- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Az első két hónapban én sem jailbreakeltem, mert minek?! Semmivel nem tud többet a rendszerem, mert nem érdekeltek a Cydia programok.
Aztán egyszer unatkoztam és megcsináltam.
Semmiben nem változott a felhasználói élmény, semmiben nem változott az hogyha kell akkor megveszem a programokat.Viszont vhogy a tudat hogy ha kell, pl. az sms olvasó program, akkor felrakom. Ha kell, és tesztelném milyen bessházni az Ipadra, akkor belépek.
Plusz kipróbáltam 3 db 10-10 dolláros programot, amit később nem vettem meg, pedig előtte volt hogy az ilyen drága programot is csak pár screenshot és youtube videó után fizettem és telepítettem.Jelenleg egy Cydiás vagy warezolt progit nem tudok mondani amit használtam, ilyen Winterboard meg többi Widget nem érdekel, de a tudat h bármit, bármikor megtehetek, pl. Camera connection Kiten rádugni Pendrive-ot és arról nézni a filmeket, stb, az megnyugtat :-D
-
hahajdu
aktív tag
nem lesz nyugi. te is jailbreakelj nyugodtan. jailbreakme.com -ra látogass el az iPad-ről és csak tedd fel a Cydiat. Utána már pakolhatod is fel a jobbnál jobb kiegészítéseket (pl ezeket).
Amerikában legálissá nyilvánították amúgy, itt meg nem is foglalkoznak vele -
Vergilia
tag
- Nincs túlforgalmazási díj – belföldi internethasználat esetén nem fizetsz többet a havidíjnál.
- Nincs hűségnyilatkozat.
- Kártyás és számlás előfizetők is megrendelhetik.(nekem ez kéne, mert Mátrixom van)
T-Mobil:
Go!Net L
Havi díj - 1990 Ft
Havi díjban foglalt belföldi adatforgalom - 500 MB
Túlforgalmazási díj - 0 Ft
A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a fordulónapjáig, túlforgalmazási díj nélkül. -
Vergilia
tag
Djuice Kártyás 29 + Netezz mobilon 1 GB - 2490Ft/hó
Telenor Praktikum + Mobil Online 1 GB -2500Ft/hó
VitaMAX Standard + Internet 1GB - 3000Ft/hó
T-Mobile Domino Web 1GB - 3300Ft/hó -
Vyndree
őstag
-
manchester85
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged