikát jelenthet...
Erre valami megoldás?
-
-
TheMarci
addikt
-
bilon73
aktív tag
Megjott az uj ora. Bontatlan dobozos series 4 A1978 (csak az ora van benne, se tolto, se szij). 48 ezer penz volt.
almariumban inteztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A kérdés inkább az, hogy lesznek-e a régebbi órák akciózva?

, a telón kell bekapcsolni..mekkora Homár vagyok