Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz Szelley #216 üzenetére

Nem arról volt szó, hogy megállja, vagy sem a helyét az S2, hanem arról, hogy megkapta-e a legfrissebb Androidot a gyártótól, vagy sem.

Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mire válaszoltam és mit.

Ja igen, a Samsung nagyszerű a frissítésekkel, végül is csak fél év lemaradással frissíti a termékeit, már, ha frissíti. Mondjuk az Android szégyene, hogy ez még aránylag jó aránynak mondható.

--

Akkor lenne normális az Android ezen a téren, ha a Google megtiltaná, hogy a gyártók belepiszkáljanak a rendszerbe. Lenne az alap rendszer és ha a gyártó hozzá akar adni plusz funkciókat, azt megteheti, de csak a felhasználó által szabadon letölthető és telepíthető formában.
    A Google meg, hasonlóan az Apple-höz, megjelenés előtt kiterjesztett béta tesztként kiadhatná az új rendszereit a fejlesztőknek, így az éles megjelenésig a gyártók mindig felfrissíthetnék a saját hozzáadott szoftvereiket és minden készülékre a kiadás pillanatában elérhető lenne az új rendszerverzió.
    Így nem fordulna elő az, hogy a legtöbb gyártó addigra készül el az adott Androidos verzióval, mire a Google már a következőt készül kiadni.

A KitKat tavaly októberben debütált, de még most is adnak ki új készüléket Jelly Bean-el...

----

gusthy:

Az LG G2-m se röccen be

Másnak erről más a véleménye, nem véletlen, hogy nagyon sokan G2-ről váltanak Nexus 5-re, mert zavarja őket, hogy a G2 bizony eléggé laggol.

az asszony nem túl high end Ace 3-a se...

Van Ace 3 az ismerősi körömben, valóban, az nem laggol, mert amit az művel 1-2 nap használat után az már nem lagg, hanem diavetítés.

Azért egy >200 000 forintos telefon esetén ez, hogy jb esetén nyílt, erősen a nemér kategória.

A rendszer megnyitása nem értékfüggő.
    Bár, ha belegondolok, hogy a Note 3-nál (és az újabb Knox-os Samsungoknál) a root annyit jelent, hogy egy közel 200 ezres készüléknél kidobod a garit az ablakon, akkor még az iPhone is előrébb tart ezen a téren.

• joey04

titán

válasz Szelley #216 üzenetére

szerintem nem a többi droidos gyártóhoz mérte hanem az almához. legalábbis nekem ez jött le. :)

Új hozzászólás Aktív témák