- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
puki78
csendes tag
válasz
BlackmMmDog #21626 üzenetére
Köszi mindenkinek.Én is csak a hétvégén tudok vele foglalkozni.
-
monalala
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #21629 üzenetére
Igazából, ha azt látod az eszközkezelőben, hogy a driverek fenn vannak és jók is , akkor látnia kell a telót, mert a drivereket a rádugás pillanatában illeszti be a PC. Amíg nem dugod rá a telót nem látod az eszközkezelőben se. Ha pedig felismeri és nem felkiálltójeles akkor az OTU-nak mennie kell. További ötletem nincs sajna.
-
PACSA75
őstag
válasz
BlackmMmDog #21629 üzenetére
Miert vagy biztos benne hogy jo a csatlakozo? Mert megy a toltes? Az masik szalon fut. Probald bedugni masik pc be vagy masik usb portba, es ha egyikben sem latja akkor sajna szerviz.
-
monalala
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #21626 üzenetére
Ha az OTU-val nem látja a telót akkor vagy nincs fenn a driver vagy sz@r a csatlakozó. Ha van fenn Cwm a telón akkor tudsz rá rakni romot, de a telót akkor is látnia kellene a gépnek. Ha nincs fenn CWM akkor Download módba kell indítani a telót és Flash-elni kell, de ehez szintén kell hogy lássa a gép a telót(másik driver kell hozzá). A legegyszerűbb előszőr az upgrade és utánna a CWM és a rom.
@A procihoz az Antutu progiját javaslom ami ingyenes.
-
monalala
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #21242 üzenetére
Mire vagy kiváncsi? Sikerült nagynehezen a netről feltolni a gyári szoftot. Irány a szervíz.
Azért raktam újra mert root-olva volt. -
0xmilan
addikt
válasz
BlackmMmDog #21194 üzenetére
Tegnap adtam le javításra a kb. 20 hónapos (602 napos) telefont. 2 év van, de a 2. év a tartozékokra már nem terjed ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged