- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezzel csak az a baj, mint a Logitech megoldásával. Kizárt, hogy valaha az életben lesz magyar kiosztású...
madgie: Kisebb szövegeknél nekem sem akadály tapicskolni az üveget, de azért egy méretesebb blogposztnál már a hajamat tépem tőle. Tudom, mert egyszer magammal vittem egy kölcsön példányt a több napos vidéki kiruccanásomra. Meg van nálunk céges példány is, szoktam vele a benti kanapén tehénkedni.
Viszont ha bármilyen BT billentyűzettel elketyeg akkor keresek egy kicsi és hordozható példányt. Már csak azt kell eldöntenem, hogy túl tudom-e tenni magam az iPad mini fos felbontásán. Ilyen PPI-vel operál a netbookom is és nem szeretem. Szóval lehet egy iPad 3gen lesz belőle.
Szerk: Tudom hülye kérdés, de virtuális billentyűzetből létezik egy értelmes magyar kiosztású? Mármint ami rendesen, minden magyar ékezetes billentyűt a maga helyén jelenít meg. A céges vason nincs ilyen, nem is nagyon néztem iTunes-ban, hogy van-e. Viszont Androidon is eddig olyanokkal talélkoztam amik tök bénák, mert az ékezeteket kivágja egy kupacba, meg ilyenek. Ha gépelek akkor nem akarok minden ékezettel külön pöcsölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest