- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #2093 üzenetére
Most kivételesen 5vs5 lettünk bealázva Presidental Plane-en - volt egy hülye Castle, aki mindig oda tette az ajtót, ahova nem kellett volna, meg oda falazott, ahova nem kellett volna.
A dolog szépsége, hogy rankot estem S2-re, mert yolo és csak kettő, azaz 2 pont lenne megint az S3, mert yolo.
Kéne egy kis segítség tőletek
-
k-adi
nagyúr
válasz
L_YKing #2003 üzenetére
Én nem bánom, hogy smoketól elvették az acog-ot.
Illetve új hír a Témához kapcsolódó anyagoknál.
Rainbow Six Siege – Year 2 Trailer
funfact: 0:42 2015ös E3as demo??
-
Bjørgersson
félisten
válasz
L_YKing #1905 üzenetére
Kezdesz átesni a ló túloldalára.
Attól hogy ti ennyire profik vagytok, hadd ne kelljen már mindenkinek casuelen szopni, csak mert neked nem tetszik a sok agyhalott / kevésbé pr0 játékos.
Írj a Ubinak, hogy titeket csak diamondokkal dobjanak össze, aztán problem solved.
-
atainprison
senior tag
válasz
L_YKing #1894 üzenetére
Ez mind szép és jó, amit leírtál (és ezek alapján nekem is elég lenne a 3 perc) csak az a probléma van vele, hogy ez akkor működik így, ha 5en csapatban rankedeztek. Ferdzsoo barátommal mi mindig 2en megyünk (nagyritkán van egy 3. is). 2en (+3 random) ez viszont kivitelezhetetlen. És szerintem az 5fős csapatok vannak kisebbségben rankeden, talán ezért is állították vissza 4 percre.
-
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #1889 üzenetére
"kicsit porgosebb jatekmenet"
Pontosan ez az, ami nem jellemzi a Siege-et. Ha pörgős játékmenetet akarsz, arra ott a CoD és BF széria. De ez a taktikázásról és a türelemről szól, nem pedig az adrenalin bomba pörgésről.
Ez csak egy vélemény, de ez a 4 perc PONT ideális. Ennél nem kell se kevesebb, se több. Ami mondjuk már tényleg feleslegesen sok lenne, az az 5 perc.
szerk.: Itt írták egyesek a 3 és fél percet. Még talán ezzel is ki lennék békülve.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
L_YKing #1884 üzenetére
Ez teljesen taktikafüggő. Nem feltétlen rohanok be ha nem muszály. Kintről sokszor szépen le lehet őket szedegetni. 3 percnél viszont nincs idő erre. Ott menni kell. Én azt mondom legyen 3:30.
Preparation fase szvsz kb semmite nem jó. Csak arra tudom hol vannak ès esetleg spawn pointot váltok ennyi. Sokzor 20-30sec et csak ücsörgök a drónnal kint. Nah az lehetne rövidebb... -
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1886 üzenetére
Izé, magyarázatok:
0) előző menet vége is benne van, a mighty double kill nem volt benne tőlem, King meg elqrta
1) az egy taktikai önmegsemmítés volt, véletlen se bénázásEgyedül maradt a srác, na.
2) valamiért az lemaradt, hogy a srác visszament és nézte, hogy visszakerült a túsz
3) és visszabújt ugyan abba a sarokba és el lehetett ezt a kört még egyszer játszani veleCsak lelőtte a túszt
Partyban visítva röhögtünk, meg lett előtte beszélve, hogy egy lövést se adhat le
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
L_YKing #1863 üzenetére
Várjál várjál várjál....
Attól hogy te hamar elérted a diamondot még kurv@sok agyhalott béna játszik a játékkal, és nekik pl. még a szilverre sincsen esélyük.
Szóval nem a játék túl könnyű, és szar a ranked rendszer, hanem sokkaltöbb agyhalott barom van mint amennyi jó játékos, és rájuk is kell gondolni. Örülj hogy te nem közéjük tartozol... -
atainprison
senior tag
válasz
L_YKing #1858 üzenetére
Persze, béna játékosok minden platformon vannak. Nem is azzal van a baj sztem ha valaki béna, néha én is mellélövök elég csúnyán, inkább az a probléma mikor valaki úgy játszik, mint egy agyhalott.
Más: nem tudjátok mit változtattak a ranked placement meccseken? Úgy értem, hogy eddig az összes szezonban kb 10 meccsből 7-8-at nyertem és elsőre silver 3-4-be rakott be. A jelenlegi szezonban tegnap fejeztem be a 10 placement meccset és csak 4-5-öt nyertem (nem emlékszem pontosan) és egyből gold 2-be rakott be. Nem teljesen értem, hogy most akkor mivan. -
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1828 üzenetére
Saját és opfor is folyton kilépeget. Mikor előnyben vagyunk/vannak is - nyilván hasonló betegség nekik is.
Az új time limit nem tetszik. Border és Kafe Dostoevsky túl nagy, hogy érdemben taktikázni lehessen, ez az új rövidítés a védekezőknek kedvez. Presidental Plane-en ha rossz oldalon kezdtem, nem mindig van idő módosítani.
-
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #1794 üzenetére
"4 perc volt a ranked eddig amugy ami eleg sok volt vedekezonek, tamadonak meg keves lesz de talan gyorsabb porgosebb menetek lesznek"
Na látod ez a baj. Ez elvileg egy taktikai shooter lenne és nem egy árkád lövölde. Most már tényleg mindenki csak rohangálni fog mint a hülye, mert egyszerűen nem lesz idő semmire.
-
-
dandy91
tag
válasz
L_YKing #1786 üzenetére
Persze hogy a 'Pro'k nem hasznaljak mivel ahogy nezem senki sem roamol annyira vedekezokent hogy kockaztassa azt a kis idot is amig kihallgat foleg ESL-en ahol 3 perc van mindenre.
En szemely szerint meghagytam volna a rankedet 5 percre es kulon csinaltam volna esl mod-ot. Bar az lehet megbonyolitotta volna az igy is neha szarakodo matchmakinget. A sok uj jatekosnak szerintem igy eleg kemeny lesz a 3 perc rankedban. A casual-t meg sokan elbohockodjak... -
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1751 üzenetére
Ugyan az a neve, mint fórumon.
Egyébként ígéretes ágyútölteléknek ígérkezik. Belemegy 2vs1 küzdelmekbe, de legalább "egyet kiszedtem", vagy védekezik az objective mellett, négy fal között (míg én a változatosság kedvéért flankelek), erre megszólal, hogy "mögöttünk!".
A statja azért pozitív, vannak ott ám CoD-os reflexek.
Este leszel? Ranked besorolás eddig 4-2
-
xtro
aktív tag
válasz
L_YKing #1700 üzenetére
Ruhák és skinek illetve ezek "win cam"-ok kuka. Az új(University) map egy kuka,lighting wat ??
Csanka buff csak azért sincs
Holnap kiderül h a többi is kuka-e?
BTW a map nem most hanem olyan Dec vége felé jön a mid season ref-ben amivel együtt bejelentették a kövi évadot
.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1689 üzenetére
Egyébként éjjel megvolt az eddigi legviccesebb self-facepalm élményem:
Dostoesky secure, támadok, konténer abban a wtf vasutas-kandallós szobában: 5vs4 volt, mindenki a falon lógott vagy a másodikon volt, én IQ-val drónoztam a kandalló túlvégén lévő szoba mellől (lépcsőház mellett ütöttem egy lyukat és kapott a Docjuk egy fejest előtte). Mielőtt eleresztettem a drónt, körbenéztem, minden ajtó barikádozva volt. Szobában volt még három ellen, a negyedikkel nem találkozott még senki. Visszaváltok, előttem volt Smoke és kaptam a shotgunos áldást fél méterről.
De az a killcam: odaosont a sarkon keresztül, majdnem lőtt, de látta, hogy drónozok. Képzeljetek el egy IQ-t, aki sarokban állva (nem gugolva vagy hasalva) bele van buzulva a telefonjába és 3mp-ig ott áll vele szembe egy Smoke arra várva, hogy zsebre tegye a mobilt
-
horvi0813
tag
válasz
L_YKing #1673 üzenetére
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni vagy sokkal jobban késleltetitek vagy csalnak.
Serenity17 streamjében is rengeteg ilyen "csaló" van és meg is írják neki h nézzük a streamet köszi stb...
De Serenity is mondja h ő már leszarja nem lehet vele mit kezdeni ha valakinek ez jó akkor hajrá. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
L_YKing #1671 üzenetére
Igazából ha már így lett megoldva, akkor inkább "mindenki cheateljen", mert ha mindenki csinálja akkor az fair. Ha csak egy csapat csinálta volna akkor az unfair lett volna.
Mondjuk tbh gondolhattatok volna arra, hogy lesznek ilyenek... Vagy ha már tudtátok, hogy "technika hiányában" csak 15 mp lesz a delay, akkor csinálhattatok volna úgy, mintha nem csak annyi lenne, és akkor nem jutott volna eszébe senkinek, szerintem.
-
Karesz0995
tag
válasz
L_YKing #1636 üzenetére
Hát ESL PC Pro League.
De az már más kategória, nekik munka, nekünk szórakozás. Amúgy nem lenézni akartalak, csak miután hozzászoksz a pc-hez, a konzolos játékmenet elég lassúnak tűnik. De hogy valami konkrét példát is adjak, szvsz ez a srác az egyik legjobb játékos.
-
-
Zedz
addikt
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
L_YKing #1535 üzenetére
És vegye meg mégegy példányban a játékot, vagy ezt hogy gondoltad?
Mondjuk nekem is gyanús az "alapsztori"... Igen, ismerem azokat a retardokat akik azt csinálják amit ő is mond, de ugyanakkor nekem valahogy sose ugráltak annyiszor a képembe, hogy TKban-t kapjak... Sz'al ez így nekem kicsit szaglik.
-
k-adi
nagyúr
válasz
L_YKing #1479 üzenetére
Az érdekes, mert elvileg Xbox1-on több játékos van, azaz nagyobb halmazból tudna válogatni a MM rendszer. Pontosan nem tudom mennyien vannak konzolon, de gondolom többen, mint PC-n, ahol átlagosan kb. 8.000-10.000 player van (ez utolsó hónap adata steam szerint).
Nekem az a tapasztalatom, hogy átlagosan 2-3 perc alatt talál lobbyt (néha több) és a rangok is kb. megegyeznek, nagy eltérések nincsenek bár azt hozzá kell tenni, hogy én csak gold-ba vagyok, nemrég le is csúsztam silverbe(solo-ba nehéz a ranked Siege!
).
Valószínűleg diamond és platina szinteken kisebb halmazból tud válogatni a MM rendszer, ezért egy idő után kibővíti a keresési paramétereket goldokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest