- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem amiben jó lenne ha tudnátok segíteni. Lehet nagyon megszívattam magam. A történet ott kezdődik, hogy egy éve durván volt egy Ipad1-es készülékem. Mielőtt eladtam készítettem biztonsági mentést a rendszerről. Ez meg is van.
Idén fél éves kihagyással vettem egy Ipad2-es gépet amit elkezdtem szépen belakni, fittyet hányva a biztonsági mentésemre amit rá kellett volna mentenem azonnal az új Ipad2-re. Már megvan a gép 2 hete, de csak most kötöttem rá a PC-re.
Az Itunes felajánlotta ugyan, hogy töltse-e rá a régi biztonsági mentést de akkor elveszett volna minden ami eddig rá lett telepítve. Így ezt nem kértem. Viszont a helyzet az most, hogy az ipad1-ről készült mentést nem tudom használni. Pedig a Paradise Island HD programot újra kezdeni nagyon sok időbe telne. Azt hittem a biztonsági másolatból egyenként külön programokat is hozzá lehet adni az új ipadhoz és nem kell az egészet rámásolni.
Most ugye van két biztonsági mentésem, mert az Itunes készített az újról is egyet.Tudok valamit tenni, vagy ezt buktam?
-
Mexildos
aktív tag
Hogyan lehet értesülni valamiről ami az Appstore-ban épp akciós vagy épp ingyenes 1 napig?
-
Mexildos
aktív tag
Én azt szeretném megkérdezni, hogy IPAD 2 3G-s modell esetében ha hátizsákban van (vékony könnyed hátizsák) tehát nem egy batár nagy hanem amit futáshoz terveztek éppen hogy elférjen benne egy ital, ha abba beleteszem az ipad-ot tudna onnan működni a GPS? Vagy nem? Azért kérdezem mert a runkeeper-t szeretném feltenni rá, hogy lássam merre futottam. Mennyire jól veszi az ipad 2 a GPS jeleket?
Tudom, hogy telefonnal ez jobb lenne e azért megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest