- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Egy Zéróról szeretnék kamera képet streamelni hálózaton, lehetőleg majd androidra, de egyelőre bárhová megfelelne. Most még csak usb webkamerám van, amit fel is ismer, fswebcam csinál is vele képet ahogy kell.
Ahogy olvasom az ffmpeg/avconc pont tudna ilyet. Kipróbáltam sima linuxon, úgy ahogy sikerült gépen belül megjeleníteni a kamera képét. De ahhoz kellett az ffserver is. Na a baj, hogy az nem megy a raspin. Gondoltam a gépen futó szerver jó lesz akkor is ha a raspin van a kamera, és csak rácsatlakozik. Na hát ez nem igazán sikerült.Tudom sok részlet hiányzik, de azt szeretném tudni van-e aki próbálkozott már ilyennel és esetleg sikerült is neki. Azt nem tudom első körben hogy lehetetlent próbálok ezzel a módszerrel, vagy csak bénázok.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Hobby elektronika
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann