- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
ezmivolt #6823 üzenetére
próbáltad már a battery calibration-t? esetleg segíthet...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ezmivolt #6794 üzenetére
Akkor install a gépre a MiniTool Partition Wizard Home Edition -t azzal partícionálás (500mb bőven elég) majd formázás ext.1 vagy ext. 2re. Telóba vissza a kártya L2SD már szól is, hogy látja vagy nem a partíciót, ha nem felajánlja a ext. választást. Ha jól emlékszem ennyi...
-
grafnet
veterán
válasz
ezmivolt #6784 üzenetére
Ahogy Zizidor kolléga írta: vannak kötelező appok. Az újabb készülékeken még durvább dolgok vannak - a play egy éjszaka alatt >100000× ébreszti a procit.
Na, ez a nevetséges!Fagyaszd le őket, s máris nem kell velük foglalkozni, illetve az automata frissítést is kapcsold ki!
-
zizidor
őstag
-
ezmivolt
tag
válasz
ezmivolt #6764 üzenetére
A gyári kábele már rég tönkrement, így más kábelekkel,de eddig jól működött. Az autóban egy régebbi szivargyújtó adaptert vettem elő, ami pianoban tölti, de ezt elfogadja. Az erősebb 1vagy 2A-est letiltja. A hálózatival is kényes, valami érintkezési hiba lehet mégiscsak, mert van, hogy ugrál a töltés: ki és bekapcsol...
-
imiadmin
őstag
válasz
ezmivolt #6628 üzenetére
Nem hiszem, hogy virusos, csak az van, hogy a 4share oldal a letöltêst is regisztrációhoz köti...
Reg-elj be és utána már tökéletesen le lehet majd tölteni...Az alkatelt hívhatod... azt fogják mondani, hogy CSAK. Ha újabb oprendszett akarsz, akkor vegyél új telót...
Fogyasztói társadalomban élünk... nem célja semelyik gyártónak, hogy a régebbi telót támogasson... akkor senki sem venné az újabbat...Csak abba gondoljunk bele, hogy hiába tudja mindenki, hogy mi kéne egy "minden igényt kielégítő" telóba, a gyártóknak nem érdeke, hogy ilyet csináljanak, mert akkor ha kijön az újabb, ami tud egy kicsivel többet, nem kell majd senkinek...
-
Ceree
senior tag
válasz
ezmivolt #6619 üzenetére
Helló!
Kicsit tömörnek tűnik (nekem is annak tűnt), de ez alapján sikerült. Ahogy elkezded csinálni jössz rá, hogy igazából mégis elég az infó.
Talán kiegészíteném annyival, hogy a HEXA editor plugint valahogy külön kellett leszedni.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
ezmivolt #4734 üzenetére
Sem a Nokia, sem a Tájfon nem igazán jó választás a próbához, mert előbbinek is volt tucatnyi különböző csatolófelületű tartozéka az elmúlt években, utóbbi meg jó, ha önmagával kompatibilis. Nekem egy sima 100 éves Sony walkman-fülessel tökéletesen működik a rádió és a zenelejátszó is. Nyilván telefonálni nem lehet vele.
-
Logitech
aktív tag
válasz
ezmivolt #4726 üzenetére
kinézetre ugyan az, kérdés megvariálták e valamelyiken a sorrendet
-
Bferibörs
addikt
válasz
ezmivolt #3931 üzenetére
Szia!
Többen (azt hiszem) a google (gmail) címlistáját használjuk telefonkönyvnek , 1x kell a címlistát rendbe tenni és attól kezdve lehet használni. A telefonban be tudod állítani, hogy azt használja csak. Mivel szinkronizál a telefon a guglival-címlistát is- (ha nincs kikapcsolva), így akár sz.gépen akár a telefonon javítod,bővíted mindkettőn meg fog jelenni.
Ha ezt használod javasolom a sz. gépedre mentsd le előtte a jelenlegi gmail címlistádat mielőtt nekifogsz. -
Ocsy
aktív tag
válasz
ezmivolt #2902 üzenetére
Nekem annyi a tapasztalatom velük, hogy a külföldi beszerzésű telefonra vonatkozó garanciával kapcsolatos kérdésemre gyors és korrekt választ adtak. Remélem, ennél többször nem kerülök kapcsolatba a szervizzel... Ezekről a véleményekről (most a cégtől függetlenül, általánosan) meg annyit érdemes tudni, hogy aki elégedett, az ritkán veszi a fáradságot, hogy leírja, hogy menniyre elégedett volt a termékkel vagy szolgáltatással, aki viszont elégedetlen, az sokszor tölti ki a jogos vagy jogtalan mérgét ilyen módon. Ez különösen igaz akkor, ha az elégedettségi kérdőívet nem tolják bele az ember arcába automatikusan (ez webshopoknál gyakori), hanem magának kell keresnie ehhez valamiféle felületet (azaz, ha minden OK, akkor az ember boldog, és baromira nem jut eszébe, hogy visszajelezzen, bezzeg, ha gond van, akkor egyből beleteszi az időt és energiát, hogy keressen valami fórumot vagy ilyesmit, ahol hőböröghet). Röviden, sokszor torzítanak azért ezek az oldalak. Én mondjuk úgy vagyok ezekkel, hogy ha jók a tapasztalataim, akkor segítek annyit azoknak, akik kiszolgáltak vagy megoldották a problémámat, hogy adok valami pozitív feedback-et, ellenben, ha gáz van, akkor legtöbbször inkább lesz*rom, kérdőívre nem reagálok, csak legfeljebb nem megyek többet oda, vagy nem vásárolok onnan, és nem ajánlom tovább senkinek a helyet, ha kérdeznek.
-
Pjoe69
tag
válasz
ezmivolt #2064 üzenetére
Egyszerűen nem tudom beállítani hogy kapcsolódjon a telefon a számítógépre letöltött onetouch managerhez. Már minden lehetőséget eljátszottam, gondolom én. A súgót és olvasgatom, de lehet hogy a telefonról hiányzik valamilyen letöltés? Mert nem látják egymást. Egy másik mobilt hamarabb lát a teló, mint a laptopot...
Leírom, én hogy futtatom:
- WIFI telefonon be, routerrel összekapcsolódik
- telefonon elindítom a "one touch" app-ot
- PC-n elindítom a Onetouch manager progit.
- Összeszinkronizál, és kész is.Első alkalommal a kapcsolat beállításánál kódot kért.
Ezt most nem tudom pontosan leírni, mert az otthoni gépen fut a program, de nem bonyolult megtalálni.Remélem segítettem.
-
SaGa59
őstag
válasz
ezmivolt #2064 üzenetére
Min próbálkozol? Wifi, usb, bluetooth?
Kipróbáltam pár ilyen "managert", ezt is, de még mindig az MPE a legjobb, bár usb-n az is bénázik, ha nem kapcsolod be az USB hibakeresést.
Megj: usb-n át a legjobb, ha "médieszközként" csatolod a telefont, mert akkor nincs a mount-umount probléma, ami a csenghang elfelejtést is okozza. Igaz, csak w7-w8 gépekkel lehet így, de ilyenkor a telefon és a pc egyidőben tudja túrni a kártyákat.
Vagy marad a wifi mpe-vel. Az látja a "belső tárhelyet" is, nem csak a "két kártyát" (igaz root nélkül túl sok értelme nincs ennek). -
Ocsy
aktív tag
válasz
ezmivolt #1947 üzenetére
Az alap Android csengő és jelzőhangok vannak rajta gyárilag. Nem egy, sok.
Magyar nyelvű rövid használati utasítás
Teljes angol kézikönyv -
mkRoland
senior tag
válasz
ezmivolt #1832 üzenetére
Bármelyik számmal használható a Viber, amelyikre tudsz SMS-t fogadni. Egy felhasználónévhez rendeli a rendszer a számot majd, ha megerősítetted a regisztrációdat a megadott számra kapott SMS-ben levő kóddal (hogy ellenőrizze a rendszer, hogy ténylegesen rendelkezésre áll-e neked a megadott szám). Ezt követően viszont bármikor bárhonnét bármilyen netről elérhető leszel Viberen a felhasználóneved és jelszavad megadását követően, még ha ki is van kapcsolva/nincs nálad éppen az adott SIM-kártya.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
ezmivolt #1832 üzenetére
Lehet egyikkel sem (csak képletesen), mert például nekem a Viber nem működik, még WiFi-n sem. Egyszerűen nincs hang nálam, a túloldalon meg nem lehet érteni amit mondok... :-(
Ahogy olvastam nem egyedi eset, de mintha olyat is olvastam volna, hogy volt akinél meg jól működött...
-
retesz147
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest