- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz Just486 #11644 üzenetére
Én mostanában vettem törött képernyővel egyet, és utángyártott oled kijelzőt vettem rá. Őszintén semmi különbséget nem látok az eredetihez képest, tehát ettől nem kell félni. Viszont vannak nagyon gagyi utángyártott kijelzők is, viszont ezek általában ips vagy lcd-k, amiket nagyon könnyű felismerni ha van egy jó sötét háttér, a fekete az amoleden (oled) igazán fekete, a többin nem.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz MasterMark #11635 üzenetére
Kipróbáltam másik hálózatra csatlakozni, ugyanaz az eredmény. Az alaphelyzet visszaállítások megvoltak. Valószínűleg kicseréltetem benne a wifi modult vagy az antennát.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz Gsx-rr #11632 üzenetére
Nem erre gondoltam, talán csak nagyot álmodtam már belátom. Arra számítottam esetleg valaki azt írja "én is jártam már így, próbáld meg ezt vagy azt", hiszen működik végülis, de furcsa mód rövid a ható távolság.
Tehát valaki tud valami megoldást, szétszedjem, meg pucolni a csatikat, vagy valami hasonló, ami bevált valakinek?Azért ennyiért nem dobom ki, cserélni lehet bármilyen alkatrészt, de előbb érdeklődöm, mert ha szervizbe viszem, nyilván az első válasz "csere". Nem divat már megjavítani semmit.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz MasterMark #11629 üzenetére
Tehát csere. Irónia nélkül világosabb lett volna, de így is át jött. Köszönöm a konstruktív hozzászólást. 👍
-
PACSA75
őstag
Vettem használtan egy X et, de a wifi nagyon pocsék. Ha eltávolodom 3 méterre a routertől, néhány perc után ledob, és csak akkor csatlakozik vissza, ha max 10 centire tartom a routerhez. Ez ilyen kaksi, vagy valami baja van. Mit lehet vele kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest