Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kókuszdió
nagyúr
Ha a vakurol van szó ,még mindig rossz nálam is hidegben...
Szervizben mar voltam vele ,azt mondták adjam le és kicserélik.
Nem nagyon szeretnék refurb telefont ,nyáron már nem lesz gond a vakuval meg addigra lehet tiszta karc lesz ,akkor majd kicserélem egy újra a szerviz által. -
mattheus
őstag
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Igen iphone 8-at szeretnék vásárolni, de nem mernék a legolcsóbb boltok közül választani, ezért is
választottam ki 3-at a sok közül melyekhez korábban már volt szerencsém, igaz a firstiphone kivételével nem vettem telefont a felsorolt üzletekben.A Media Markt és az Edigital honlapján a telefon jellemzőinél csak 12 hónap gyártói garancia szerepel + 1 szavatosságról nincs említés. Vásárolni persze lehet csilliárd forintért plusz garanciát.
-
kengyel
nagyúr
Én csak átlag ember vagyok, és telefonnal fotózgatok.
Minden nyaralásra telefont viszek, és jó képeket kreálok vele, nem cipelek plusz egy gépet.
(#2539) hemaka
A kamerán nekem volt min meglepődnöm, ez az első IPhone készülékem, és tényleg jó. Kellemesen csalódtam benne, pedig volt bennem a " félsz " szindróma.
Háttérképeket, tudok valahonnan leszedni ?
-
Kókuszdió
nagyúr
Kint voltam az utcán ,nem rég értem haza és most már bent a lakásban működik rendesen...
Talán érzékeli a hőmérsékletet és a mostani kinti időjárást hidegnek találta?Komolyan mondom nem értem ,de tutira ez vlmiért direkt lehet így (most látom nem is én vagyok az első ebben az ügyben).
-
Lune
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest