- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Egy Zéróról szeretnék kamera képet streamelni hálózaton, lehetőleg majd androidra, de egyelőre bárhová megfelelne. Most még csak usb webkamerám van, amit fel is ismer, fswebcam csinál is vele képet ahogy kell.
Ahogy olvasom az ffmpeg/avconc pont tudna ilyet. Kipróbáltam sima linuxon, úgy ahogy sikerült gépen belül megjeleníteni a kamera képét. De ahhoz kellett az ffserver is. Na a baj, hogy az nem megy a raspin. Gondoltam a gépen futó szerver jó lesz akkor is ha a raspin van a kamera, és csak rácsatlakozik. Na hát ez nem igazán sikerült.Tudom sok részlet hiányzik, de azt szeretném tudni van-e aki próbálkozott már ilyennel és esetleg sikerült is neki. Azt nem tudom első körben hogy lehetetlent próbálok ezzel a módszerrel, vagy csak bénázok.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest