Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Sajnálom, hogy így jártál! Nekem Optimus ONE-nál jobban tetszik (használatra is) az Alcatel, még az LG GB-frissítése után is. Viszont a Galaxy Mini meg a OneTouch-nál szimpatikusabb kezelhetőségre, volt szerencsém ACE-hez is, de az más kategória (árban). Mivel a Gio a kettő között van, nekem láthatatlanban az a bejövős (de élőben az kimaradt).
-
guyver
senior tag
Nekem ez a harmadik telefonom, amit kihozott a futár pixelhiba miatt. De nekem mostanra ezen is lett pár darab fehér pont, igaz halványak, de átvételkor nem voltak ott, mert alaposan átnéztem. ez lehet nem is pixelhiba, olyan mintha 2 pixel között szűrődne át a háttérvilágítás fénye. tegnap felhívtam a telenort, mondtam, hogy küldjenek más típusú készüléket, kifizetem a különbözetet, de negyediket nem akarok az alcatel-ből. persze ma hívtak és erre várnom kell, mert engedélyeztetniük kell, majd pénteken vagy hétfőn visszahívnak. szóval most nem tudom ,hogy galaxy gio vagy lg optimus one-t válasszak helyette.
-
Kellee
csendes tag
Én is üzletben vettem és mégis...
-
jopont
senior tag
Lekopogom, nekem eddig szerencsém van ezzel a telefonnal
Nekem semmi baja és pixel hiba sincs szerencsére. Mondjuk én üzletbe vettem.
-
Kellee
csendes tag
Betelefonáltak valahova, és mondták, hogy pixelhiba esetén be kell vizsgálni a telefont... úgy voltam vele, hogy nem idegesítem magam, inkább kivárom míg megjön az eredmény.
Egyébként rajtam kívül 5 ember mondta, hogy pixelhiba van a boltos természetesen nem látta. Kivárom míg cserélik, de ha netán javítani akarják akkor fogom kiverni a balhét, mivel 3 napon belül vittem vissza. -
Kajla5
aktív tag
Akkor verd ki a balhét!Három munkanapon belül ki kell cserélni helyben!!Azért van a három munkanap, és utánna a szervíz.Én megkérdeztem amikor vettem hogy ha valami gixer van akkor 3 napon belül cserélik-e, és azt mondták, hogy ha olyan a hibajelenség akkor igen.
-
Kellee
csendes tag
Sziasztok!
Azokhoz szólna a kérdésem, akik visszavitték a telefont cserére, pixelhiba miatt.
Azonnal cserélték, vagy elküldték bevizsgálásra?
Én 1-2 hete vittem vissza a készüléket a vásárlástól számított 3 napon belül, azonnali cserének kellett volna lennie (ahogy ez az elektronikai cuccoknál lenni szokott), de ez nem történt meg. Azt mondták, el kell küldeni bevizsgáltatni. -
mkRoland
senior tag
válasz
novoszath #1385 üzenetére
És annak mi értelme, hogy a magyar Telenor BRANDELT FW helyett az UK O2 szintén BRANDELT FW-je legyen rajta???
Egy debranding-nek még látnám is értelmét azonos verzió/build szám mellett is.
De ha már feltetted, elmondhatnád, hogy frissen felflashelve mennyi szabad belső memóriád lesz! -
Anti425
tag
No tényleg igaza volt aki azt irta hogy drágább lesz a gép.........
Ime: Készülék ára:
5 690 Ft
online kedvezmény: 300 Ft (5%)
bolti ár: 5 990 Ft
Tarifa és hűség:
Okostarifa 1802 éves hűségnyilatkozat és 2 éves tarifahűség
Havidíj: 4790 Ft -
bacsa81
csendes tag
Na sikerult szereznem egy netbookot es rootoltam a telot.
Root uninstallerrel kivagtam a facebookot tweetdroidot weather widgetet es a news programot. El is tunt mind az applikacio listabol, de a hely nem szabadult fel!
Na most mit tegyek 8M helyem van
-
novoszath
senior tag
http://blog.podtwo.com/tag/alcatel%20ot990
ezt a romot huztam ra a kicsikere es gond nelkul mukodik
ha gondoljatok ti is nezettek meg
-
jopont
senior tag
Érdekes, hogy amióta csináltam a telefonon hard resetet, azóta az autómata fényerő tökéletesen működik, egyszer volt pont olyan félhomály, hogy ugrált, de egy perc múlva annyit sotétedett az ég, hogy ismét beállt a képernyő is. Viszont eddig úgy emlékszem, a prediktív szövegbevitelnél tudta autómatikusan a hosszú ékezetes betűket is, most meg az ő helyett pl egy hullámot tesz az ékezetek helyett az o-ra.
-
kutyman
aktív tag
válasz
mkRoland #1333 üzenetére
Köszi, a Mobiledit lementette a vcf file-kat. A memókártyára felmásoltam, próbáltam onnan importálni, nem lehet (azt írja: nincs ilyen file). Most egyesével a Google fiókba importálom (itt jó a file), innen pedig szinkronizálódik a telóra. Nem értem hogy memókariról miért nem lehet a telóba másolni.
- mp4 filmeket miért szaggatva játssza le? (sőt az alap lejátszó azt írja: nem támogatott file típus) -
novoszath
senior tag
nem lehet v.hogy meg oldani hogy a recomenut ne csak a progival lehessen be hozni hanem gomb kombinacioval is?
mostmar csak custom romra kell varni ha v.ki csinal ra
-
dltpwnz
aktív tag
TXT fájlokat mivel tudom rendesen megnyitni? Ékezetek helyett kérdőjelet ír :S
-
dinin
tag
Van egy rossz hírem: http://android.modaco.com/topic/346254-alcatel-onetouch-990/
Az 5. hozzászólás: "Küldtem egy e-mail-t az Alcatelnek, hogy fognak e frissíteni 2.3-ra. Azt válaszolták, hogy nem. Megkérdeztem, hogy megosztják e a forráskódot, ám ismét nemmel válaszoltak:"
Bár ez még nem jelenti, hogy ügyes romhuszárok ne tudnának 2.3-mat varázsolni a készülékre. -
novoszath
senior tag
sikerult fel tenni a recomenut
koszonet istvan47 felhasznalonak
-
istvan47
senior tag
Le kell tölteni a Recovery Managert és a recovery-clockwork-4.0.1.5-ot990.img fájlt.
Töltse le a img fájlt az SD kártyára, majd inditsd el a managert és ott értelemszerűen válaszd ki az img fájlt. Majd újra iditás és kész is van.
Nekem sikerült, de mindenki csak SAJÁT felelősségére tegye meg. -
guyver
senior tag
Egyszer találtam leírást, hogy hol lehet az ikonokat kicserélni, meg az értesítési területet skinelni 2.1 és 2.2-es androidnál, de most nem találom.
-
-
B1T3
addikt
Van már megoldás az éjszaka lemerülésre? Azaz estére mindenképpen be kell dugni a telefont töltődni, mert különben reggelre lemerül. Egyáltalán van ez így másnál is?
-
jopont
senior tag
Egyébként, mivel én eddig Nokiás voltam, gyakran járok a nokiaprogramok oldalán és ajánlom mindenkinek, mert egy rövid regisztráció után belépve a letöltésekbe van rengeteg Androidos cucc is. És fórumok is róla. Szerintem érdemes szétnézni
-
dinin
tag
Egyre több pixelhibát találok. Már 6-nál járok, de mintha egyre több lenne... viszem vissza,remélem rögtön cserélik.
-
zedok
őstag
Hát emberek én most kicsit el vagyok kenődve, asszony kirakott. De ennél már csak jobb lehet!
Viszont készítek épp egy cikket, vagyis az 1# hszt csak jobban talán
Kis alakítgatások stb.
Am jah most megint frissült nyomtam neki FR-t.
-
mkRoland
senior tag
Mire gondolsz kb.? Nekem most úgy hirtelen 2 progitípus jut eszembe, ami talán segíthetne:
1, autostart szerkesztő (pl.: Android Assistant is tartalmazza, a Magyarított Android alkalmazások topicban is megtalálható)
2, Tűzfal progi, ami engedélyt kér a progi indítása előttSzokenesz: Welcome, leld örömöd benne!
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
joelke HU #1350 üzenetére
Jól néz ki grat! Kár hogy Launcher pro-t használok
Valaki tudja hogyan kell feltenni a Gangstar Miami vindiction játékot? Felraktam SD re a gamedatát gameloft/games mappába ,átírtam HTC a manufacturert ahogy irták de ígyis le akarja tölteni a fájlokat..Valakinek 5let?
-
Szokenesz
senior tag
Péntektől én is egy ilyen telefon boldog tulajdonosa vagyok.
Árához képest nagyon jól összerakott készülék és ráadásul első droidos telóm, de szép lassan csak ki tanulom.
-
Kari915
tag
válasz
petyissimo #1342 üzenetére
Hello!
Én kb.: 3 hétig próbálkoztam, még a csoda driver-rel sem sikerült nekem, amivel megoldódott a root, csak W7 x32 -ön sikerült a végén.
Én hülye, a hétvégét elb..tam, hogy a noti-ra visszatelepítsem az x32- t.
Most meg mindjárt rakom vissza az x64-t, mert oly lassú lett a gépem, és a szokásos terhelés mellett, pedig feszt megy a proci és a hűtés, eddig meg azt sem tudtam, hogy van benne hütés.
Nem gondoltam ekkora különbség van rendszer használatban, a két op. között.
Telefon hekhez marad a régigépem.BRIKLY:
SuperOneClik- vel visszaállíthatod, persze, ha azzal root-olsz. -
guyver
senior tag
örülök a root-nak. végre spórolhatok energiát a setcpu-val. mostmár ondemand-ban megy a proci és conservative módban, ha kikapcsol a kijelző. ebben a conservative mód érzékenyebb, mint az előző telefonomban, bár úgy vettem észre, hogy rom függő. Most 245-600 ondemand ha aktív, készenlétben 245-600 conservative, így tovább bírja az akku és bejövő hívásnál sem volt gondom, csak amikor levettem 122 mhz-re.
-
BRIKLY
veterán
válasz
0xmilan #1346 üzenetére
ezt tudom. de én nem kilőni akarom,hanem blokkolni hogy ne induljon el. törölni ugyebár nem lehet root nélkül,rootolni meg nem akarom amíg nincs mód a visszaállításra.
tudom,hogy van egy ilyen app,csak nem jut eszembe melyik az.
egyébként már volt,hogy 5 napot elketyegett. -
0xmilan
addikt
Android alkalmazáskezelőjében a folyamatban lévő appok között ki tudod lőni azt, ami nem kell
Ha mindenképpen app, akkor Astro vagy vmi task killer(nem ajánlott, a rendszerfolyamatokat is könnyen kilövi, ha nem figyelünk)
ha "hozzá sem nyúlsz" 2 napot min. bírnia kell az akksinak -
guyver
senior tag
olyan hívásértesítő alkalmazás nincs, ami a szoftgombok háttérvilágítását villogtatja?
-
Humandroid
csendes tag
Ez hogy, hogy megy?
http://androidunderground.info/egyeb-telok/alcatel-ot-890d-rootolasa
-
BRIKLY
veterán
üdv.
melyik app-al lehet blokkolni az alkalmazásokat? a sok sz@r 1 nap alatt megeszi az akksit úgy, hogy hozzá sem nyúlok a telóhoz.
köszi. -
petyissimo
csendes tag
Valakinek sikerült 64 bites Win7-en a qualcomm drivereket telepiteni? nekem egyiket se ismeri fel a 4-ből....
-
Kajla5
aktív tag
Aki szórakozott már a videófelvétellel az meg tudná mondani, hogy mi a legjobb beállítás, melyik beállítás eredményezi a legjobb felvételt?Van ott néhány dolog amiről lövésem sincs.
-
Anti425
tag
Sziasztok!
Évek óta a Pannonnál,vagyok előfizető.Androidos telefonom még soha nem volt,ezért bocs ha butaságot kérdezek! Jelenleg is Alcatelt nyúzok immáron 7éve,(az első kamerás tipust)de most már szeretnék váltani
És mivel az Alcatel nálam ilyen hosszan birja gondoltam márkahű leszek......Viszont 1 kérdésem van:
Izgatna a mobiltévé funkció,ami tudtommal sajnos csak T-mobilnál létezik.Ha maradnék Telenornál,megvenném ezt az uj Alcatelt,létezik-e vmi program,amivel lehetne mobil tv-zni??
Nem órahosszákat,de néha néha ha épp nem vagyok otthon.....
T-mobilnál létezik a Média mánia csomag ami durván ugyanennyi kb 4700 ft,viszont havonta 10 órát lehet mobil tv.zni vele.....1 ik kollegám találta ezt a programot androidra: ""Spb TV 2 for Android ingyen""
http://blog.sancho.hu/2010/12/spb-tv-2-for-android-ingyen.html
Neki SE-minije van,települt,de állitolag tv-zni nemtudott mégse,mert "A hálózat tulterhelt-et jelzett.....Szóval létezhet vmi más megoldás/program amivel maradhatnék Telenoros,és az uj Alcával tv-zni is tudnék????Ha nincs akkor kénytelen vagyok T-mobilhoz pártolni,viszont ha van,akkor megvenném ezt a 990-est.......
Előre is köszönöm a válaszokat,Szép Napot mindenkinek!
-
Kajla5
aktív tag
A memóriakártya particionálása mire jó?
-
Dyrg
aktív tag
válasz
mkRoland #1329 üzenetére
A firmware-nek is tudnia kell felfele skáláznia. Egy OC-patch-et kell felflashelni majd, vagy egy Custom ROM-ot....
KI HALT MEG???
Akkor nem én leszek az első aki ezt megcsinálja, majd ha valakinek ez sikerül akkor megoszthatná majd velünk... Kiváncsi lennék mennyit bírna 600 felett, ezek a procik viszik a 740-et stabilan nem?
Valahol olvastam a Bladenél (abba is talán ugyan ez van) hogy Android 2.3 -al 850 Mhz-es is tud lenni a proci? Hát ez gyanús... -
zedok
őstag
No engem is elért az új android market
-
atis917
csendes tag
válasz
kutyman #1332 üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam.
Sziasztok.
A napokban vettem egy ilyen készüléket, első androidos készülékem. Egy csomó mindent kipróbáltam, telepítettem, nagyon tetszik az egész.
Az én problémáim a következők:
- csoportot hogyan lehet létre hozni a telefonkönyvben?
- a születésnapot beírom a számítógépen a Google-ban, ott a naptárban látszik is, de szinkronizáció után csak a névnél jelenik meg, a naptárban nem. Az ismerősök születésnapja naptár szinkronizáció be van kapcsolva. Ha ezt nem tudja, akkor mivel lehet megoldani, hogy figyelmeztessen a születésnapra? (Ha más nem lesz, bepötyögöm őket a naptárba) -
mkRoland
senior tag
válasz
kutyman #1332 üzenetére
Ebben a Nokiában már van Bluetooth, ugye? Tud teljes telefonkönyvet is küldeni? Mert azzal lenne a legegyszerűbb, így nem kell konvertálgatni!
Nem próbáltam amúgy, de szetintem pár telefon szinkronizációs progi (mobilEdit, MyPhoneExplorer) tud ilyet, sőt: talán még találsz a Marketen is olyan appot, ami tudja importálni a telefonba! -
kutyman
aktív tag
Nokia 6310i telefonról lementettem a névjegyeket "csv" formátumban. Ezt kéne átalakítani "vcf" formátumra. Mivel lehet, mert a Google fiókba csak ezt tudom importálni.
-
mkRoland
senior tag
válasz
dltpwnz #1327 üzenetére
Nem igazán találtam olyan programot a Marketen, ami kiírta volna a wlan-rádió gyártójának nevét és típusát, pedig most feltelepítettem párat. De valamiben biztos vagyok: ugyanaz tervezte a helyét, aki az iPhone4 GSM-antennájáét!!! Fektetve tartva a telefont 2-3-as térerőről elveszíti a jelet a vezetéknélküli internet!!! Kétszer buktam nyert helyzetben rengeteg pontot amiatt a Jelly Wars-ban, mert megszakadt a net-kapcsolatom!
-
dltpwnz
aktív tag
Valaki tudja hogylehetne megnézni milyen tipusu wifi van benne?
-
dltpwnz
aktív tag
Valahogy megtudom csinálni hogy ha rádugom a gépre a telefont akkor a gép a telefon wifijével netezzen?
szerk: Már megvan
-
dltpwnz
aktív tag
Van 2 pixelhiba a kijelzőn..Lehet ebből nagyobb pixelhiba?(Most észrevehetetlen csak ha fekete a kép és nagyon figyeled )
-
guyver
senior tag
válasz
istvan47 #1322 üzenetére
az én esetemben esténként töltöttem a telefont és óraként is üzemelt. nem kell nyomogatnom, csak ránézek és látom h mennyi az idő ha felkelek. én nem tudtam h létezik olyan tft amibe beleég a kép. ma bekapcsoltam ennél is ezt a funkciót és úgy maradt a lock screen mikor a gépre kötöttem. ment 2-3 órát így, aztán a root-olás utáni restartnál vettem észre, hogy ott az óra meg a navigációs sáv nyoma.
-
guyver
senior tag
válasz
istvan47 #1319 üzenetére
csak tudod az lg gt540-es telefon sem egy csúcskategóriás készülék és 8 órán át nem volt vele gond, hogy bekapcsolva maradt a kijelző. elvégre a telefonban miért lehet ezt bekapcsolni? még csak nem is figyelmeztet erre. azért kapcsoltam be, mert az előző telefonomnál sem volt gond. annyira nem zavaró persze, de idegesít, főleg már amiken keresztül mentem ezzel a telefonnal.
-
mkRoland
senior tag
Ha viszont csak alig látszik (fekete háttérnél FULL fényerejű háttérvilágítás mellett), akkor miért ekkora gond? Az már zavaró, ha a későbbiekben is a sokat használt elemek fent maradnak beégve, de ha fél nap alatt elmúlik, akkor nem hiszem, hogy akkora problémát jelent. 25.000 forintért nem adnak sem iPhone3GS-t/4-et, sem Nexus S-t, sem pedig HTC-t. Ez egy kínai telefon, amibe kevésbé minőségi dolgokat tesznek bele, bár ezt szerintem a telefon megvételekor is tudtad/gondoltad. Milyen Nokia-t kapnál újonnan (nem kifutó termékek között) 30 ezer alatt feltöltősen? Én is szeretnék a kocsimba parkolást segítő rendszert, meg KRESZ-tábla kijelzőt a műszerfalra meg ilyesmiket, de sajnálom rá a pénzt.
-
guyver
senior tag
nincs jó minőségű digitálisom, meg csak halványan látszik bekapcsoláskor mikor full fényerő van és fekete a háttér. kapcsold be h töltéskor ne kapcsoljon ki a kijelző és hagyd a lock screent úgy egy pár óráig és meglátod.
-
guyver
senior tag
A rootolás sem megy, azt írja, hogy a startindex nem lehet nagyobb, mint a karakterlánc hosszúsága. volt már fr az egész előtt, meg minden driver felment, az sdk is, minden.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy rootolás után független lesz-e a telefon?
Vagy másik rom kell rá, és csak utána lesz független?
Van-e erre a telefonra egyáltalán már főzött rom? -
guyver
senior tag
Most komolyan, TFT-be is bele tud égni a kép??? töltőn volt, nem kapcsolt ki a kijelző és 2-3 óra alatt beleégett az óra, meg fenti infósáv a kijelzőjébe. bekapcsoláskor fekete háttérnél látszik. hát ez már nekem sok...
-
0xmilan
addikt
/custpack/JRD_custres/audio/ui alatt ha kiszedem a camera_click.ogg-ot akkor ugyanúgy megmarad a fókuszáló hang, és csak az exponáló hang tűnik el
(am elég átnevezni nem kell feltétlenül törölni és máris nem találja azon az elérési útvonalon a rendszer)
ill. /custpack/JRD_custres/media alatt van egy olyan, hogy bootanimation.zip ebben meg sok .png..ez a boot animáció..
saját elkészítése: http://androidunderground.info/mit-hogy/android-bootanimacio-avi-bol-vagy-gif-bol-igen -
mkRoland
senior tag
Találtam youtube-on pár, a telefon használatát bemutató videót. Ha már megtaláltam, belinkelem ide, igaz sok értelmét nem látom (maximum annyi, hogy mi van a debrandelt változatban).
-
jopont
senior tag
Amúgy a gyári boot animáció elég szép. Jó lenne megtalálni és kicserélni a propellerrel
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest