-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubul23
senior tag
válasz
Gaboros #7842 üzenetére
Na erre én is kiváncsi leszek sajnos 5.1.1 nem a legstabilabb sajnos de 6.0.1- en nem fogy a ram legalább is amit teszteltem kb 4.5 óra maradt rendesen ugy 450-mb ram körül de még nem alkalmas napi használatra mert nem jó a kamera a gps és bluetooth. Ha ezeket is sikerül javitani szuper kis rom lessz.
-
ubul23
senior tag
válasz
Gaboros #7054 üzenetére
Én a beállitásokban állitottam a kijelző méretet azota a led nállam működik, vagyis eddig nem volt értesitésem de a töltést jelzi. Eddig szuper a rom van szinkronizáció működik a gps át lehet helyezni a programok sd-re. Ha a ram sem fog holnap reggelre elfogyni akkor szuper.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
Gaboros #6986 üzenetére
Mint ahogy feljebb írtam " úgy írták hogy alap lollipopról portolták mt6582-re én pedig azt portoltam c7-re" de igazad van 4.4 customra portoltam így csak fake. Köszönöm a felvilágosítást. Mindig tanul az ember.
Esetleg abban tudsz segíteni hogy hogyan tudom meg hogy egy custom romnak 1G rendszer partició kell?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
Gaboros #6827 üzenetére
Oké, köszi, csinálom, viszont ma kellett egyet autóznom, és a gps nekem is nagyon rosz, az újabbik egyáltalán nem talált műholdat, visszatettem a "régit", és az egyből talált, viszont, 200-méterenként elvesztette. A nagyobbik baj viszont akkor volt, ahányszor bementem egy boltba, kijöttem, és csak újraindítás után talált holdat. Nekem ugyan ritkán kell, de akkor nagyon. Egyébként tényleg szép, és gyors rom. Eddig ezt a hibát találtam, jó lenne ha javítanák...
-
SemmerFH
tag
válasz
Gaboros #6657 üzenetére
Feltettem, nekem elsőre siker.
Viszont a tárcsázó meg a contacts "andriod.process.acore" hibával folyamatosan elszáll.
Fórumokon utánanéztem, se a full wipe, se a reset, se a cache clear, se a dalwik clear nem hozott változást.Szal a rom így abszolúte kuka. Kiváncsi lennék, hogy aki ezeket összeokádja, legalább az alapvető funkciókat megnézi-e... (a rom főzőjére gondolok, nem másra)
-
zsozsito87
aktív tag
-
Gaboros
tag
válasz
Gaboros #6486 üzenetére
Nálam nem megy a LED értesítés akármilyen fixet telepítve sem. A kamerához is telepíteni kell fix-et. A google sync is csak akkor működik nálam ha a GPS ki van nyomva. (mint CM-en)
Első ránézésre nincs kevesebb hibája mint a CM-nek, de a belassulós dolgot nem várom meg... megy vissza a 4.4.
-
Gaboros
tag
válasz
Gaboros #6470 üzenetére
Felraktam ezzel a gapps-al megy a play store sőt a kamera is megy nálam.
Telepítés menetéről egy "apróság":
Recovery-be belépsz:
-wipe
-CM telepítés
-rebootBejön a rendszer, beállítod ami kell, vissza mész recovery-be majd telepíted a gapps-ot.
Én CM után egyből rá is raktam a gapps-ot és boot loop lett a vége. Ha így csinálod akkor jó lesz.
-
törölt tag
válasz
Gaboros #5878 üzenetére
Spanyoloknál azt írták, hogy Wifi -n jelzett egy OTA frissítést. Én most már nem rakom vissza, majd holnap. DE ha valakinél fent van, vagy van kedve próbálgatni, akkor megnézheti.
Nem tudom így van -e, illetve ha jelez is, akkor letölhető -e. Előfordult már, hogy nem ment az OTA MIUI ROM -on. HA egyáltalán jelez...
-
törölt tag
-
válasz
Gaboros #5666 üzenetére
Igazából az, de nem kell külön program, hanem egy insecure-boot.img-be integrálva biztosítja ezt.
Persze nem minden esetben tud működni, van amikor imei vesztéssel jár (1x jártam eddig így a nem tudom mennyiből, de százon felül van a működőképes...), tehát csak saját felelősségre -
ubul23
senior tag
-
válasz
Gaboros #5655 üzenetére
Ha megcsinálod a telefonon a módosításokat, akkor dd-vel le tudod menteni a komplett system-et, ami egy raw img, és más kész is a flesselhető system.
Vagy a telefonon megcsinálod a módosításokat, csinálsz egy MTKDroidTools-os mentést, majd átalakítás után szintén rendelkezésre áll a flesselhető system.img -
törölt tag
válasz
Gaboros #5638 üzenetére
Igen, ez így szokott lenni. Jó hogy írtad.
Vannak ilyen dolgok, amiket annyira alapnak kezelek, hogy el is felejtem másoknak jelezni.
Ilyen pl. a repülő mód is. Wifi -t be lehet kapcsolni repülő módban (pl. VPN -nél jól jön), de ha bekapcsolt hálózat mellett lövöd be a repülő módot, akkor kilövi. ÉS újra vissza kell kapcsolni. Programozott utasításoknál ez nem mindegy, pl. E Robot.
Remélem nem írtam nagyon hülyén, és érthető. Kicsit fáradt vagyok.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gaboros #5571 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy átírom a ROM -ban. Meg egy-két dolgot még.
Illetve hogy kiiktatom a 2. slot -ot a szoftverből, hogy ne jelezzen. Úgy már igazi gyári lesz X verzión is.
Nálam rendesen felment FT -ból a CWM, csak érdemes előtte ROOT -olni, mert bement egy fájlt a backup -ba (amit korábban említettem) és restore -nál visszaáll a gyári recovery.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged