Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
válasz
hitman77 #3533 üzenetére
Sziasztok, vettem egy iPad et, tapasztaltaim csúnyák(1G).
Ha gyorsan görgetek akkor lejt a kijelzőn ami van, ferdék lesznek a dolgok, ha netezek 10 percet és aztán kimegyek a főképernyöre, el balra ahol keresni lehet, még látom az url bar-t, illetve a kijelzőre ha fehér képet teszek full screen be akkor van egy kis szürkésebb csík alul ami fura.
Ez normális? A cucc karcmentes, mintha új lenne, csak nem tom miért csinálja ezeket.
-
madgie
titán
válasz
hitman77 #3525 üzenetére
(Windows-nál) a tálca jobb oldalán ott az iCloud ikonja, megnyitod és ott megadhatod, hogy hol keresse az adatokat le-feltöltéskor (nálam simán D:/Apple), aztán abba a mappába bemásolod a képeket... no nem ömlesztve, hanem mondjuk egy másik mappába, mondjuk Mari meg Pityu esküvője és azon belül a képek. Így az iPad-en is mappákban lesznek a képek, nem ömlesztve.
szerk: de amúgy iTunes is tud OTA szinkronizálni, ott még talán egyszerűbb.
-
Fejo
őstag
válasz
hitman77 #3518 üzenetére
Én hobbi szinten fotózok és a képeimet au iPad-en szoktam megmutatni, így eleve vannak rajta képek (jó minőségben, nem a telefon vagy a tábla gombostűnyi kamerájával) és azokból szoktam unalom űzőként slideshow-t csinálni iMovie-val.
Számomra az iPhoto azért nem érdekes (nem is használtam), mert a képeimet notebookon Lightroom és Photoshop segítségével szerkesztem. -
-
z67
őstag
válasz
hitman77 #3402 üzenetére
Bal oldalon voltak a playlistek.
Ha rányomtam egy playlist-re akkor választhattam további nézetet - előadó / dalcím / dal. Na ez most úgy néz ki, hogy egy listába okádja bele az összes track-et, további szűkítés nincs.
A gyakorlatban, van egy playlistem pl. a képen Bravissimo. Anno erre rányomtam, és az album nézetre váltottam, akkor láttam milyen albumok vannak a listában, ma már csak 1-7-ig az összes tracket ömlesztve látom.Egy részletes cikk arról, mekkora trágya is lett:
-
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hitman77 #3324 üzenetére
"720p-s MKV-t hogy lehet feltenni rá?"
Én az AVPlayerHD appot használom, ebben van "WiFI-s webszerver" elérési lehetőség. Böngészőn keresztül lehet rá csatlakozni.
Ezen keresztül meg azt tol alá a "jómunkásember", amit akar. Azt a 3 EUR-t nekem bőven megérte...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hitman77 #3322 üzenetére
Mint egykori iPad2, jelenleg iPad1 tulaj szerintem a következőket "bukod":
- Szaporodnak az only iPad2 progik,
- Nincs kamera (többek között az előző negatívum is ennek köszönhető),
- Egyre nehezebb normális iPad1-es tokot beszerezni,
- Ha nem újat veszel (lehet még olyat kapni egyáltalán?), aksi állapota kétséges.Viszont a JB ezen régóta működik, ha nem történik valami csoda, remélem az 5.1-re is lesz.
Nemrég egy hetet kórházban voltam, ott volt időm játszadozni vele: 720p-s mkv simán ment rajta, netezni, olvasni, számomra tökéletes, én nem bántam meg, hogy visszatértem az 1. verzióhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest