Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Pisztolyt biztos nem... de egy 1 eves termeket hazavagni szoftveresen - az gàz!
Amugy meg, igaza volt a forumtarsnak - meg ne temessunk - hatha 1-2 frissites megigazitja a dolgokat!
Az teny, hogy nem nagyon van ra kapas (pl. az enyem 32GB LTE, 3-4 hetes), viszont 70-80 ezrekert nem fogom odaadni, akkor majd a gyerek jatszik vele a kadban - inkabb.

-
Dany007
veterán
Igen, még nem is tudom hogy oldjam meg, hogy azért kis szórakozást is engedjünk rajta. Majd v.színűleg ilyen kódolással vagy hasonlóval. Eléggé sok mindent kihoz a piciből egy ilyen kütyü.
Tok amúgyis kellene, azért biztos ami biztos alapon.
Figyelemelterelésnek mi is szoktuk használni etetésnél, de nem hittem volna, hogy más is.
Elég gyorsan megunja az etetőszékben a dolgot és akkor nem is eszik tovább.. No de ha kap telefont, azzal elvan és úgy meg simán megeszi még a dupláját is.@randras: Tyú ez állat! Nem is tudtam, hogy ilyen is van hozzá!

-
Dany007
veterán
Na most elbizonytalanítottál picit.
Viszont sajnos fontos a mobilitás. Tehát hogy azért ő tudja cipelgetni is azt a cuccot. A lényeg az, hogy úgy néz ki sajnos ő autista. Nem beszél még és a kommunikációja is elég korlátozott. Mindegy, megjártuk a szükséges köröket az elmúlt egy évben. Van egy kis mappája, amiben képek vannak és ő abból szépen kirakja hogy mit kér. Ezt átnyújtja nekünk, mi felolvassuk neki és így megkapja amit akar. Így teljesül a kommunikációs forma (tehát adó-vevő-üzenet-közvetítés stb). Na most ez kezd neki nyűg lenni, de ahelyett, hogy elkezdene beszélni, inkább csak simán nem használja, mi meg nem tudjuk mikor mit akar vagy mi baja van. Erre ajánlották Pesten, hogy próbáljuk meg táblával, mert az jóval gyorsabb, kényelmesebb, meg látványosabb is neki. Van rá egy jó kis program, ezt szeretnénk kipróbálni. Tehát neki, miután kirakta rajta, hogy mit óhajt, oda kell nyújtani / mutatni nekünk vagy valakinek akitől szeretné azt a valamit. Szóval nem árt ha könnyedén tudja mozgatni.
Telefont nem nagyon szokta dobálni, remélem ezt se fogja.
Amúgy nálunk már 8 hónapos kora óta kezelgeti a telefont. Először csak képeket nézegetett meg húzogatta a képernyőket ide-oda... Aztán szép lassan rájött hogy oldja ki a bill. zárat, megtalálta a youtube-ot... Ő is szépen megkeresi magának ami épp az aktuális kedvenc.
Elefánt, kinder tojás, most épp a dinók. Sőt, pár hónapja már próbál fényképezni is. Persze nem kreatív művészi célból, csak érdekességből.
Csak nehéz neki megmagyarázni, hogy ha az ujjaddal eltakarod a kamerát akkor nem fog látni semmit se. De azért szokott sikerülni.
Talán táblával ez is jobban fog menni neki. -
Dany007
veterán
No igen. Pedig azt az LG-t ajánlották - valamelyik tesztben - alternatívaként!
Amúgy most olvastam - még csak - a retina iPad mini tesztjét. És eszméletlen. Nem csak a kijelző lett komolyabb, hanem a vas is felér egy iPhone 5S-sel. Ami azért nem gyenge! És mindössze ~ 30k-val drágább, mint a sima iPad mini.Hát nem tudom... Az már kicsit húzós összeg, de szvsz simán megéri érte. Főleg ha a tartósságot is belevesszük. Franc tudja mi legyen...
Ma már androidos tabok között is körbenéztem... Lett volna olcsón jónak tűnő darab, de aztán körbenéztem az AppStore-ban és egyszerűen jobb programok vannak, mint Androidon. Adott fejlesztőnek pl 1 appja van androidra, viszont másik 3 ami szintén nagyszerű csak iOS-re érhető el. Szóval mindenképp Apple-nél kéne maradnom.
-
Dany007
veterán
Okéjs. Lényegében pici gyereknek lenne. Tehát csak nem kell emiatt majd jobban erőltetnie a szemét meg hasonló, igazából csak erre gondoltam.
Plusz saját tapasztalat, hogy a szintén 160ppi-s telefon után lett egy 280ppi-s telefonom. Na a régire rá se tudok nézni.
Persze ez telefon, közelebbről néznénk mint a minit.Hardveresen korrekt továbbra is? Nincs akadás lassulás... azonnali reszponzivitás van? Mert igazából ez az egyetlen ok ami miatt iPad kell és nem egy random androidos vacak...
-
Tim82
félisten
Van Viber, van Whatsapp is, csak állítsd át az App Store-nál, hogy ne iPad-only, hanem iPhone-only app-ok között keresgéljen. (Aztán ne felejtsd el visszaállítani majd.)
Feltehetőek, csak alapvetően nem az iPad-ek felbontására írták őket, hanem az iPhone-okéra.
Az összes iTunes alternatíva onnan indul, hogy azért kell, hogy legyen telepített iTunes a PC-den/Mac-eden, szóval szerintem felejtősek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- YouTube
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég gyorsan megunja az etetőszékben a dolgot és akkor nem is eszik tovább.. No de ha kap telefont, azzal elvan és úgy meg simán megeszi még a dupláját is.
Elefánt, kinder tojás, most épp a dinók. Sőt, pár hónapja már próbál fényképezni is. Persze nem kreatív művészi célból, csak érdekességből.