- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
kovimester #2487 üzenetére
Február környékén fogják bejelenteni a hivatalos időpontot. De amúgy március-áprilisban jön elvileg.
(vagy legalább is remélem hogy jól értelmeztem a road map-et) -
Zedz
addikt
válasz
kovimester #1813 üzenetére
Glaz nálunk Hanzo.
-
Zedz
addikt
válasz
kovimester #1810 üzenetére
Butykos az Buck?
Szerintem az elefántlövő puskájával és a felszerelt shotival kb. mindent visz...Karvaj gondolom Caveira lenne.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
kovimester #1810 üzenetére
Imádom ezeket a neveket, de ki a kukim az a Butykos meg Karvaj?
-
Rony949
őstag
válasz
kovimester #1802 üzenetére
Én védőként nem nagyon használok ACOG-ot, egyszerűen nem nagyon van rá szükség (kivéve ha spawnkillelni kell).
Viszont támadóként szinte az összes operátornál ACOG van. Messzebbre ellátsz és ezzel precízebben is tudsz célozni. Közelre persze nem olyan jó, de egy tapasztaltabb játékos már tudja hogy körülbelül merre van az ellenfél és onnantól kezdve nem probléma a célzás. Úgyhogy én nagyon szeretem.
-
L_YKing
addikt
válasz
kovimester #1797 üzenetére
Hat en utalom... Meg ezt a 2 percet spawnpointnal acoggal campel aztan jon be.. Utalom az acogosokat, olyan mint bf-ben a sniperes kaszt..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kovimester #1768 üzenetére
Szép is lenne.
Valami olyasmi megoldás lenne a legideálisabb szerintem, hogy 100 alatti pingűeket csak 100 alattiakkal dob össze a játék, 100-200 között csak 100-200 közöttiekkel, aztán 200-300, és így tovább.
-
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #1553 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, erre én sem tudom biztosra a választ jelenleg de utána nézek neked.
De úgy sejtem, hogy igen, bizonyos időközönként nullázódik (hogy ez mennyi időt takar nem tudom) -
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #1541 üzenetére
Ilyenkor én átmegyek másik lobbyba, ilyen gyökerek ellen nem lehet mit tenni. Sajnos rankeden még szigorúbbak a szabályok.
Team Killing
First offense:
Casual - Kicked from match.
Ranked - Banned for 15 minutes, 50% renown penalty for 30 minutes.Second offense: Banned from Matchmaking for 30 minutes.
Third offense: Banned from Matchmaking for 2 hours.
Fourth offense: Banned from Matchmaking for 24 hours.
Fifth offense: Banned from Matchmaking for 7 days.
-
L_YKing
addikt
válasz
kovimester #1541 üzenetére
2 nap 7nap stb...
-
L_YKing
addikt
válasz
kovimester #1534 üzenetére
Csinalj uj accot amig le nem jar a ban.
-
Karesz0995
tag
válasz
kovimester #1532 üzenetére
Nem tudom te hogy játszol, de ha 24 órás eltiltást fogsz érte kapni akkor azt már nehezen hiszem el hogy a csapattársaid hibája. Amúgy meg ne lőj olyan valakire akit csak akkor tudnál eltalálni ha megölöd a társad pl.
-
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #878 üzenetére
camp
rush
roam3 különböző dolog.
Azzal is segítesz a csapatodnak ha bebunkizod magad az obj, szobába, de azzal is ha vándorolsz. Ha vándorolsz akkor izgalmasabb mert új szituációk születhetnek illetve kevésbé számítanak rád és meglepheted őket. Ha bent vagy a szobában akkor tudják hogy várod őket és profibbak ellen esélyed sincs sokszor (sitting duck effektus)
-
RaGi91
senior tag
válasz
kovimester #873 üzenetére
Nem, ez a játék egy taktikai shooter. Az is teljesen jó taktika, hogy mászkálsz védekezőbe, mert sokszor nem számítanak rá. A háborúba is sokszor használták az úgynevezett "pincer attack" stratégiát, mikor bekerítették az ellenfelet. Az egyik csapattársad elmegy messze a célponttól (legyen az bomba, túsz, konténer) és majd hátba támad, mikor az ellenfél a többiekre fókuszál. Ez a játék nem a kempelésről szól, attól sokkal többről. Majd ha kicsivel több órát beleteszel és egy jobb képet kapsz a dolgokról, majd rájössz
Főleg, ha van egy jó kommunikatív csapatod.
Itt a legnagyobb fegyver a pályaismeret.
-
1m1s
tag
válasz
kovimester #873 üzenetére
Legjobb védekezés a támadás?
-
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #870 üzenetére
Olyan játékos a védekező csapatban aki nem becampel (azaz bebunkizza magát) a védendő szobába hanem vándorol ide-oda a pályán (sakk: legjobb védekezés a támadás elv)
-
RaGi91
senior tag
válasz
kovimester #870 üzenetére
to "roam": angol szó, jelentése barangol, vándorol, kószál
Játékokban azokra használjál a "roamer" kifejezést, akik mászkálnak a pályán / "vándorolnak".
-
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #844 üzenetére
SP-seknek:
- 7 nappal hamarabb használhatják őket
- megmaradnak a 7. nap után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest