- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Sajnos ez egy kicsit bonyolultabb. A soft gombok működését/megjelenését a SystemUI.apk tartalmazza. Elméletileg át lehetne írni, de...
Az "odexelt" ROM olyan, ahol a rendszeralkalmazásokat a teljesítmény érdekében egymáshoz optimalizálják, így keletkeznek az .odex fájlok. A legtöbb custom rom "deodexelt", vagyis ez az optimalizálás nincs, cserébe viszont szabadabban lehet módosítani. A 4.0-ból készült custom rom is deodexelt, ezért lehetett testre szabni. A 4.1-es viszont odexes változat, ezért nem könnyű belenyúlni -- az .apk fájlok módosítása önmagában nem érvényesül, mert az alkalmazások futtatása az .odex fájlból történik.
-
Autómatás
csendes tag
Szia!
Nekem javult a töltés közbeni térerő probléma a legutolsó (tegnapelőtti) frissítés óta. Bár eddig is csak a telenoros kártyán jelentkezett, de a frissítés óta csak egyszer fordult elő, az is itthon, kis falumban, ahol igen gyér és ingadozó az összes telónk telenoros térereje. Városban, ahol fullos a térerő soha semmi gond nem volt akkutöltés közben sem.
-
nemserultnem
csendes tag
Same here, "firmware verzió 4.0.4" és utána semmi, az update manager nem talál frissítést, a PCre telepíthető One Touch Upgrade-et futtattam, ki kell választani a típust, volt "OT-997" és "One Touch 997", az előbbivel nem ment, hát az utóbbit próbáltam, rárakott frissítésnek látszó, 557 (!) megányi valamit, majd tökugyanazt írja továbbra is.
Ez miez?!
Tulajok, nektek mit ír a verziószám? Nekem is fordul alapból a desktop, szóval lehet, hogy eleve a legfrisebb verzióval kaptam, de hogy akkor mi volt az a frissítés, amit feltett a One Touch Upgrade...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest