- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Ismét próbálkozom a Libreelec 8.0.0-al Rpi2-n, egy új SD kártyával.
A fagyások megszüntek, viszont a legfontosabb kiegészítőm nem megy normálisan.
Vu+/Enigma kliens. Egyszer elindult, működött, jött minden csatorna szépen. Másnap már az fogadott, hogy hiba lépett fel, nem tudja betölteni. Próbáltam ki-be kapcsolni a kiegészítőt, újra megadni az adatokat, de semmi.
A box-al a kapcsolat biztosan jó, mert az iptv kliens behozza a csatornákat. Jó lenne ez is, de a Vu+/enigma-t azért szeretem, mert ott egyből rá tudok nyomni a felvételre és már kapcsolhatom is ki a tévét, a box szépen rögzíti. Plusz itt közvetlenül tudom elérni a felvételeket.
Használja más is ezt a klienst? Másnak működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest