- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Gomez86 #1237 üzenetére
Szia!
A windows eseménynaplóra gondolsz? Ott semmi nem kerül be a logokba a játék indítása után, sehová.
Steam nélkül nem tudom indítani, azaz ha úgy indítom a játékot elindul először a steam kliens és utána indítaná a játékot.
Most frissítem a vga drivert, aztán megnézem úgy is, de nem sok esélyt látok rá, hogy azzal elindulna...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Gomez86 #1179 üzenetére
tényleg ráfért, de nem az, hogy több mint 80%-al gyengébb legyen a pajzs és még a scar-h is szar legyen..
300-400hp még oké mert mégiscsak egy shield, de a 150hp kb egy vicc.
mivel túl op volt ezért kapta azt, hogy fejbe lehet lőni random.. azt még elfogadtam mert nem olyan sokszor történt, de ezek után nagyjából semmi értelme nem lesz neki.. -
-
atainprison
senior tag
válasz
Gomez86 #1116 üzenetére
Kb. fél perc volt mire visszahoztam a netem, és már el voltam tiltva 15 percre. Pedig van, hogy enged visszacsatlakozni (lehet úgy vette a rendszer, hogy direkt dc-ztem, és akkor megértem az eltiltást, valahogy azokat is ki kell szűrni). Amúgy mindegy, a barátom mondta, hogy 4-0 lett a vége az ellenfél javára és azon én sem hiszem, hogy tudtam volna változtatni
.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Gomez86 #1034 üzenetére
Az olcsó változat a starter edition.
Egyébként igen ez is egy megoldás. -
Karesz0995
tag
Nincs, de volt róla szó hogy kéne majd egy közös játékot szervezni
#997 vegitossj7: Imádom Matimio-t, és igaza van, célkereszt fejmagasságban, vagy legalábbis nem láb magasságában tartása a legfontosabb. Mondjuk erre az ellenszer az ha újoncok ellen játszunk, ők mindig kiszámíthatatlan helyeken vannak, és gyakran meglepnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest