- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoll21
tag
oké köszi
ha valamiben elakadnék kereshetlek? -
Zoll21
tag
-
Zoll21
tag
Sziasztok!
Kezdő volnék ebben a témában, ezért kérnék az itt jelenlévő tudásban felettem állóktól információt és segítséget.
A következő a problémám:
Szeretném a telefonomat (telenor one touch-Ot.990) root-olni, mivel már megőrülök a sok haszontalan dologtól ami rajta van.
A telefont 2hete vettem telenoros-ként, és kártya nélkül frissítettem 2.3.4-re, majd irány függetleníteni.
Ez mind sikkerel is ment, majd t-mobile SIM be és működik.
Na szóval kérdéseim:
Ha root-olom akkor független marad?
Hogy tudom root-olni(már átolvastam ezerszer de még mindig homály van a fejemben)?
Hogy tudok rá tuningolható kernel-t tenni?
nagyjából ennyi
előre is köszönöm, és örülnék egy emberkének aki már csinált ilyet, hogy elmagyarázná elejétől a végéig. -
Zoll21
tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy telenor one touch(OT-990) telefont, és szeretném függetleníteni, mivel nekem előfizus t-mobile kártyám van.
na most kérdések:
hogy tudnám megoldani a függetlenítést jobban mobil-doki vagy turbo-sim megoldással?
ha frissítettem a 2.2.2-romot wifi-n keresztül 2.2.2-update3-ra akkor tudnak ugyanúgy függetleníteni?-------->
-->ha igen akkor felrakhatom a 2.2.2-update4-et is függetlenítés előtt vagy inkább utánna?kérhetnék mielőbbi választ, mert sürget az idő
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest