- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGYI
csendes tag
Szia!
Ezt akkor írhatnák, ha 10-10 db készülékkel többféle, reprezentáns körülmény mellett megvizsgálva statisztikailag szignifikáns eltérés lenne a jeltalálási sebességben. Ki ugyan nem zárható, hogy valaki ezt korrektül megcsinálta, de próbáld meg magad megbecsülni ennek az esélyét.
Miután csak kikapcsolva, egy üzletben fogtam a kezemben a 993D-t (egyébként nagyon szimpatikus volt), így egyáltalán nem tudom, hogy milyen gyorsan találja meg a tartózkodási helyünket. Ráadásul A-GPS van mindkettőben, az assited-et jelent, ami mobilnet kapcsolat mellett a szolgáltató mainframe gépén végez el számításokat és azt visszaküldi a telefonra. Nagyon nem mindegy, hogy ezzel együtt, vagy enélkül mérjük a hely azonosításáig eltelt időt.
A tegnap írt GPS használat előtt mobilnet nélkül, álló helyben, az ég kb 3/4-ének láthatósága mellett ismét nagyjából másfél perc alatt találta ki a helyzetét a 997D. Nekem ez megfelel, de mint azt már többször írtam senkit semmiről nem akarok meggyőzni, egy fillért se kapok, ha kis hazánkban eladnak 10 millió ilyen telefont. Csak a tapasztalataimat írom le.
Olyan 3-4 napja esett szó a DLNA-ról, amit akkor valaki írt (a telefonnal késztett képek, videok visszanézése nagy méretű TV-vel) , az nagyon praktikus. Miután az én Samsung TV-m nem tud ilyet, kipróbáltam, hogy ha a telefont bedugom a TV USB csatlakozójába, mi történik. Hát az, amit vártam, mind a telefon memóriája, mind az SD kártya kezelhető, és a médiaállományok ugyanúgy lejátszhatók, mintha DLNA-n keresztül látnák egymást a TV és a telefon.
-
BrianDK
tag
Ebből is látszik, hogs csak at utolsó hozzászólást olvassa el a többség. Tegnap megírtam, hogy szombaton töltöttem este maxra, maid legközelebb csak hétfőn kellett tölteni, átlagos használat mellett, két kártyával. Nekem egyszer sem szakadt le egyik hálózatról sem. Viszont frissítés óta az Antutu nálam is gyengébb eredményt hozott. Lényeges változást én nem tapasztaltam, továbbra is NAGYON elégedett vagyok vele! A valaha volt, LEGJOBB telefonom!
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Sergiohu
tag
-
sysrq
őstag
Te úgymond külföldi vagy? És a google translate a fordítód?
Nagyon furcsa mondatszerkezeteket állítasz össze.Akinek van ilyen telefonja az nem panaszkodik rá.
Csak az előtted lévő (#915) Edemking hozzászólását kellet volna elolvasnod.
Ha neked ez gondot jelent akkor vegyél 993d-t.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Nagyon ügyes vagy, addig is javaslom a Melyik okostelefont vegyem? és a Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja olvasgatását. Ez a majd ilyet veszek jövőre meg őszinte csodálattal tölt el.
Ha valaki meg tudja tippelni mi lesz január február után, melyik gyártó milyen megoldással jön elő, én két hónap múlva biztosan nem az alcatel mellett döntenék.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
retesz147
addikt
ajánlom figyelmedbe a videót 8:29-nél és 9:05-nél.....ha az nem virtuális gomb akkor semmi!!!!(bár soha nem fogtam virtuális gombos telót a kezembe, így nem tudom 100%-ig eldönteni sajnos....)
ennek a telónak csak egyetlen előnye van a 997-tel szemben a Super AMOLED.....semmi más....
Kérlek tovább ne offoljuk szét a 997-es topicot más telókról való veszekedéssel.....köszi!
de én vagyok a hülye, hogy leállok veled veszekedni......
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
-
retesz147
addikt
úgyse vesszük meg 80-ért....ott a német max 64-ért (de ha belevágsz, akár 58ért is a "tiéd" lehet)....aki meg megveszi, boldog lesz vele 80ért is....és nem mondtam, hogy 80-ért úgyis megvesszük, hanem épp attól tartok, hogy annyiért fogják bevezetni, de hidd el nem az én pár mondatom miatt fogják árulni mondjuk annyiért, hanem a saját kapzsiságuk és az emberek lehúzásáért......
Xiaomi 13 eu dev...
-
BrianDK
tag
Hogy te milyen nagyon okos vagy... Elnézést kérek, muszáj pontosítanom azok kedvéért, akik mindenki írásában csak hibát keresnek. A kétmagos processzorral szerelt két kártyás telefonokat mindenképp odaveri, és sok egykártyás telefont is, mint amilyen a világ első 2 magos telefonja volt, az LG Opt. 2x-et is.
Természetesen nem lehet sem a Galaxy S3-mal összehasonlítani, hiszen az 4 magos processzorral van szerelve, és persze nem lehet a Note 2-vel sem összehasonlítani.
Kategóriáján belül azt hiszem abszolút BEST BUY... Én nem csalódtam benne, narancs színű a hátlapja és tökéletesen vállalható, még akár tárgyalóasztalnál is. Általában azon szoktak morfondírozni mások, hogy vajon milyen telefon lehet, amit az asztalra lerakok, aztán amikor megmondom, akkor meg jön a csodálkozás.iPhone 7, Redmi Note 9
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó/cserélhető új iPhone 13, 128 GB, iStyle vétel, 2 év garancia
- Xiaomi 14T pro 5g 12+6 / 512 GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titan, Kártyafüggetlen.
- Eladó egy Xiaomi MI 9T 6/64 Gb használt jó állapotban lévő kártyafüggetlen mobiltelefon
- Új Google pixel 9 256GB 2026-12-21ig garis csere beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs