- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
xyvalaki #9153 üzenetére
A V-syncet szerintem hanyagolni kell amennyire csak lehet, mert az input lag borzasztó lesz tőle.
Még ha monitorod nem is tudja megjeleníteni a Framet, (pl : 75 Hz és 150 FPS-el fut a game) érezhetően javul a reszponzivitás ha nem korlátozod le v-syncel. Persze sajna a képtörés csak adaptív syncel szüntethető meg. Valamit valamiért. -
tipuka
addikt
válasz
xyvalaki #9145 üzenetére
Köszi, sokat segített a videó
( a többieknek is köszi a segítséget azért). A Render Scaling nekem 100-on van. - mondjuk nem tudom eddig min volt, mert évekig nem állítottam a grafikán, a többi ugyanaz nálam, 1 kivételével, a texture quality-nél nem engedi az ultrát valamiért, csak a very high-t.
- így már az overall fps-ek: min. 74.7, avg 189.7, max 255.8, egy jobb procival még több lenne.
-
ssgk
aktív tag
válasz
xyvalaki #9142 üzenetére
Igen.
A játékkal. Nem mindig megy 100% on de gyakori hogy ott tartja a játék akár több körön keresztül és akkor vannak droppok is (igaz 180fps ről droppol 130 körülire) csak mivel 144Hz monitoron ha be esik az alá akkor erősen szar a kép ( Gsync n támogatott rajta sajna).
Ezt a bug őt parabellum alatt javították elvileg de sokaknak van még így is.
(R6fix en benne van a top 3 voted be a CPU bug javítás valami 600+ szavazattal ha jól emlékszem) ... -
Atish19
őstag
-
sanyi0627
senior tag
válasz
xyvalaki #8720 üzenetére
Elég sok helyen előfordul a robbantásos bug.
Pl cafe dost palyan felettem berobbantotta padlot lő rám, csak a nyilat latom hogy lonek azt meghalok. Ash felulrol lott de meg csak nem is csak hangtompitoval. Se robbanas se loves nem halattszott. Masik fele meg nezem killcamot mindig azt se hiszem el hogy ilyen szinten visszatartjak a recoilt... meg se mozdul neki a celkereszt csak ha huzza az egeret. -
ssgk
aktív tag
válasz
xyvalaki #8288 üzenetére
Ez bug nem tudsz mit csinálni írni kell ubinak vagy javítják vagy nem (elöbb utóbb megcsinálják)
Viszont ha nem vagy gyakorlott könnyű teamkillelni itt r6 banha rádijeszt, de ha célkereszt sincs az más
ACOG nál én is megfigyeltem ha twitch el vagyok és a shock drone-t nem piszkálom (magyarul afkolok) és idővel az OP -t lespawn olja ez után nem lesz piros célkereszt, érdekes a fekete kezdővonal megmarad, de használhatatlan... Hogy ez megvan e még azt nem tudom, de velem 3x volt már grim sky ban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest