- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem sikerült beregelnem iPadről, pedig én is így hittem - annyi, hogy amikor a kártyát választom, van egy None opció, vagyis kártya nélkül regisztrálok. Nekem így ment, szóval lehet.
Nem tudom számít-e, de kiemelném, hogy az iPadről léptem be az AppStore-ba, és ott regeltem, és ott egy legördülő menüből tudtam volna kártyát választani.
-
norbertb88
tag
Én elhiszem, h erősebb a samsung papíron, de mikor én kipróbáltam, akkor azt éreztem, h böngészésnél akadozott az ipadhez képest! A véleményemet írtam amit tapasztaltam.....
Ja, és ha az értelmi képességemet vonnád kétségbe: 6.éves orvostan hallgató vagyok, tavaly helyezést értem el otdk-n, illetve 2.éves külföldi hallgatóknak tartok élettan szemináriumot angol nyelven!
Tudom nem szép dolog dicsekedni, de mivel leszóltál és értelmi képességem vontad kétségbe, gondoltam tisztázok néhány dolgot! -
norbertb88
tag
Hát én meg pont azt tapasztaltam, h az galaxy s2 nagyon is darabos volt böngészés közben és inkább az én ipad-em futott jóval simábban!
Ez lehet, h a flash tartalmak miatt volt, de nekem inkább ne legyen flash, csak gördüékenyen menjen!
De ezért írtam, h kinek ez, kinek az! -
erdoke
titán
Ezt majd iPhone 4S + iOS mellett érdemes nézegetni, kb. az a hasonló vas és friss SW kombinációja. Azt se szabad elfelejteni, hogy 960x640-ben renderelni 60 %-kal több pixel számolását jelenti, mint WVGA-ban. Ha az iPhone 4S a 3GS kijelzőjét használná, bizonyára fordított lenne a felállás...
Az Androidból az egységes dizájn még, ami nagyon hiányzik, felteszel 20-30 progit, és csiricsáré az egész. -
Donald12
tag
Köszi, ez igazán megnyugtató. Még egy kicsit várok a visszaállítással.
Igazából az 1 év használat alatt nagyon megszerettem az iPad-et, de az iTunes-al nem tudok megbarátkozni. Szerintem egy magamfajta Norton majd Total Commanderen nevelkedett felhasználónak egy kész rémálom az iTunes.
Ezért is próbáltam ki a JB-t, arra gondoltam, talán iFile-al tudok majd egyszerűbben zenéket, képeket másolgatni.
Szeretném az iPad eredeti képnézegetőjét illetve iPod-ot használni, tehát ennek megfelelő helyre kellene iFile-al bemásolni a fájlokat. De ez egyelőre nem sikerült, mert úgy láttam a /var/mobile/Media/DCIM/100APPLE alá kell bemásolni a képeket, de mégsem jeleníti meg Fotók program. Talán még máshova is tesz az iTunes valami bejegyzést szinkron esetén, esetleg teljesen rossz helyen járok?
Valaki próbált ilyesmit, vagy van valami ötlete a dologra? -
Vyndree
őstag
Mindenhol ezt olvasom:
Garancia kérdés. Megy a rizsa, hogy serial number alapján garis stb … Hát NEM. Direkt utánajártam, és nem anyutól kérdeztem meg, hanem a hivatalos Apple márkaszervizekbe telefonáltam be. Számla nélkül nincs garancia.Ezt úgy értelmezem tapasztalat, nem találgatás ahogy én is teszem.
Szóval lehet külföldi is, de itthon számlát kérnek hozzá. -
-
D@niel
addikt
Karórát szoktam, ámbár nagyon vigyázok ezekre a dolgokra, lassan 2 éve van 3GS-em, sosem volt vele gond, bár törtem annak a rendszerét, de aztán inkább hagytam, iPad-en semmi ilyesmi, a fizikai dolgokkal kapcsolatban meg főként annyi lesz, hogy minden nap 10perc utazás az egyetemre, ott használom a könyvtárban, majd haza.
Csak ugye, lassan 1 éves, és már nincs rá garancia, nem szeretném, ha 2hónap múlva mondjuk behalna a wifi rajta, vagy bármi hasonló. Az előző tulaj barátom, keveset használta, neki nem nagy szám, nincs otthon wifije, tehát nem túl gyakran vette elő, nem is volt sokat töltve, most pl. reggel 7 körül elkezdtem netezni, majd utaztam, még közben is sokat neteztem rajta, egész nap a kezemben volt, játszottam, iPod, szinte végig wifi net, és 40%-on van a töltés, ez nálam nagyon nyerő dolog, ezért is akartam, hogy meglegyen, meg ugye végre nem kell a laptopom cipelni, hanem csak ezt.
Remélem mondjuk 12-14hónapig nem lesz vele gond, mert már nincs garancia, ámbár nem tudom vannak-e szervizek akik meg tudják javítani.
Vigyázok rá, van 1 oldal programom mást nem nagyon fogok rá tölteni, képből van sok, meg néhány mp3 album.
-
erdoke
titán
Miért nem olyan böngészőt használsz, ami támogat gestures-t? Pl. az Atomic vagy Mercury biztosan, mindkettőt 0.79-ért vettem. Szépen be tudod konfigolni, hogy milyen mozdulatra mit csináljon, nálam a tab váltás két ujjas jobbra-balra húzás a kijelzőn. Felfelé két ujj = új tab, lefelé = tab bezár, stb.
Nekem nem volt gondom a WP7 virtuális billentyűzetével, és a tesztelők többsége is az iPhone-hoz nagyon közelre teszi.
-
erdoke
titán
Ez lehet a fagyás helyett by Apple. Nekem MyPad+ van, de nem használom elég sokat ahhoz, hogy feltűnt volna, hogy rendszeresen kilép. Néh-néha előfordul több 3rd party programmal is, de JB és hack-ek után már elég nehéz bármire is fogni.
Btw, tegnap este kipróbálásra felraktam a Folder Enhancert, hát ekkorát régen szívtam. Kiömlesztette a több 100 telepített progi ikonját, és persze eltávolítás után se jött vissza az eredeti állapot. Pedig csak arra akartam kipróbálni, hogy pár gyűjtőt egy magasabb szintű "mappába" pakolok be, tovább csökkentve a rendezetlenséget. Egész este ikonokat utaztattam a maximális számú képernyőn keresztül, és persze ahhoz, hogy mind kiférjen/elpbukkanjon, kellett közben csinálnom pár respring-et is.
Friss gépre vagy teljes factory restore után talán jó, de ez esetben tényleg mázli, hogy nem kellett kifizetnem az árát a próbához. Nem hülyeség a próbaverzió, WP7 alatt is lehetne még jobban erőltetni. -
Keksz
senior tag
Ha nem pakolsz a kijelzőre kulcsokat, bögrét, kést, KÖRZŐT (wtf!?!), akkor semmi baja nem lesz...
Nekem nincs rajta fólia, semmi karcolás, normál használat, ha nem nyomkodom akkor tokban van, ami védi a kijelzőt.
De megjárta Európát kocsi csomagtartóban, hotelekben, bungalókban és semmi gond nem volt vele.
-
csdm
senior tag
Természetesen nem Karcálló, de elég strapabíró. Természetesen normál használattól nem lesz karcos Smart cover meg védi alvó módban. Kulcsok, stb tudnak rajta karcokat okozni. Sima áttetsző fóliát akkor érdemes rátenni ha nagyon félted, vagy extra terhelésnek van kitéve. Tükörfóliát vagy Matt fóliát ha szükségesnek érzed akkor nyugodtan tehetsz rá.
Nekem eddigi használtan vett iPad-eimen nem volt fólia és sémi karc nem volt rajta. Kivéve egy körzővel karcolt félkör a kijelzőn... Az nem volt észrevehető használat közben csak lezárt képernyőn lehetett látni . -
csimpok
aktív tag
Nem tudom biztosan, de gyanítom hogy nem lehet, akkor mindenki onnan rendelne és nem a túlárazott hazai disztribútoroktól venné. Meg egyébként is áfát meg talán vámot is kellene fizetni, hogy teljesen legális legyen a dolog.
Akkor már egyszerűbb valami angol webshopból, arra biztos nem megy rá semmi (a szállítási költségen kívül) és megkapod szállítással együtt kb 400 fontból (~120 ezer Ft).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged