- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy este amikor repülő módba rakom a kicsikét akkor teljesen változó, hogy reggelre mennyit merül az akku. Azt elfogadtam, hogy okostelefont naponta tölteni kell, amivel nincs is baj mert estére mindig megmarad vagy 40% amikor is töltőre dugom. Viszont nem hagyom egész este rajta, mielőtt lefekszem lehúzom a töltőről és reggelre van hogy valamikor 3 %-ot merül valamikor meg 50-et. Ezt nem tudom hova tenni. Egy idő után úgy raktam repülőbe, hogy előtte direkt kikapcsoltam a wifit meg az adatforgalmat külön, hátha az a baj, de így sem javult a helyzet.
A fórumot vissza nézve arra gyanakodom, hogy talán valami beragadt alkalmazás, játék esetleg?
Ha már elhangzott a válasz akkor bocsi az ismételt kérdésért, de az elmúlt 15000 HSZ-t nem volt időm végig olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest