- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Autómatás
csendes tag
Üdv. !
Nekem is csak a kék szolgáltató kártyájával produkálja ezt, és azzal is csak ott, ahol alapból is gyenge a térerő. Ahol viszont jobb térerő van, pl. a városban, ahol dolgozom, ott semmi gond. Maga a jelenség is érdekesen fordul elő, mert a töltőre csatlakoztatás után "hullámzik" a térerő. Van, hogy fullra felmennek a pálcikák, majd lecsökken 1-2-re, illetve el is tűnik, s kiírja a teló, hogy "Korlátozott hozzáférés megváltoztatva". Ilyen kor nem is elérhető. Aztán rövid idő múlva (kb. fél-egy perc) magától visszajön a térerő. Sajna akkutöltés közben beszélni sem igen tudok vele, mert annyira rossz a vonal és van hogy meg is szakad. Ismétlem, ez csak ott fordul elő, ahol gyengébb a térerő. Szolgáltatónál meg is panaszoltam, vizsgálták is a problémát, vagy 2 hétig, valamit a rendszerükön állítottak, és megállapították, hogy az ő szolgáltatásuk tudja a megfelelő szintet. A probléma viszont megmaradt. Addig e gondot átirányítással oldottam meg egy másik itthoni telefonra, hogy töltés közben is biztos elérhető legyek. Egyébként azt is megfigyeltem, hogyha töltés közben használom a készüléket, pl. böngészek, akkor gyakrabban dobálja el a hangkártya hálózatát. Amúgy szeretem a telót, mert okos, gyors, szép és lefagyás mentes, dehát ez van... Abban reménykedem még, hogy valamelyik frissítés kiküszöböli majd e gondot.
-
Autómatás
csendes tag
Nálam is előfordul!
Olvasd el a hozzászólásaimat kb. november közepétől! Nekem ez az 1 problémám van a telóval. Valamiért csökkenti a "térerőt" akkutöltés közben. Épkézláb magyarázatot még nem kaptam rá... Ahol eleve gyér a térerő, mint nálunk és ott tovább "csökkenti" a teló, akkor el is donhatja a hálózatot sajna. A forgalmazó szerint az android "hülyesége" lehet...
(Ami engem persze nem vigasztal.)
-
Autómatás
csendes tag
Szia!
Nekem javult a töltés közbeni térerő probléma a legutolsó (tegnapelőtti) frissítés óta. Bár eddig is csak a telenoros kártyán jelentkezett, de a frissítés óta csak egyszer fordult elő, az is itthon, kis falumban, ahol igen gyér és ingadozó az összes telónk telenoros térereje. Városban, ahol fullos a térerő soha semmi gond nem volt akkutöltés közben sem.
-
-
Autómatás
csendes tag
Sziasztok!
Valahogyan be lehet állítani, hogy fülessel ne csak a fülesbe csengjen, hanem hangosan (hagyományosan kifelé) is? mertugye pl. kocsiban nincs mindig a fülemben a fülhallgató és, ha csak abba cseng, akkor nem hallani meg...
Nokiám olyan volt, hogy a fülesbe, meg kifelé is csengett. Ő vajon tudja ezt?
Köszi!
-
Autómatás
csendes tag
válasz
Sergiohu #1402 üzenetére
No!!! Tegnap kicseréltem a SIM kártyámat, mert olvastam valahol, hogy ennek a hibája, elhasználtsága is okozhat térerő ingadozást. (Az enyém 5-6 éves volt már.) A telenoros hölgy is azt mondta, hogy elképzelhető. Nem akarom elkiabálni, de este kipróbáltam és nem volt gond töltés közben sem a térerővel...!
Remélem ez hosszútávú lesz!
-
Autómatás
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes, ám számomra bosszantó tünetet tapasztaltam. Töltőre dugva néha teljesen eltűnik a telenoros térerő (és ilyenkor nem is elérhető...), majd egyszerűen visszatér. Sim 1-ben telenoros hangforgalmi kártya van, Sim 2-ben témobilos adatforgalmi kártya. Utóbbi térerejével (H, v. 3G) semmi gond. Próbáltam megcserélni a kártyákat, de úgyis ugyanaz a helyzet. Mi lehet az oka a térerő eltűnésének, ill. mit lehet ilyenkor tenni? (A teló gyakorlatilag új, remélem nem az ő hibája...!) Szolgáltató gond lehet, vagy az esetleg, hogy a Sim kártya már 5-6 éves? Még annyit, hogy van 2 másik telenoros teló is otthon e mellett, de azokon van -igaz néha ingadozó- térerő akkor is, mikor erről töltés közben eltűnik...
Köszi előre is a segítséget!
-
Autómatás
csendes tag
Sziasztok!
Képernyőpihentetőt hogyan lehet beállítani, hogy ne sötétüljön le olyan gyorsan? Akkukímélőben próbáltam átállítani 30 mp-re, de semmi, ugyanúgy "lepihentet" kb. 10 mp után...
-
Autómatás
csendes tag
Hozzáértők sziasztok!
Kérdezem, a kijelzővédő fóliának a fizikai védelmen túl van-e még valami haszna, értelme? Pl.: esetleg jobban érzékeli az érintést, vagy jobban siklik rajta az ujj, stb...? ( Nem mintha a fólia nélkül valami gond lenne vele!)
-
Autómatás
csendes tag
válasz
mkRoland #1150 üzenetére
Adatforgalom vs. hanghívás-fogadás
Helló!
Ma megvettem a műszert. Egyelőre baromi jó, profi minden.
Kipróbáltam: SIM 1-ben adatforgalmi (Domino Web sim) kártya van. 2-esben Telenor "hangforgalmi" sim. Egyesen aktív 3G netezés közben, pl. youtube letöltés alatt simán jelzi és fogadja a hívásokat a sim 2-őn, tehát a telenoroson. Csak annyi, hogy addig autómatikusan megállítja az adatforgalmat, de ezt a beszélgetés után onnan folytathatod, ahol abbahagyatta veled. Ehhez egyet kell böknöd a továbbfolytatáshoz. Egyébként ugyanez a helyzet Wifin is. Szerintem baromi okos kis teló. A fenti funkciót még délután az üzletben kiprábáltam, mert nálam az, hogy hanghívással mindig elérhető legyek igen fontos, ezért kizárólag erre képes dualsimest akartam venni, s vettem is! Tehát, ha csörög netezés közben, akkor felveszed, beszélsz, majd a letétel után folytathatod a netezést, onnan, ahol éppen tartottál.
Így már O.K. a válasz?
-
Autómatás
csendes tag
A mobilexpresszes garancia érvényesítéssel van valakinek tapasztalata, tényleg működik a dolog? Gyorsaság, rugalmasság, stb...?
Ha jól tudom németből hozzák és hiba esetén oda viszik vissza?
-
Autómatás
csendes tag
Milyen színekben létezik?
-
Autómatás
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet, illetve jelenleg hol érdemes (tehát, hogy valóban érvényesíthető gari is legyen...) megvenni a 997-et?
Köszi!
-
Autómatás
csendes tag
-
Autómatás
csendes tag
Sziasztok!
Újonc és laikus vagyok, de kellene a dualsim. Érdeklődöm, hogy , ha egyik simen netezik az ember, a másik mindenféle gond nélkül fogadja a hívásokat? Fontos lenne tudnom, ugyanis a netezés miatt nem lehetek nem elérhető.
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest