- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Erre azt tudom írni amit Sareth-nek is írtam privátban:
"nagyon körülményes a velem való játék manapság már. Sok a változó. Sose tudom mikor lesz időm játszani, és beszélni sem tudok. Mert ha játszok akkor az általában este van. Akkor meg a kicsi és a menyasszonyom alszik. Ezért a kommunikáció sajnos ki van zárva. Az pedig nagyon kell ehhez a játékhoz. Van jó pár év tapasztalatom kompetitív játékok terén, ezért tudom, hogy megy ez. Ezzel együtt tisztában vagyok azzal is, hogy hátráltató tényező lennék. Ha meg csak arról van szó, hogy 5ember együtt játszik kommunikáció és minden taktika nélkül, az ugyan az mint a sima casual mód, csak éppen egy nemzetiségűek játszanak együtt."
Sajna ez van. :/
Se Hibana-nak, se Captiao-nak nincs szakálla.
Kiestek a kosárból.
-
atainprison
senior tag
Maaaajd ha Ő is azon a szinten lesz. Na majd akkor mondhatja! Addig aztán ne, mert bizony nem lövi meg úgy mint serenity17! Maaaajd ha Ő is azon a szinten lesz. Na majd akkor mondhatja! Addig aztán ne, mert bizony nem lövi meg úgy mint serenity17!
Azt írtam, hogy én akkor hiszem el, hogy nem kell skill az acog eredményes használatához, majd, ha nagyon magas szinten látom vele játszani (serenity17 csak példa volt, említhette volna meg még pár nevet). Azt, hogy nem szarozhatja le még mindig nem írtam le sehol. Mivel mindenkinek egyéni ízlése, technikája van, egyáltalán nem nézem le azt, aki acoggal, holoval vagy épp red dottal szeret játszani.
Érted a lényeget?
Hát Te még mindig nem az biztos. Én csak arra reagáltam, hogy "Acog... No skill.", ennyi. Hogy a kolléga melyiket szereti használni (vagy épp melyiket tartja szarnak), arra nem reagáltam és nem is akarok.
Serenity17 nevű istened nem az ACOG használatra készült születése óta. Nem ez volt a jele az oviban, sőt még reflex fejlesztő különórákra sem járt, hogy eredményesen tudja használni.
Ezt csak szimplán nem értem miért írtad. Sehol nem írtam még csak hasonlót se.
jó reflex bizony-bizony kulcsfontosságú az eredményes játékhoz. És ez minden fegyverre, scopera, de még az utolsó rozsdás kés használatához is elengedhetetlen.
Ezzel teljesen egyetértek, nem írtam az ellenkezőjét.
de tény, hogy a legtöbben csak kempelnek vele, és ez az ami idegesítő. Hogy a 13 éves "i fucked your mom" egyszer ellő vele, és megy a "GG EZ"
Hát az, hogy téged ez idegesít, az egyéni probléma. Én konkrétan, már egy ideje letiltottam a HUD beállításoknál a chatet, szóval ilyeneken már nem húzom fel magam.
Holott ha lenne egy Holo a fegyverén, amit nem tud olyan távolságból használni eredményesen, már kicsivel több skillt igényelhet.
Ez valóban így van campelésnél, de ez miért is probléma? Ha valaki campel és kinyír, akkor ennyi, ő volt a jobb. Pedig a campelőket a legkönnyebb kiszedni csak egy kis drónozás és kommunikáció kell hozzá. -
vegitossj7
addikt
Nem egyszer volt, hogy az ACOG ölt meg. Közelre (5-8 méteren belül) inkább hátrány mint előny. Buck fegyóján is kezd elterjedni a holo, annyira durva a recoilja. Az új sight kameráknak már van is értelme, a red dot is használható, de ugye játékstílus... Én Pl. Jégerrel Acog-ot használok, de BB-el mindig red dotot. Nem is beszélve a P90-ről és kb. minden smg-n.
Most nézem, konzol, akkor már mindent értek.
-
atainprison
senior tag
Vagy a látásoddal vagy szövegértéssel van nem kevés gondod. Hol írtam, olyat, hogy nem szarozhatja le? Ha neki nem tetszik az acog, akkor használ mást, bánom is én, egyáltalán nem érdekel. Viszont azt kijelenteni, hogy az acog (eredményes) használatához nem kell skill, nettó baromság. A serenity17 példát pont azért írtam, mert a videóin látszik, hogy nem kevés reflex (gyakorlás, ügyesség, stb.) kell a magas szintű használatához. Ennyi.
-
DiamondBack
senior tag
Valahogy én is azt éreztem tegnap hogy támadóként nincs arra idő hogy lábnyomokat bogarássz a földön, miközben minden apró rés mögül figyelnek a defek.
Caveira általában hamarabb halgatott ki mint ahogy megtaláltam a lábnyomátBár lehet hogy csak szokni kell, nem a szokott módon kell közlekedni vele.
Mira meg nem egy bonyolult dolog, csak általában azt éreztem hogy jól jönne egy harmadik kukucskanyílás. A vector darál, a kis shotgun meg olyan amilyen. -
Tibtobi
tag
Ki vannak farmolva az alapoperátorok, bírom is őket. Csak azon gondolkodtam, hogy lehet inkább megéri egyenként kioldani őket, és legalább beletanulok az operátorokba. A kérdésem igazából burkoltan, hogy y1 operátorok nélkül is el lehet-e boldogulni vagy azért sokkal megdobja az esélyeidet, ha megvannak?
-
-
L_YKing
addikt
Mar meg is talaltak. Kovetkezo mese angolul zajlott:
Favela, kikaptunk 5-4-re.
O: miert lottel le?
En: mert afkoltal...
O: "meccs vegen" noob..
En: miert is? 2szer hoztam le 1v4-et... 1 killed van 9 kor alatt es 8szor haltal.
O: csak 7szer haltam... Es abbol 1szer te lottel le..
En: akkor se tettel semmit hozza a meccshez..
O: nem baj, en egy pro codos vagyok, 5000 nezettsegem van yt-n. -
Karesz0995
tag
Én csak bombát játszom, az a legkiegyensúlyozottabb játékmód, én arról beszélek. Nem tudom hogy túsznál vagy securenél mi a helyzet. Ne érts félre, nem azt mondom hogy must pick operátor, de ha az ellenfél mindig küld 1-2 roamert, akik miatt nincs idő plantelni, akkor jó counter lehet rájuk Jackal.
-
Karesz0995
tag
Na, kimondtad az igazságot, én se szívesen aggódom a hátam miatt, ezért kell lehetőleg elkapni őket az első 1,5-2 percben. Ezzel az új operátorral lehetőség nyílik erre, ráadásul egyedül, nem pedig 2-3 ember munkájával. Majd persze meglátjuk hogy ez a gyakorlatban hogy is néz ki.
-
k-adi
nagyúr
Troll on: Minden operátornak egyedi lábnyoma lesz, a bakancs alján ott lesz mindegyiknek melyik kommandóba tartozik. A nőké kisebb lábnyom lesz értelemszerűen. (troll off)
Amit viszont tényleg el tudok képzelni, hopgy ahogy telik az idő, úgy halványul el "látható" a lábnyom is, viszont több roamer esetén ez érdekes lesz. Valószínűleg inkább a meccs második felében lesz érdemes ezt használni, nem az elején amikor még sok a friss lábnyom.
-
BandiHUN
veterán
Tetszik,persze,de ma is csak videózni van időm,4kor keltem,holnap dettó,pihi van.Igaz félsiker,mert R6 streameket szoktam nézni...legalább szokom a mapot,stb.Sajna játszani nincs sok időm...de majd holnap du azért rásegítek.
A cod is jó...csak másért.Az tipikus akár 10perces hentgame,bármikor bevethető.Itt azért komolyabb cselekmény van.Viszont összehasonlításra mintha almát körtével...melyik miben jó.Van,hogy csak pár headshotra vágyok és kész,kiégett aggyal,van,hogy egy normális akció kell tervezéssel,komolyan.Igazából nem török pálcát.A R6,BF-ek is,a Codok is,Titanfallok is,Overwatch is,Killing Floor 2 is megfér a polcomon.A lényeg,hogy adott esetben szórakoztasson.Szapulni mindet lehetne valamiért,valamilyen szemszögből,éppúgy szeretni is.
-
Karesz0995
tag
Akkor én nagyon ügyes vagyok, BB-vel Diamondok ellen clutcholtam
Én januárban vettem meg, uhh..a mostani állapot olyan mintha egy teljesen új játék lenne. Emlékszem minden napos volt hogy a hediket nem adta be, most már elég ritka, de néhány ember még mindig erre fogja ha meghal, azokon most már csak röhögni tudok
, mert 10-ből 9,9-szer már nem ezen múlik.
-
BandiHUN
veterán
Nekem is tetszik a liveok alapján a dolog,persze más saját magának az embernek menni...
Kicsit emlékeztet engem arra,hogy amikor a BO1 futott,a kedvenc szerverem volt a chrouch only.Vagyis mindent guggolva,egyedül engedélyezett az elugrás volt gránát elől,autokick állva killre,és úgy search&destroy.És bejött a taktikázás,a fedezékesdi,stb,szerencsére sok zárt tér volt ott is.Nomeg kempelésre riasztó,majd autokill.Szóval mozogni kellett,de ésszel.
Valami ilyesmi élményt várok ettől is.OK,egyelőre még nincs kivel,de idővel biztosan akadnak társak is.Fura játék ez,hogy most lett népszerű,ilyen idősen.De tartja az árát is...Szerencsére féláron hozzájutottam.Egyébként miben másabb a Steames?Ubi mindenképp kell ugye hozzá...annyi,hogy pl.Steameseket is lehet invitálni vagy rájuk csatlakozni?
-
Mister_X
nagyúr
Ha jól tudom, javít a hip fire RNG-n. Én meg már csak azért is rakok, mert miért ne. De szeretem látni, amikor a falon ott van az ellenfélé, legalább tudom, hogy hova néznek
@xPraetoriaNx: "You dare?"
Én az a fajta Montagne vagyok, aki bontja is a pajzsot és lő, ha látom ,hogy előttem C4-re váltanak.
-
L_YKing
addikt
És Mister_X: Köszi!
Mivel itt többször van közelharc, mint pc-n ezért nem használok acogot (meg hát acoghoz nincs is olyan reflexem, mint a pc-seknek). Ide meg kell ha közelharc van, idő nincs rá senkinek diamond szinten, hogy lézert nézze hol is van főleg bombánál.
Ennek az eleje nem is érdekes, inkább a vége.. hozzátenném 1v3-at kellett ismét lehozni.
[link] -
Rony949
őstag
-
CHaooSS
őstag
Hát 2-3 szobával arrébbról lőhetsz vele.. különben Mp7, smg meg P90 mellett ránézek és már halott is
Na meg a másik, hogy a hitreg megint borzalmas és 30%-ban fejbe lőttek vele érintetlen shieldel szóval a heti 1-2 alkalomból már 0 van nekem a szakállal.Az kéne még, hogy megkapja a golyóálló sisakot ami pár lövést kibír + le is téphetné az LMG-t és akkor juggernaut módba léphetne, 60hp fej és 200hp test..
áh rosszabb lenne mint a szakáll eredeti állapotában
-
L_YKing
addikt
Tegnap ment twitchen élő közvetítés...
Mid season, 15-én gyün az ápdét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest