- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz0995
tag
Röviden: az ablakról a barikádot leszeded a kamerájával és a te képernyődön eltűnik, de mindenki másén marad. Úgy tudsz kinézni az utcára hogy ők nem is veszik észre. Szerencsére nem igazán láttam hogy bárki is használta volna. Ha esetleg kipróbálnád link, persze csak custom gamen
Mister_X: Nincs csapat?
Anélkül tényleg szopás a játék
-
k-adi
nagyúr
Nekem kicsit korábban elszállt az agyam ettől a játéktól, de pl. tegnap egymás után haverral lehoztunk 6 meccset full random emberekkel... Szóval nagyon lobby függő játék, ha senki nem csal és nincsenek "szuper érzékeik" a játékosoknak, akkor még néha élvezhető is.
De persze ez még mindig nem menti meg a szar matchmaking rendszert, illetve a hitreg is kakaó még.
Én még megvárom a dlc2 -t, kíváncsi vagyok az új operátorokra, elvileg 1-2 hét és jönnek. Ha azzal a nagy patch-el sem látható javulás akkor szomorú leszek -
RaGi91
senior tag
Eddig nem hallottam róla. Én is ma is találkoztam több csalóval is. Most eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett a solo játékból, a barátaimnak nincs olyan gépe, hogy tudjunk együtt játszani, úgyhogy megadom én is itt a Uplay nevemet (RagacS_), és aki szeretne addoljon be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest