Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Google Pixel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
Tokeletesen egyetertek. 6 ev massziv iOS hasznalat utan adtam egy eselyt a droidnak is egy LG G2 szemelyeben, elsosorban mert nagyon sokalltam a bolti arat az i5-i5s-nek. Kb 1-1.5 honapig hasznaltam, aztan adodott egy lehetoseg es elcsereltem (es termeszetesen meg fizettem) egy i5s-re. Azota kisimultak a rancaim.
Nem rossz a kis zold robot (megjegyzem a blackberry os10 szerintem meg hasznalhatobb, azt is hasznaltam egy ideig, nekem legalabbis jobban bejott a gesztus vezerles), de mindent osszevetve az ios a legjobb meg mindig, legalabbis szamomra es a kis kitero utan nem is fogok egyhamar valtani ujra. Eleg volt ez a kis kitero.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Horgász topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Assetto Corsa EVO
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem rossz a kis zold robot (megjegyzem a blackberry os10 szerintem meg hasznalhatobb, azt is hasznaltam egy ideig, nekem legalabbis jobban bejott a gesztus vezerles), de mindent osszevetve az ios a legjobb meg mindig, legalabbis szamomra es a kis kitero utan nem is fogok egyhamar valtani ujra. Eleg volt ez a kis kitero.