- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
istvan47 #2222 üzenetére
Nos kipróbáltam ezt a smartkeyboardpro.v3.11.0-t és az jó is benne, hogy a z és az y megcserélődött csak egy valami zavar de nagyon és amire nem tudok rájönni vele kapcsolatban és ez pedig a T9 kikapcsolása. Mert ugye a touchpalon ott van egy gomb amivel ki lehet lőni de ennél nincs.
-
joelke HU
őstag
Szia!
Háát... jól átolvashattad a topicot, ha pont az a hozzászólás kerülte el a figyelmedet, amit neked szánt mjocika. De talán az segít, ha én is megírom neked, amit ő: ezt tööööcsd le
-
joelke HU
őstag
Nálam ilyesmi nem jelentkezett. Talán szerencsésebb lenne bevinni, hogy nézzék meg mer ez nem normális. a fényérzékelője valóban túlérzékeny és össze vissza állítgatta a fényerősséget automatán, de ennyi. azt gyorsan ki is kapcsoltam.
dltpwnz --> Nem tudsz neveket menteni a telefonkönyvbe?
Hát nálam ez is tökéletesen megy. Szerintem te is szervizeltesd akkor.
-
joelke HU
őstag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hol tudom az üzenetjelző hangot módosítani? Mert az értesítési csengőhang az nem ugyanaz. Azt akkor játssza le, ha e-mailem érkezett vagy ha rádugom a számítógépre, de sms-nél azt az idegesítő Cup nevű hangot játssza le. Erre van valami megoldás?
-
joelke HU
őstag
Nos a launcher legegyszerűsítve egy egyedi főképernyő illetve menü struktúra. Megváltoztatja a menü illetve a főképernyőid megjelenését. Például, hogy hány oldalas legyen a főképernyőd a menüt milyen irányba görgesd (hú ez nagyon le van így egyszerűsítve
) De amit én ajánlottam lauchert arról bővebb magyar leírást és magát a progit magyarul Ide kattintva találod meg. Érdemes kipróbálni. Főleg hogy ez tényleg megjegyzi a beállításaidat sőt olyannyira hogy még el is tudod menteni az sd kártyára a beállítást és később vissza tudod állítani is azokat ha valamiért megváltoztattad vagy véletlenül elállítgattad.
-
joelke HU
őstag
válasz
nonolada1 #922 üzenetére
Nem dehogy. A gyári launchert nem lehet törölni csak ki lehet kapcsolni. Miután feltelepítetted és megnyomod a home gombot akkor feldob egy ablakot, hogy válassz hova szeretnél lépni azaz melyik főképernyőre a gyárira vagy a Go Launcher-ére. És alatta van egy beikszelhető kocka ami alapértelmezetté teszi, azaz ha azt beikszeled és utána nyomsz rá a Go Laucherre akkor megjegyzi és onnantól kezdve már mindig a Go Launchert használja egészen addig amíg az alapértelmezést meg nem szünteted.
-
joelke HU
őstag
válasz
nonolada1 #919 üzenetére
A problémádon valóban egy egyedi launcher segíthet. A gyárival tényleg komoly gondok vannak. Nálam is magától átrendezte a főképernyő ikonjait. Szóval hamar cserélni kellett. Ami nekem nagyon bevált az a Go Launcher EX. Nagyon sok beállítási lehetőség van. A főképernyő szinte végtelen számú lehet. Az ikonokat a menüben úgy át tudod pakolni, mint ahogy szeretnéd azaz ha hosszan nyomod akkor átrendezhetővé válik. Sőt van benne mappa létrehozásra lehetőség és akkor egy helyen lehetnek az azonos cuccaid. Lehet oldalra görgetős a menü nem csak egybefüggő stb, stb. Igaz maga a launcher és a beállításai nem magyar, legalábbis a legfrissebb kiadása, amit a Marketről lehet leszedni, de van egy oldal, ahonnan magyarul letölthető egy korábbi verziója (de ez sem olyan régi most szeptember eleji). Innen szedheted le magyarul.
-
joelke HU
őstag
No de szerinted mennyi esély lesz arra, hogy még egyszer előforduljon az, hogy saját azaz Alcatel néven fognak nálunk telót árulni? Szerintem nem sok. Ha jobban körülnézel mindegyik szolgáltató forgalmaz több Alcatel gyártmányú készüléket saját márka néven. Szerintem ha megjelenik egyáltalán a 995 akkor az is szolgáltatói nevet fog kapni és az sokat nyom majd az árán.
-
joelke HU
őstag
Nos olvasgatva a mobilnetes témát nekem is felkeltette a dolog a figyelmemet. Amikor megvettem a cuccot az eladó csaj azt mondta, hogy ehhez az új praktikum+net tarifacsomaghoz kapok alapból netet és hogy 3 hónapig havi 100 mega ingyen utána 990 stb. Eddig nem is próbáltam. De most kíváncsi lettem és kipróbáltam illetve próbáltam volna, de nekem sem ment alapból. Szépen végigjátszottam minden beállítást: Android net De ezekkel sem ment. Végül visszaállítottam alaphelyzetre, ami volt és szépen elküldtem a 1750-re a klikk szót és láss csodát azóta megy a mobilnet. Magyarán a csaj mégsem aktivált nekem netet amikor megvettem.
dlaj --> Hát nem biztos az. Erre is mennyire mondták amikor csak még hír volt, hogy lesz vagy 40 ezer aztán láss csodát 25 lett belőle.
-
joelke HU
őstag
No igen lehet benne valami, hogy nagyon meg kell nézni hogy adják át. Mert amit a boltban vettem először a csaj már úgy hozta, hogy fel volt bontva. Persze mondanom sem kell a kijelzője pixelhibás volt meg otthon két napra rá szépen meghalt. Amit cserébe kaptam az már jó és azt előttem bontották ki.
Go Launcher EX-el kapcsolatban ha valakit érdekel vannak hozzá egész szép témák a www.eseth.net-en. A napokban ráfeküdtem hogyan is témázható a cucc, ha minden jól megy majd innen az én Go Laucher EX-es témáimat is letölthetitek.
-
joelke HU
őstag
Egy hasznosnak tűnő felfedezésemet szeretném megosztani. Jó pár média lejátszót kipróbáltam, de mindegyikkel volt némi gond. Ami akadás mentesen vitte az avit az nem olvasta a feliratot, ami olvasta az meg meg vagy akasztotta a filmet vagy a feliratoknál a karaktertámogatása nem volt megfelelő. A MoboPlayert eddig is sokan ajánlgatták különböző fórumokon de sokan mondták azt is, hogy egy baj van vele, hogy nem kezeli a magyar ékezetes karaktereket. Nos kiderült, hogy mégsem így van. Az alap beállítással valóban az ékezetes betűknél kínai jeleket tesz ki, de ez átállítható. A Settings-->Style of subtitle-->Character Set menüben ki kell választani a jó hosszú listából a windows-1250-et és már megy is.
Egy 700 megás 624x352 felbontású és 25 fps-es xvides filmmel teszteltem és tökéletesen megy. A film sem szaggat és a felirat is jól olvasható.
Maga a lejátszó átrakható a kártyára, de sajna a codec packja nem, ami 6 meg feltelepítve.
-
joelke HU
őstag
válasz
Csocsesz75 #489 üzenetére
Hmm... Ez érdekes. Én Székesfehérváron vettem és ott a csaj azt mondta, hogy két év gari van rá.
-
joelke HU
őstag
Nos most már nekem is van egy ilyen kütyüm (szintén első droidos). Engem hamar megszivatott. Progi telepítés közben lefagyott majd miután újra indítottam többé nem kapcsolt be. Csak a Telenoros logó jelent meg nála bekapcsoláskor és annyi. Fullosan felforrósodott. Plusz a kijelzője is pixelhibás volt, több helyen fehér pontokban világított, ami ugyan nem minden szögből volt látható. Délután négykor akadt ki persze a harmadik csere napon. Miért is ne. Gyors be a kocsiba és 110-zel téptem, hogy a 60 km-re arrébb lévő üzletbe még zárás előtt odaérjek. 17:30-kor zártak volna de szerencsére 17:10 oda értem logó nyelvvel mert a kocsit is messzebb tudtam csak leparkolni. Ahhh... Na de kicserélték. Most majd kiderül ez meddig bírja. Amilyen mákom van ezt is megfektetem....
Persze mindezt nem azért írtam, hogy elvegyem bárki kedvét tőle, de szerintem nem árt oda figyelni rá, főleg a kijelző pixel hibája miatt.Kérdés: egyedi launcher feltétele után a home gomb megnyomásával ugye mindig feldobja, hogy melyik lancher főoldalára vigyen a gyáriéra vagy az alternatívra. Be lehet pipálni, hogy alapértelmezett legyen a dolog, aminél írja is, hogy az alapértelmezés törölhető a Kezdőképernyő beállításokban. Igen ám de ott semmi mást nem lehet módosítani mint csak, hogy hány oldalas legyen a képernyő.
Ez elég idegesítő.
Viszont ha valakit érdekel egy jó kis média lejátszó progi, ami viszi a divx-es filmeket is elég jól annak ajánlom a SeamanPlayer-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest