- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
-
Lune
tag
Egy dolog még, próbáltam ezt a hard resetet, vodás a telefon. Ha hang le+powert nyomom, akkor bejön a kikapcsolás illetve egy segélyhívásos cucc.
Kipróbáltam a röviden a hang fel, aztán hang le és hosszan a bekapcsoló gombot, amíg be nem jön az apple logo-t, de amikor hosszan nyomom a bekapcsot, nekem sima kikapcsolás jön elő.Ilyen esetben hogy tudok egy hard resetet csinálni?
-
Lune
tag
Megérkezett pénteken a drága space gray készülék. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Persze, fejlődhetne még egy-két dolog benne (értesítési led, kijelzőn megjeleníthető idő), de egyébként nagyon bejön.
Kicsit nehéznek találom, van benne anyag. A kijelző gyönyörű, éles, fantasztikus.Egy dolgot vettem észre, és kíváncsi lennék, hogy nálatok is előfordul-e. Ha gépelek, néha befagy 2-3 mp-re a telefon, mintha gondolkozna és utána megint enged gépelni. Kicsit fura. Mintha túl gyors lennék neki és nem tudna követni.
Egyébként semmi más negatívumot egyelőre nem tudok mondani.
-
Lune
tag
Már "csomagolás alatt" a telefon. Remélem ma már oda is adják a futárnak, mert akkor holnap megérkezik.
Ejj, de várom a kicsikét (nagyocskát).
-
Lune
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a készüléket space gray színben. Ha minden igaz, akkor pénteken vagy hétfőn megérkezik.Már nagyon várom! Remélem elégedett leszek vele.
Tok kérdés engem is foglalkoztat.Szerintem valami mikroszálas belsős tokot nézek majd, vagy lefóliázom a hátlapot. Még nem döntöttem.
Szerintetek a kijelzőre 3d-s üvegfóliát vagy simát válasszak? Esetleg a "hagyományos" üvegfóliát?
-
Lune
tag
válasz
Skorpio.59 #2074 üzenetére
Nekem rossz a rose gold-dal a tapasztalatom. Nagyon kopik az SE-mről is a színe. Szerintem az a legrosszabb opció. Plusz a vodánál nincs plusban.
Azt gondolom, hogy színben a leghálásabb a silver/fehér, mivel az anyagában színezett.
A space gray-jel az a baj még, azon kívül, hogy lekophat a festék az oldaláról, hogy nagyon látszanak rajta az ujjlenyomatok.
Még nagy a dilemma, de szerintem marad a space gray.
Nem, egy nőnek nem mindegy, hogy milyen a színe a telefonnak. Bár szerintem egy férfi kezében buzis a fehér vagy arany telefon... fiúk, ne! Pontosítok FÉRFIAK NAGYON NEEEE!
Nektek csak fekete (más márkában elfogadható mondjuk a silver vagy a kék)! Aki nő, és mást mond, az hazudik.
-
Lune
tag
Sziasztok! I8 plus vásárlásán töröm a fejem. I6s-ről váltottam egy kis SE-re ideiglenesen, de nekem már kicsi az SE. A szolgaltatómnál most jár le a hűség, ki tudok hozni egy új telefont, csak még bizonytalan vagyok a választásban.
A mostani SE rosegold és hajlamos a színe a kopásra. Van valakinek tapasztalata, hogy i8 plus esetén az arany vagy a fekete esetleg egy kisebb karcolás esetén az oldalsó fém részen színkopást produkál-e, mint a rosegold?
Jelenleg csak feketében van plus, ezüst lenne még a kínálatban, de nincs raktáron és nem is biztattak, h lesz még. Szóval leginkább a fekete festék kopás érdekelne.
Szóba került még az i7 plus is, az is csak feketében van a nem fényes verzióban. Esetleg annak a kopása?Illetve 47e Ft a különbség a két telefon ára között. Megér ennyivel többet az i8 plus?
X kizárt, nekem nem jön be!
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest