- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
esetleg egy linket tudsz dobni az appstorból? Elég sokat találtam ezen a néven...
Mik a tapasztalatok az utólagos stylus alkalmazásáról? Nekem eddig csak egy Htc Flyer tabom volt, ahhoz volt gyári wacom cerka, király volt, hogy a megfelelő rajzoló / jegyyzetelő appban nem vette csak a cerka jelét, így letámaszthattál a kijelzőre. Sajnos ott kicsi volt a kijelző egy normális terepi melóhoz, ellenben volt 3g sim kariról...
-
HardRic
addikt
Nekem wifi-only modell van. Az ígért 10 óra üzemidő mindig meg van, még ha játszom akkor is, de csak böngészéssel, youtube-bal, stb 12 óra használat is megvan néha. A fényerő az ami legjobban tudja szívni az akksit, az meg nem látom hogyan függhet a szoftverfrissítéstől. Én nem aggódnék a helyedben ilyen miatt.
-
Tim82
félisten
Én megvétel után azonnal frissitettem 6.1.3-ra. Wifi, 3G állandóan bekapcsolva, általában 30-50% közötti fényerôn (én változtatom, fényviszonyoknak megfelelően), napi kb. 3-4 órányi használattal (főleg böngészés és olvasás) a harmadik nap este tettem töltőre, akkor volt kb. 35%-on. Remélem, ez segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest