Új hozzászólás Aktív témák
-
-
harry
veterán
-
harry
veterán
válasz
hdcsaba87 #3374 üzenetére
Ha minden igaz, ez gyárilag úgy néz ki, hogy elindítod youtube-on a zenét, majd kilépsz a programból (vagy átváltasz a másikra). Ilyenkor a zene lekapcsol, de ha kétszer megnyomod a Home gombot, majd alul lapozol eggyel balra, ott el tudod indítani a zenét. Itt mindig onnan indítja el a zenét, amelyik alkalmazás utoljára használta, ha jól tudom.
Nekem ezzel a gondom az volt, hogy nem tudtam lejátszási listákat játszani, egy videónként meg nem fogom a fentieket eljátszani.
Minden bizonnyal vannak progik direkt lejátszási listákhoz is, egyszer utánanéztem, de nem túl komolyan, így nem tudok programot / tapasztalatot írni erről, de valahogy minden bizonnyal megoldható. -
harry
veterán
válasz
hdcsaba87 #3371 üzenetére
Én nem igazán érzem lassúnak. Ha a futó programok között váltogatok, akkor kell pár másodperc, mire használható lesz adott progi, de van is valami ilyesmi, hogy csak az aktuálisan aktív program cuccai vannak a memóriában, s kis idő mire betölt
De ha elindítok egy játékot, az megy gond nélkül.
Én még biztos várnék a vásárlással, nemsokára jön az újabb, lenyomja az árakat gondolom. -
Oldman2
nagyúr
válasz
hdcsaba87 #3368 üzenetére
Ha ezt tőlem kérded (márpedig ja), véleményem szerint megéri. Kérdés van-e rá annyi pénzed...
Nekem nem volt, emiatt váltottam vissza az első generációsra.
Ha viszont rá tudsz szánni annyit amennyit, akkor határozottan jobb választás, pláne ha a játék az elsődleges felhasználási célod. Nálam ez csak másodlagos, így elvagyok a régivel is.
Viszont élénken figyelem mi újat hoz az iPad 3. generációja!
-
harry
veterán
válasz
hdcsaba87 #3336 üzenetére
Elég egy bluetooth transmitter (vagy mi) erre a célra, haverom használt is ilyet (az ipad, mint BT kihangosítóra csatlakozik vezeték nélkül, ami pedig egy egyszerű jack audió kábellel az erősítőre). Már, ha az iPadről akarsz zenélni.
Vagy ha az erősítődben van rádió is, akkor FM transzmitter, pl. [link] Már ha jól értem, hogy mi is ez (FM rádiófrekin küldi ki a zenét a cuccról, amit így tetszőleges rádión lehet fogni a közelben - igaz?).
-
erdoke
titán
válasz
Lét lehetőség van:
AirPlay képes erősítőre van szükség.
Olyan médialejátszóra (vagy AirPlay csarolóra) + a hozzá tartozó appra, ami át tudja vinni a hangot (és a képet) az erősítőre.
Nálam mindkét megoldás működik.(#3337) hitman77
iPad-en nem látszik a Settings General->Usage alatt? -
Keksz
senior tag
válasz
és a zene az iphone -on van? vagy ipad-on?
szerintem sehogy, max ha az erősítő tudja az air play-t...
úgy nem jó hogy a gépen, itunes-ban van a zene és az i-készülékről irányítod, a gép pedig rá van kötve az erősítőre...
mert akkor van a "remote" nevű alkalmazás, amivel az itunes -t tudod irányítani lokál wifi-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest