- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bendi007 #20614 üzenetére
Amikor kijött, a legjobb ár/érték arányú telefon volt. Kezdő androidos telefonnak tökéletes volt. Még most is elvagyok vele, mert nem játszok, nem faszbukozok, stb. Van 60 MB szabad helyem. Tisztában vagyok a határaival, de 25e forintért akkoriban ennél jobbat nem találtál volna. Összeszerelése kitűnő, nekem eddig semmi problémám nem volt vele, pedig legelsőként vettem meg 2011 szeptemberében. Most, hogy otthonosan mozgok a droid világában, a következő telóm jobb lesz, viszont drágább is. Amire Én használom, abban semmiféle hátrányát nem érzem, hogy olcsó, és gyenge telefon.
-
Danesz94
senior tag
-
0xmilan
addikt
válasz
bendi007 #20601 üzenetére
Nem kell rémisztgetni a népet, custom ROM-mal teljesen jól használható a telefon. Nem feltétlenül 100k-nál kezdődik egy "igazi telefon".
@Adam354 Az 1.hsz.-ban található Minimal Edtition 1.0-t tedd fel. Aztán arra mehet qltsar módosított recovery-je, amit a logout blogjában találsz, onnan meg egy újabb QME ízlés szerint.
@gyuszito Semmi értelme külön rootolni, ha egy custom ROM-t feltenni ugyanannyi kattintásba telik és az már ki van pucolva, optimalizálva van. Szóval neked is csak azt tudom ajánlani, amit Ádámnak: QME 1.0 aztán 1.9 vagy 2.0.
@Jackson009 Ha minden igaz, akkor egy digitizer kell csak, ami $20 körül van. Erre rájönne még, hogy valakivel be kell szereltetni, ha egyedül nem tudod, végül meg kijönne egy olyan összeg, ami nem biztos, hogy megéri.
Ha felrakod hardverapróra alkatrésznek és veszel egyet használtan 15k körül, akkor lehet, hogy jobban jársz, mint javítással. -
0xmilan
addikt
válasz
bendi007 #20168 üzenetére
Volt, persze. Bootloopnak hívják. Ha 2.3 van/volt a telefonon, akkor az 1.hsz.-ben lévő Minimal Editiont rakd fel USB-n keresztül fastboot-tal. Ha 2.2, akkor Home gomb nyomvtartása mellett dugd a PC-re és OTU-val frissítsd.
Szerk. Képekről nem tudok nyilatkozni, talán egyszer volt fent Marina ROM, de akkor se sokáig. Most már július óta 1.9-et használok ICS témával meg newkerrel. Utóbbi nem sokat számít a gyakorlatban, mert smartassv2 governor-ról mindig visszavált ondemand-ra, attól függően, hogy hogyan zárom be a CPU állítgató appot. Tulajdonképpen ahányszor megnyitom, mindig ondemand-on van. Valaki tud rá megoldást?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bendi007 #19165 üzenetére
Este, ha hazaérek privi megy.
lacix76: sajnálom,hogy nem jött be. 1,5 hétig még nem volt pénzem, addig nekem is visszahúzott a szívem, de sikerült tegnap megvennem az Atrix 2-est. Most, hogy szétnéztem a vaterán tényleg gyanús volt használtan annyiért az SGS 2. A Onetouch View windowsos?
-
lacix76
őstag
válasz
bendi007 #19165 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_alcatel_one_touch_995_szintet_lepett/friss.html
Itt az eredeti fórum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged