- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
PlayMax #11426 üzenetére
Kiadás után mennyi idő alatt szokott eljutni X.3-ig a rendszer?
Ebből amúgy mi igaz?
hasznaltalma.hu cikk -
válasz
PlayMax #11409 üzenetére
Jah a felcsúszó animációra gondolsz?
Amit észrevettem még, hogy ha felhúzod a vezérlőközpontot és arra lehúzod fentről az értesítési központot akkor eltűnik a vezérlőközpont és előtérbe helyezi az értesítési központot miközben az animáció szerint mögé húzod le. Nem mindig sikerül de meg lehet csinálni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #11231 üzenetére
Nos nem tudom,
Mivel a csipek is a mostani A11 szvsz simán folytatódhat a trend.Az a 10-es az nem az a tizes.
Lesz 10-es és van ez az X ami a római tízes.
Ahogy a trendeket figyelem, ekkora durranás tutira nem lesz jövőre, egyrészt amit most tud az X azt megugorni jövőre nem tudom mennyivel lehet?
Marad a régi jól bevált recept, egyre kevesebbet egyre több pénzért idén 8, jövőre 8S és így tovább.
Nincs ezekben a mobilokban már annyi, már mindent feltaláltak, évekkel ezelőtt, a többi csak mind bullshit, jó sok pénzért.
Már ez az X is 380k-ért egy akkora lehúzás, hogy épeszű ember nem ad érte ennyit. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PlayMax #11143 üzenetére
3 hónapja még a világ legjobb telefonja, mára már "nem érzem stabil szériának jobb megszabadulni tőle".
-
-
tarcsika
tag
válasz
PlayMax #7674 üzenetére
Akkor szervíz! Mert nekem ha be van kapcsolva az ujjlenyomat akkor működik az 1kattintás+érintés, viszont ha ki van kapcsolva az ujjlenyomat akkor csak a 2klikk működik!
Vagy akkor is működnie kellene az 1klikk+érintéses módszernek ha ki van kapcsolva az ujjlenyomat? Ha igen akkor az enyém is sz@r! -
Tibee86
nagyúr
válasz
PlayMax #7317 üzenetére
Nekem 2 hét alatt megjött.
Tök jó tok, két dolgot leszámítva. A hangerőgomboknál eléggé eláll, illetve nem szereti ha sokszor leveszi az ember, mert a lightning csatinál a kis átvező nem sokáig bírja. Enyémet már csak a lélek tartja, pedig max 5-6x lett leszedve, gondolom a gyári ezért se teljesen megy körbe a kereten. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #6757 üzenetére
De már régebben is csináltál videót, és láttam, most is írtam elhiszem, szóval felesleges volt megint bizonygatnod. A lényeg én rengeteg i7-et láttam már és az összesnél csinálta eddig, csak nálad nem, pont ezért nem érdekel, vagyis nem megyek el azért hozzád hogy megnézzem, mert elhiszem, de abszolút nem mérvadó, mivel mindenki másnál amit láttam csinálta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #6755 üzenetére
Hogy hogy nem tudod mit kell nézni? Amire válaszoltál nekem az előbb ott volt linkelve a videóm erről...
Az i7 még nálam sem akadt, semmi bajom nem volt vele, a videón látható jelenségek azok viszont megvoltak, de mint írtam eddig ezek az összes i7-nél jelen is voltak amit láttam, de ezekkel együtt lehet élni.
-
mrc4y
tag
válasz
PlayMax #6745 üzenetére
Nyiss már meg egy youtube-t aztán pár telefon összehasonlító videót, mondjuk 5-10-et és rájössz hogy nem csak a 6s, de most lehet elmegy a kedved, kb. minden másik konkurens cégnek a flagship-je gyorsabb az i7-nél. Egyedül a játékok megnyitásában viszi a prímet azzal meg sokra megy az ember (bocs ha ezzel mást is megsértek, nem vita indítás csupán tény)
BLACK: A videódban szereplő bugok sztem 99%-ban jelen vannak mindenkinél.
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #6741 üzenetére
Mindenesetre remélem még találkoztok hibátlan i7 el vagy felkerestek egy talira ,aztán más lesz a véleményetek.
De Te most ezt teljesen félreérted. Mint írtam, ez nem bug, hanem így kezeli a szoftvert a hardvert, ez van. Mindegyik 6S fürgébb valamivel, de ez szinte észrevehetetlen különbség.
Mondtad hogy rám csörögsz ,ha a városban jársz és megnézed a telomat....
Tudom, de nem voltam Pesten. :/ 3 héttel ezelőtt majdnem mennem kellett, aztán probléma adódott..
-
B-L-A-C-K
titán
-
xxman
senior tag
válasz
PlayMax #5104 üzenetére
50k? Azért ne vicceljünk már, annyiból kijelzőt cserél az ember
De tény hogy akár 1db ilyen kis ütődés-horzsolás-kopás-festék lepattanás indokolhat 10-15e "kedvezményt", de ez is éppen csak attól függ hogy milyen áron van fent a többihez (szebb és csúnyább állapotúakhoz) képest. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #5108 üzenetére
Ez kb akkora alkualap mintha vennél egy használt bringát és azon pörögsz hogy:
Bakker, ezen nem zsír új gumi van, picit kopott.
Azért egy használati tárgynál elvárható hogy megjelennek rajta használati nyomok, továbbá ha fél áron adok valamit és a készülék használt ne várjuk már fél áron, hogy olyan legyen mint egy fóliázott új.Én nem belőlük élek.
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #5108 üzenetére
De abból kevés van, amelyre 2018 novemberéig szól garancia hivatalos forrásból. 20eFt kedvezmény pedig akárhogy is nézem, elég sok... Abból már tud venni gyári Apple tokot is, vagy egy jobb fülest.. akármit. Ha nekem ilyen sérülés lesz a telefonomon, biztos, hogy nem adok több kedvezményt 20.000 Ft-nál.
Ha már szerinted ez -50k, akkor kíváncsi lennék, hogy hajszálkarcos jet black szerinted mennyit ér majd fél év múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest