Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SemmerFH
tag
Na. Tegnap megváltam a készüléktől (vagyis jobban mondva nejem megörökölte). Szerencsére neki bőven megfelel a gyári 4.2.2, így a mókolásokat is megúsztam.
Nagy köszönet port és ubul segítégeiért!
Az igazat megvallva ez volt az első androidos telóm, amit szerettem is. (bár annyira nem, hogy szívfájdalom nélkül váljak meg tőle. és ez nem a teló, hane az android hibája)
-
SemmerFH
tag
válasz
Gaboros #6657 üzenetére
Feltettem, nekem elsőre siker.
Viszont a tárcsázó meg a contacts "andriod.process.acore" hibával folyamatosan elszáll.
Fórumokon utánanéztem, se a full wipe, se a reset, se a cache clear, se a dalwik clear nem hozott változást.Szal a rom így abszolúte kuka. Kiváncsi lennék, hogy aki ezeket összeokádja, legalább az alapvető funkciókat megnézi-e... (a rom főzőjére gondolok, nem másra)
-
SemmerFH
tag
Feltettem én is a CM 12.1-et
Észrevételek:
- Gapps, kamera, navigáció működik
- Google sync megy.
- A rendszer nagyon gyors. Úgy fél napig. Utána úgy belassul, hogy egy bejövő hívást nem bírok fogadni vele.
- Állandóan hanghibára dobálja nekem az értesítéseket, de hang, beszélgetés, minden OK.
- Értesítési LED működik, de nem villog, hanem folyamatosan világít.1,5 nap után mentem vissza 4.4.2-es D verzióra
-
SemmerFH
tag
Akinek a MIUI V6 5.5.22-es verzió van fent a telóján attól kérdezném, hogy nektek nem halk a telefonotok?
Ébresztésor, csörgéskor, üzenet érkezésekor tökig van nyomva, de kb. még így is alig hallani csak. -
SemmerFH
tag
válasz
mercurytopaz #5849 üzenetére
SP Flash Tools-ban A Format fül-re kattintva auto formatot csinálj először.
Utána már menni fog a ROM flashelés. Nekem is ez volt a gondom. -
SemmerFH
tag
-
SemmerFH
tag
válasz
#86973952 #5615 üzenetére
Nnnnnna...
Nálam megvan a megoldás:
Elsőként Flash Tools-ban a Format fül / Auto Format Flash kiválasztása, majd Start.
Utána ugyanaz, amit port leírt.
Viszont első indításkor hiába nyomtam a Visszaállításra, semmi nem történt. Ekkor Recovery-be be, wipe all user data, majd reboot.
Most már van egy tökéletesen működő 4.4-es alcatel pop C7 7041X-es verzióm
-
SemmerFH
tag
Nah. Örömteli pillanat ért, hogy kint van végre a D-s 4.4.2. DE!
Mennyire fog ez futni X-en? Vannak már tapasztalatok az alábbiakkal? :
- Telefonálás
- Mobilnet
- Kamera
- Akkumulátor idő
- Play StoreHa a sok social lóf***t nem lehet telepínei, az nálam teljesen rendben van. Ha fut a Teamviewer, akkor én boldog vagyok
Ha ezek okésak, akkor nálam már sok gond nem lesz.
Xposed, Gravity nálam totál felesleges, szal ha ezek nem mennek, az nálam még bőven az űberf***a kategória.
-
SemmerFH
tag
válasz
#86973952 #4916 üzenetére
Igen, mindet, Próbáltam preloader, mobile_info mellett kiszedni a pipát, bent hagyni a pipát, akkor sem megy.
Végülis a D-s ROM-al működik szépen. Azt a 2 hónapot amíg nem lesz meg az új teló, annyit kibírok vele így is. Asszonynak meg utána ez a teló első olsztályú lesz majd ezzel a ROM-al is. FB, Viber működik, match3 játékok mennek, nála ez már a menyország lesz
-
SemmerFH
tag
Mellékeltem screenshotot
-
SemmerFH
tag
Tapasztaltam egy érdekes dolgot. A hétvégén nekiálltam mókolni a telefonnal, aminek az eredménye az lett, hogy téglásítottam a telót. Nosza nekiálltam a lentebb linkelt gyári ROM-ot letöltöttem, SPFlashtools-al fel is tettem (vagy 5 órát k***am el rá, mire a drivereket sikerült összehoznom). A ROM fel is ment, viszont bekapcsolás után vagy 1,5 órán át tekert a telefon, aztán semmi. Megpróbáltam a port által linkelt scatter file-al is, aminek az eredménye az lett, hogy már be sem lehetett kapcsolni a telót. Gondoltam akkor ez Voda lesz... Aztán ma a melóhelyemen nekifutottam még egyszer, gondolván, hogy ennél rosszabb úgy sem lehet már. A lényeg: Felment a ROM szépen, el is indult a teló, viszont amit feltettem az nem az X, hanem a D verzióhoz való mentés. Szal most az X-es telómon D-s gyári 4.2.2-es ROM van (01002 Build)
Kérdés: Egy D-s 4.4-es mentéssel esetleg akkor ezek szerint be lehetne próbálkozni flash tools-al?
-
SemmerFH
tag
válasz
#86973952 #4813 üzenetére
@Port:
Nagy nagy kösz az eddigi munkádért, igazán nagy respect azért, amit művelsz!
Viszont lenne egy kérdésem. Az orosz oldalról töltöttem le a MIUI v5-öt (a spanyol nyelvűt), jBart-al ment a magyarítás, minden okés, működik rendesen. Viszont sehol sem találom azt az opciót, ahol a témát részleteiben lehetne állogatni. (záróképernyő, tárcsázó, stb...). Előfordulhat olyan, hogy abban a ROM-ban ez nincs benne? Illetve ha igen, akkor a nemrég linkelt általad alkotott magyar ROM-ban ez benne van? (Vodás 7041X a telóm)
Előre is kösz a választ!
-
SemmerFH
tag
Üdvözlet!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Style L ROM-on működik nálatok a mobilnet?
Eddig mindegyik ROM-on ment, de ezen az istennek sem bírom beizzítani. kb. 15-20 másodperc, mire egyátalán bekapcsolja, viszont adatforgalom az nulla. se fel, se le.7041X a teló és vodás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest