- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Csak egy gyors kérdés, az apple okosórák csak ájfonnal működnek együtt, vagy van olyan amelyik droiddal is kompatibilis? -
atees
őstag
Sziasztok! Ki tudom valahogy kapcsolni, hogy a korona nyomásra bejöjjön a siri ? hülyét kapok tőle, nem használom semmire és sokszor bekapcsol feleslegesen.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Unatko
csendes tag
Sziasztok! Nincs valakinek olyan tapasztalata, hogy a Watch OS 4.3 óta nehezen kapcsolódik be az óra?
Van amikor 15 percig mutatja folyamatosan a logot. És nem történik semmi. Köszönöm a választ.Az elv olyan mint a fing. Tartod amíg tudod.
-
szekra
addikt
Az letezik, hogy ha ertesites jon az orara es nincs hatotavban a telefon, erosebbet rezzen? Autoban hagytam a telefonom es mintha sokkal nagyobbat rezzent volna.
-
mattheus
őstag
válasz Ragnar95 #5788 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én ilyenben gondolkodtam, mert ez legalább teljes felületen védené az óra kijelzőjét (LINK)A felrakása nekem kicsit "érdekes" hiszen többlépcsős és 1-2 nap mire úgy kiszárad, hogy foltmentes lesz. Közben én biztosan paráznék, hogy az a kémiai vegyület, amit ráspriccelek az reakcióba lép majd az órával és elcsúfítja......
Műanyag "házzal" én sem szeretném elcsúfítani, mert nem találtam olyat, ami megőrizné az eredeti kecsességét az órának. Emlékszem annak idején a Swatch órákhoz valami eszméletlenül ronda karcolás elleni védelem volt (pl. link) Szerencsére ettől már csak jobb megoldások vannak, azonban valami kelleni fog, mert ismerem magam, előbb vagy utóbb össze fogom karcolni.
-
Ragnar95
félisten
válasz galaxys80 #5789 üzenetére
Mondjuk a hajszálkarcok nem hiszem, hogy az ajtóhoz csapástól keletkeztek volna, attól max mély karc/repedés kellett volna hogy keletkezzen.
Nyilván tud karcolódni, ez nem kérdés, inkább az a kérdés hogy megfelelő odafigyeléssel mennyire karcolódik. Nálam ha úgy használom, mint a iPhone-jaimat/iPadjeimet, sokkal kevésbé hajlamos karcolódásra.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
galaxys80
veterán
válasz Ragnar95 #5788 üzenetére
Nekem azért sikerült a 3. napon az ajtóhoz koccolni és néhány hajszál karcot gyűjteni a kijelző szélén.
Igaz csak kimondottan fény alatt és keresve látszik.Haverom S2-je viszont cefetül karcos. Igaz éjjel-nappal rajta van.
Szóval tud azért karcolódni a watch is.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz mattheus #5787 üzenetére
A kijelző széleinek lekerekítése miatt egyik fólia se lesz tökéletes rajta, így én nem csúfítanám el fóliával az órát. Attól nem kell félni, hogy valamihez hozzácsapod a kijelzőt és megkarcolódik, az IonX elég kemény, egyedül finom szemcsés anyagok ellen (pl homok) nem olyan strapabíró, mint a zafírüveg. Én jópárszor hozzácsaptam kemény anyagokhoz a kijelző, de semmi baja nem lett.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Az órához milyen fóliát ajánlanátok (s3 Nike+)?
Sajnos tapasztalatból tudom, hogy hajlamos vagyok az óráimat valamihez "hozzácsapni" és nem szeretném, ha a felülete megsérülne....Köszönöm!
-
domerator
veterán
válasz ittakary #5780 üzenetére
Az Apple Watch valahogy egyedi az egyszerű külseje ellenére. Minden esetben ki lehet szúrni ha valaki azt viseli.
Abban egyetértek, hogy annyira nem elit, hogy 450 dolláros szíjat "elbírna", bár nem rossz az összhatás, csak épp felesleges a drága szíj hozzá.Nálam is főleg okosóra, de én összevásároltam a netről egy rakat szilikonszíjat hozzá és nagyon szeretem a watchot olyan szíjjal viselni ami színben passzol az öltözetemhez, legtöbbször eltérő félszíjat teszek rá. Jópár ember találta jópofának, ötletesnek ezt a fajta összeöltözést.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
H0r1
tag
-
nagyúr
-
daniel909
addikt
válasz zerdelyi #5763 üzenetére
el fog szakadni a lyuknál. ugyanilyenem volt 2-3 hetet bír egy ilyen. először csak megreped, aztán átszakad a lyuk.
A szín tényleg jó de az anyagminőség tükrözi az árat.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
leslieke
Jómunkásember
válasz hszilard666 #5774 üzenetére
Ennyiért ér az S0?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
válasz hszilard666 #5771 üzenetére
mennyiért sikerült megfogni?
-
szekra
addikt
válasz mr.tamasbiro #5765 üzenetére
Miről?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Sikerült zsákolnom egy S0-s stainless steel órát gyári linkbraceletrel!
A kérdésem az hogy a mostani S0 mat, 42, space black stainless, gyári felete szíjjal, valamint utángyártott linkbracelettel, milyen áron tudnám eladni?
Köszi!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
molnartom
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #5768 üzenetére
Igen!
-
Ragnar95
félisten
Erről változóak a vélemények, van aki szerint nála könnyen karcolódik, de legtöbben nem használunk rajta semmilyen fóliát és karmentes a kijelző teljesen.
Szerintem sokkal kevésbé karcolódik, mint bármelyik iPhone/iPad kijelzője, jópárszor hozzácsaptam már valamihez véletlenül és semmi nyoma, illetve por miatti mikrokarcok sincsenek, ami nálam a kritikus pont volt iPaden például.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
S@c@
őstag
Hello!
Mennyire karcolodik az apple watch uvegfelulete?
-
szekra
addikt
Ki milyen szamlapot hasznal? Nekem most legujabban a Chronograph tetszik, eddig Nike+ Analogue volt.
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #5757 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó újítás lenne Már annak is örülnék, ha a gyári face-eken meg lehetne variálni, hogy mennyi/milyen complication legyen kint, de 3rd party watch face-ek még jobbak lennének
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
watchOS 4.3.1 suggests future support for third party watch faces
gyááá de király lenne
-
szekra
addikt
Megjött a rendelt milánói szíjam. Tetszik! Kíváncsi vagyok fog e kopmi, feketét vettem.
-
SharpSA
veterán
Rendben, köszönöm.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
Tudtok ajánlani a horror áron levő gyári szíjak helyett olcsóbb megoldást, de jó minőségűt? Kellene valamilyen lukas vagy legalábbis jobban szellőző szíj.
-
Ragnar95
félisten
Még mindig viheted magaddal az órát egy külső akkura dugva tölteni Ezen kívül mást nem igazán tudsz tenni, ha nem akarod visszállítani gyári állapotra az órát a megszakított frissítés miatt. Amúgy óra frissítéssel nem nagyon szórakoznék, mivel ha gond van, házilag nem nagyon lehet szoftveres gubancokat se megoldani, ha mondjuk nem bootol az óra, hiszen kábellel nem lehet gépre kötni.
Tudom, hogy ez most nem segít, de a jövőre jó tanulópénz ez, hogy watchOS frissítésnek nem szabad nekiesni ha az elkövetkezendő pár órában dolga van az embernek máshol...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Ha már elkezdted a telepítést és nem csak letölti a frissítést a telefon, akkor valóban jobban jársz, ha nem szakítod azt meg. Sajnos maga a frissítés telepítése részben érthető hogy miért ilyen lassú, hiszen wireless kell átmásolni a telefonról az órára a frissítést magát és utána az órának telepítenie azt.
-
Ragnar95
félisten
Nem lehet felgyorsítani sehogy se, de feltételezem te is tudtad ezt a választ, inkább csak önnyugtatásként vártad a megerősítést Sajnos a watchOS update-ek még mindig jóval lassabbak az iOS update-eknél, remélhetőleg lassacskán segít ezen a problémán az Apple, de addig nem nagyon lehet mit csinálni, mint kivárni a lassú frissítéseket.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Most frissitettem IOS11-re es szeretnem feltenni a watchos 4.3-at. Az normalis, hogy 3 orat ir a letoltesre? Nem lehet valahogy gyorsitani? Az iphone-ra siman felment toredek ido alatt, letoltessel, backuppal egyutt...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Ragnar95
félisten
válasz Skorpio.59 #5733 üzenetére
Pont múltkor merült fel a kérdés másnál is, akkor ki is beszéltük, csak akkor használja az óra a saját GPS-ét, ha a telefoné nem elérhető, tehát nincs épp csatlakozva az óra a telefonhoz.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz nickedez89 #5731 üzenetére
Köszi! (...mondjuk ezt pont nem használom)
Az még mindíg érdekelne ,hogy mikor használja a saját GPS -ét.Csak akkor vszínű ,amikor nincs vele a telefon?Ezt tudja valaki?[ Szerkesztve ]
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
nickedez89
senior tag
válasz Skorpio.59 #5729 üzenetére
Watch App -> Jelkód -> Csuklóészlelés menüpont.
Nekem sincs bajom az üzemidővel, átlag két naponta töltöm.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
atees
őstag
válasz Skorpio.59 #5729 üzenetére
Nálam most:
Használat: 3 óra, 49 perc
Készenlét: 14 óra, 54 perc
Akku: 68%Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz nickedez89 #5720 üzenetére
A viselésérzékelést hol lehet bekapcsolni?
Egyébként én meg vagyok elégedve az “üzemidővel”
Készenlét:23 óra 5perc
Használat:2 óra 10 perc
Akku:77%[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz FIREBLADE78 #5727 üzenetére
Kiderül. Hétvégén és este nem hordom, teljesen kikapcsolni meg nem akartam. Köszönöm az infót.
-
SharpSA
veterán
válasz CharlieDrop #5725 üzenetére
Aha! Na csak arra nem nyomtam rá...
KöszönömMindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz CharlieDrop #5723 üzenetére
Nem találom. Hol, hogy lehet aktiválni?
-
SharpSA
veterán
Bekapcsoltam a repülőt, azzal sincs változás.
Hogy kell kilőni a pulzust mérő appot?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
szekra
addikt
Ez sokunknál igy vagy sajnos, lődd ki a pulzusmérő appot vagy ami legutóbb használta (pl. sport trackerek).
-
nickedez89
senior tag
válasz SharpSA #5719 üzenetére
A repülőgép módot még kipróbálhatod!
A nagyobb baj, hogy nálam is méregeti az éjjeliszekrény pulzusát!
Pedig be van kapcsolva a viselésérzékelés és le is zárja rögtön az órát mikor leveszem! Akkor meg minek méreget?
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
SharpSA
veterán
Nekem W3 van és azt tapasztalom, hogy a készenléti fogyasztás elég sok. Azaz amikor nem hordom az órát, például hétvégén, akkor is egy fél nap alatt 10-20 % töltést eszik. Van erre valami megoldás vagy csak ki kell kapcsolni?
-
nagyúr
fix a számlapok mennyisége: egyénire szabható, de nem tudsz hozzáadni, pl App Store letöltésből, vagy netről stb... (egyelőre)
gyorsan tölt, bár sosem néztem, de ennyit találtam róla: [link] - 1,5 óra alatt 80% / 2 óra alatt 100%de mivel napont 30-50% közötti energiát fogyasztok, ezért pl ha reggel felkeléskor felrakod, már kevesebb, mint fél óra töltéssel is ki lehet húzni azt a napot
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam egy apple watch vasarlasan es az alabbi dolgok erdekelnenek vele kapcsolatban.
Ki lehet kapcsolni,hogy csuklo mozditasra mutassa az idot? (Tegyuk fel csak akkor szeretnem,h felvilanjon ha hozzaerek)
A szamlapok szama fix,vagy azert tobb opcio is van?
Kb mennyi ido mig feltolt?Elnezest,ha amator a kerdes de ez lesz az elso ilyen oram.
-
Hegyirabló
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Constantin
tag
válasz Hegyirabló #5706 üzenetére
Én is space grey-t.
-
atees
őstag
Én sima alut, fémszíjjal sokkal jobban bejön az a szín, ha nem lenne ilyen drága, vennék egy space grayt is
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
leslieke
Jómunkásember
Space gray szinten.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szekra
addikt
Space gray
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Színben ki, milyen órát választott magának?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Ragnar95
félisten
Complicationök nem frissülnek azonnal ahogy új adat elérhető az adott appból, mivel az nagyon merítené az órát, minden appnak van egy napi/óránkénti limite, hogy hányszor frissítheti a Complicationt, ez a gyári appokra is vonatkozik.
-
Skorpio.59
aktív tag
Edzés appnál mitől függ.,hogy mikor használja a saját GPS -t és ezt jelzi valahol?Eddig egyszer láttam a GPS jelet az órán ,pedig naponta használom.A telefonon azonnal megjelenik.Ilyenkor a telefon mér gondolom.
-
Skorpio.59
aktív tag
-
aujjobba
addikt
Tudnátok ajánlani olyan dokkolót/töltőállványt, ahol a telefont és az órát együtt tudnám feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest