- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
Autómatás #1453 üzenetére
Milyen normalisak akkor,a vodafone nem csereli csak 7ezer-ert.Semmilyen esetben sem ,csak ha meghibasodott es a hibasodast nem te okoztad.Persze meg mindig ott van a 10-20 volt-al ramegyek vezetekkel opcio ,csak mi van ha azt mondjak hogy te b@sztad el?
Ilyen 5 ev utan kotelezo cseret is olvastam mar forumokon,de amig nem mutat errol vki hivatalos aszf vagy akarmi doksit addig ezt urban legend-nek tartom,max az epp pultnal ulo szervizes ,ugyfeles joindulatan mulik a dolog.
-
riszter
senior tag
válasz
Autómatás #1163 üzenetére
Én úgy tudom és a logikus is az (részükről úgy éri meg csak), hogy saját szervízzel javíttatják a beküldött hibás telókat. Aztán hogy ez most a telemax vagy valami sufni szervíz, illetve hogy kifizetik a javíttatást vagy "baráti áron" van, vagy "zsebbe megy a pénz" számla nélkül, ez már a Kft dolga, hogy hogyan intézi.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Autómatás #1163 üzenetére
remelem nincs senkinek tapasztalata a gari ervenyesitessel
es ne is legyen :-)
Viccet felreteve ,sztem nem kuldik vissza nemetbe ,mert van itthon hivatalos alcatel szerviz,a mobilxpress viszont lehet hogy meg sajat szervizzel is dolgoztat mert o plusz penzert ad 2 ev garit is.Lenyeg a lenyeg ha vki nemetbol rendeli akkor itthon a telemax-hoz viheti szervizre ami a hivatalos alcatel szerviz ,ez 1 ev garancia.
retesz147: hat mondjuk igaz kepen mar en is lattam a feheret :-)
ronar kollegat mar kerdeztem privatban ,de ritkan nezi a privatjait sajnos -
riszter
senior tag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Autómatás #1111 üzenetére
Kicsit részletesebben: ha 3G-t akarsz használni netezéshez, akkor azt kell tudni, hogy mindkét SIM foglalat támogatja a 3G,t de ha mindkét slotban 3G-s SIM kártya van, akkor csak az 1. számúban lévő kártyán fog menni. Tehát, ha úgy akarod használni, mint én, hogy az egyik kártyán megy a net, miközben a másikon fogadnod kell a hívásokat, akkor az 1. számú SIM foglalatba kell tenni a 3G-s nethez használt kártyát, a másikat a 2.-be (ezen csak 2G fog menni). Ennél a konfignál, ha a net megy, akkor az 1-es kártyára érkező hívásokat közben fogadja a telefon, de a másk "nem elérhető" módban lesz, amíg adatforgalom van az első kártyán. Ezért a 2. számú slotban lévő kártyánál be kell állítani a hívásátirányítást "Ha nem elérhető" opcióval az 1. számú SIM-re. Ha netezel, és a 2. kártyára hívás jön, akkor azt átdobja a hálózat a 1.-re, az fogadja, kiírva, hogy átirányított hívás a másik számról. Ez így tökjól működik, csak számolni kell azzal, hogy az átirányított kártya szolgáltatója plusz díjat kérhet az átirányításért, főleg, ha az átirányítást fogadó másik szám neki hálózaton kívüli.
Azt még érdemes tudni, hogy a "First Active Dual SIM Phone Ever In the Universum"-ként nagy dérrel-durral beharangozott Samsung Galaxy S DuoS sem tudja az Active DS-t (ugye ez jelentené azt, hogy folyamatosan elérhető a hálózaton mindkét SIM, akármit csinálsz az egyiken vagy a másikon), csak fejlesztettek egy kis app-ot, ami automatikusan felajánlja a készülékben lévő másik kártyát az átirányításhoz, nem kell bepötyögni a számát. Ügyes, de azért ez még nem Active DS. Sőt, amennyire tudom, az Acer-nél is valami hasonlóval operálnak, de szóljon, aki mást hallott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)