Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
válasz
nemserultnem #1986 üzenetére
Ilyet életemben nem láttam! Ez valami hatalmas szoftver hiba lehet, vagy valami szoftveres fagyás! Hard reset vagy/és szerviz!
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
nemserultnem #1979 üzenetére
Nekem is pontosan így történt.
Lehet más régióból származó telónk van, ezért volt így.
Én a speedshopban vettem.
-
grafnet
veterán
válasz
nemserultnem #1926 üzenetére
Csak én vagyok a nyomi (geomobil), vagy tényleg lehet fehérben is venni?
Guru, te tudsz erről bővebben? -
sysrq
őstag
válasz
nemserultnem #1922 üzenetére
Figyú! Ha hozzászólásodba szeretnél linket rakni, a piros oké gomb alatt kicsit jobbra van egy Link gomb. Nyomd meg, a kis ablakba meg copy-d be az url-t. Szebb lesz.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
nemserultnem #1763 üzenetére
Nekem is eddig mindig ezt dobta...
Nekem az információban a kernelt 3.0.13 ír, október 25-i dátum szerepel még benne...
Nektek?
-
GuruZone
őstag
válasz
nemserultnem #1698 üzenetére
Facebook beallitasoknal ott van a sync all contacts lehetoseg!
-
zizidor
őstag
válasz
nemserultnem #1699 üzenetére
Köszi! Ez a megoldás valóban jónak tűnik (még csak 1x próbáltam), pedig a belső memóriát ugyanúgy leválasztja és megosztja usb-n, de a jelek szerint így mégis visszaáll a kiválasztott hangok használatára.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
nemserultnem #1699 üzenetére
A PC-s csatlakozásra ez nem biztos, hogy jó, nálam a kikapcs-bekapcs utáni csengőhang-amnéziát oldotta meg (legalábbis úgy tűnik). De a belső tárat is SD-kártyaként kezeli a telefon, így valszeg azt is leválasztja a csatlakoztatásnál. Tehát ilyenkor a belső helyen lévő csengőhangokat is elfelejtheti. De ez nem a telefon, hanem az ICS hibája, sok referenciát lehet találni róla Android-fórumokon.
Én kiiktattam a kábeles csatlakozást, wifin keresztül menedzselem a telefon tartalmát. Ezzel nincs ilyen probléma. -
Ocsy
aktív tag
válasz
nemserultnem #1698 üzenetére
1. A facebook alkalmazás környékén kéne kapirgálnod, gondolom. Én nem fb-olok, csak Gmail-lel van szinkronizálva, azzal is csak kézzel.
2. Az egész szinkronizálás ki van kapcsolva? Én általában úgy használom, hogy az automata szinkron ki van kapcsolva, a Sync menün belül meg el lehet indítani kézzel amit éppen akarok szinkronizálni. Ha nem bántom, akkor nem is szinkronizál semmit. -
riszter
senior tag
válasz
nemserultnem #1681 üzenetére
Köszi a választ! Én soha nem jöttem volna rá...
-
TFec
csendes tag
válasz
nemserultnem #1626 üzenetére
Szerintem valahol át kell állítanunk hogy hol keresse a frissítést.
Linuxnál meg lehet adni a netes tárolókat ahol keresgél frissítést. -
mistar
tag
válasz
nemserultnem #1623 üzenetére
-
Logitech
aktív tag
válasz
nemserultnem #1537 üzenetére
Nekem class 10-es Kingston van benne, működik rendesen, de hogy számít e a gyorsasága passz.
-
sysrq
őstag
válasz
nemserultnem #1537 üzenetére
Ajánlani márkás sok garanciával vehetőt ajánlanék.
De a jelzés nélküli no-ném is tökéletes. Én is olyat használok.
Van olyan program ami kívánja a gyors kártyát egy telefonban? -
Pjoe69
tag
válasz
nemserultnem #1531 üzenetére
Üdv!
Most hívtam fel a Gigatelt, nagyon készséges volt a hölgy.
Érdemes érdeklődni telefonon a vásárlás előtt, mert idézem: " viszik, mint a cukrot"
Van pár darab fehér készülékük is, és fólia is raktáron, de hogy meddig...
Én minden esetre befoglaltam egy fehéret, remélem holnap el is tudok ugrani érte.
Összefoglalva, az ÜSZ csillagos ötös, reméljük minden ilyen remekül zajlik a továbbiakban is. -
Ocsy
aktív tag
válasz
nemserultnem #1531 üzenetére
Ja, eddig csak rendelésre volt a készülék is, meg a fólia is, most már mindkettő megy készletről.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
nemserultnem #1439 üzenetére
Első használat előtt 100%-ra fel kell őket nyomni, ez 4-5 óra szokott lenni. De ezt még a kézikönyv is tartalmazza.
Kímélni nem igazán kell, mert a készülék ezt megteszi, ahogy írtam. Túltölteni nem hagyja, hiába hagyod a töltőt bedugva, 100%-nál leállítja a töltést. Teljesen lemerülni sem hagyja, előbb kikapcsol. Viszont álltában is merül, tehát, ha lemerül és kikapcsol, utána meg áll a fiókban hetekig töltetlenül, az annyira nem jó neki, és ez ellen a telefon sem tudja megvédeni. A pótakksikat (pl. fényképezőgéphez nekem is van) is teljesen feltöltve érdemes tárolni, és időnként rátölteni, ha hónapokig nem használja őket az ember.
Mindez a Li-ionra igaz. -
Samanbacsii
őstag
válasz
nemserultnem #1324 üzenetére
Elszámolás miatt kell... Nincs gari-para.
Narancsot nyugodtan bevállalhatod, állat.
-
nemserultnem
csendes tag
válasz
nemserultnem #1314 üzenetére
UPDATE: hívtam őket, a jövő héten érkezik meg azokhoz, akiktől ők rendelik, így mostantól kb 3 hét lenne a szállítás. Van fehérben is, 1 év gyári garancia van rá.
Mediamarktban és XXLGsm-ben még csak tippelni sem tudták, mikor jön, ma hívtam mindkettőt. F@sz kivan.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
nemserultnem #1314 üzenetére
"Ezt a terméket nem tartjuk raktáron. Csak akkor rendeljük meg, ha Ön megrendelte tőlünk."
Ehh. -
Ocsy
aktív tag
válasz
nemserultnem #1098 üzenetére
Basszus, most esett le. Elnézést.
-
GuruZone
őstag
válasz
nemserultnem #1031 üzenetére
Semmi az égvilágon!
-
GuruZone
őstag
válasz
nemserultnem #455 üzenetére
sajnos nem tudom betömni a piaci rést
szerintem fehérben nem is létezik!
-
TGYI
csendes tag
válasz
nemserultnem #349 üzenetére
A jó minőség a videora vonatkozik, nm a fotókra. Nemsokára feltöltök egy kis kameratesztet.
-
k.mark87
tag
válasz
nemserultnem #343 üzenetére
Öööö, javultak a képek a cikk óta, a fórumosok mintha jobbak lennének, vagy csak a fényképező emberek voltak ügyesebbek. Apámnak x10-ese van, 8 mp szintén és az se igazán jobb (3x ekkora kezdőárral), szóval ennél nagyobb csodákat nem kell várni
-
DarknessHope
senior tag
válasz
nemserultnem #349 üzenetére
+1.. bár már írtam... nem ismerek elég sok kamera appot... illetve van pár de azok fizetősek.. nyilván ilyenek tesztelésére nem kérnélek... bár állítólag 15 percig vissza lehet fonni a fizetést v mi
itt teszteltek pl egy elég jót de ez is fizetős teljes verz-ben sajnos:
http://pixinfo.com/cikkek/android_camera_fv-5 -
TGYI
csendes tag
válasz
nemserultnem #308 üzenetére
Én sem tudom, de a dobozra rá van írva, hogy ultra. Ezek szerint legalább a dobot az:-)
-
riszter
senior tag
válasz
nemserultnem #308 üzenetére
Egy és ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest