-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz0995
tag
válasz
samphone #5178 üzenetére
Több a tapasztalatuk. 3-4000 órákat öltek már bele a játékba, van aki ennél is többet. Ja és persze valami tehetség is kell hozzá, mert ha 500 óra után még mindig a silver a legjobb rangod akkor nyilván hiába próbálkoznál.
#5179 CJ4567: Na szép, én még első pakkal nyitottam a rózsaszín legendaryt, azóta semmi
-
k-adi
nagyúr
válasz
samphone #4944 üzenetére
Igen, nagyjából ezt jelenti.
A "saját" magas szintjén sokszor vért kell izzadnia, hogy nyerjen, ezért a kamu profiljával nyom pár kört, hogy ne érezze magát olyan szarnak. Kb ennyi a jeletősége. Persze ezalatt elrontja a bénább játékosok élményét, mivel szarrá alázza őket, de legalább ő királynak érzi magát arra a kis időre. Általában azok szokták ezt csinálni akiknek kis pöcsük van. (brit kutatók kikutatták ezt még tavaly..) -
cellukx
tag
válasz
samphone #4791 üzenetére
A grafikai beállításokat ez alapján érdemes végiggondolni, mert mindenkinek más és más erőműje dübörög az asztal alatt, mellett, vagy asztalon
Az egér pedig egy speciális eset, mert ezt neked kell érezned, itt nincs olyan, hogy amit használ pl.: Serenity, akkor én is azt fogom és prő leszek.Ennek beállításához nézd át a "Milyen egeret válasszak?" topik összefoglalóját, a vége felé benne lesz, hogy hogyan állítsd be. Amit még érdemes, az ajánlott egerek listájában, ha meg van az általad is használt, akkor találhatsz hozzá ajánlott DPI értékekeit is.
-
horvi0813
tag
válasz
samphone #4791 üzenetére
Serenity17 video egyik legnépszerűbb R6 Youtuber, elmondja mit érdemes és hogyan (angol).
-
k-adi
nagyúr
válasz
samphone #4562 üzenetére
- A clearance rank nem törlődik
- Az adott season belüli rang ami törlődik
- Igen, nincs sok értelme, mert ha felhúzzák magas szintre, akkor elvileg olyan ellenfeleket is kap akik ellen nem tud győzni
- Kisgyerekek közt menőzés céljából csinálják ezt de tényleg felesleges ennél a játéknál, hiszen új seasonök miatt törlődik az előző rangpl. WOWba volt értelme, mert csak bizonyos szint felett lehetett belépni ilyen-olyan instákba, stb.... de ennél a játéknál nincs ilyen megkötés.. ha még r6 pénz farmolnának azt félig meddig megérteném (hogy új operátorokat tudjon venni vagy új felszereléseket) de felhúzni gyémántba valakit, hogy aztán essen-keljen... nem sok értelmét látom..
-
k-adi
nagyúr
válasz
samphone #4548 üzenetére
Ahogyan WoW-ban is volt szint-húzás, meg minden egyéb olyan játékban ahol van "szint", ott mindig előkerülnek ezek a fizetős "szint-felhúzós" dolog.
Hogy mennyibe kerül az játék és embere válogatja, én pontos összegekről nem tudok, de rákeresel google-val biztos találsz valamit. -
Zedz
addikt
válasz
samphone #2285 üzenetére
Igen, van amit pontokért tudsz vásárolni, és akkor azt az adott fegyverre veszed meg. De ha mondjuk 2 operátor is használja azt a fegyvert, akkor mind a 2-nél ott lesz.
Ezek a küldi charmok pedig bármire felrakhatóak.
Most lett meg a 30 gadget / knife kill. Nem volt egyszerű ...
-
Rony949
őstag
válasz
samphone #1931 üzenetére
"Amúgy csak bennem fogalmazodott meg a kerdes, hogy ha tratcheren es muteon is van gázmaszk, akkor miert hat rajuk a smoke gáza?"
Gondolom mert azok csak a füstöt szűrik, a mérges gázt pedig csak a Smoke maszkja. Ennyi a történet.
Operátorokhoz meg annyit hogy:
-Buck: Gyakorlatilag egy dinamikusabb Sledge
-Hibana: Elvben a Thermite-ot váltja fel, de láttam már gyakorlatban, szó sincs erről. Blackbeard-el kombinálva viszont durva tud lenni
-Capitao: Három közül talán ez a leghasznosabb. Tudod hogy hol van elbújva egy ellenfél, de nem tudsz odamenni anélkül hogy szétlőjön? Erre való Capitao. Megpörkölöd az ellen seggét és máris kiugrik a helyéről, onnan pedig már könnyű lesz lelőni. Úgyhogy én ezt ajánlom. De a te döntésed. -
Rony949
őstag
válasz
samphone #1643 üzenetére
Falak, padlók és csapóajtók kirobbantására általában. De nekem egyszer sikerült 2 darab gránáttal leterítenem a Blitzet. Nem tudom hogy teli élete volt-e, de bevált.
De a lényeg hogy emberölésre alkalmatlan, a kill csak akkor jöhet össze impactal, ha nagyon alacsony élete van az ellenfélnek és ha pont ott robban a gránát ahol az ellenfél is. Egy kicsivel messzebb van és már nem is sebez egyáltalán.
Úgyhogy főképp rombolásra van. A shotgunt helyettesíti.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
samphone #1278 üzenetére
Az általad felsorolt operátorok..
Buck, Capitao, Blackbeard -- ők támadó operátorok
Caveira -- ő védő
Tehát először azt kell eldöntened, hogy a meglévő 25ezer pontodból melyik csapatba akarsz operátort venni.
Ha védő akkor egyértelmű (bár Cav és Valky-hoz jó skill és pályaismeret kell ezt ne feledd!) a listádból.
Ha támadót akarsz feloldani, akkor a 3 közül én Buck-ot ajánlanám, de ő hozzá kell a legtöbb tudás is...., így kezdőként neked inkább Blackbeard-et ajánlanám vagy Capitao-t.
Blackbeard pajzsa most lett gyengítve de még így is sokszor ő jön ki győztesen, főleg ablakoknál. Capitao nagyon jó bomb defuse-nél, a tüzes nyilai hasznosak a defuser megvédésénél, egyéb bevédési taktikáknál.
Azaz elsősorban ezt mérlegeld. -
Rony949
őstag
válasz
samphone #1278 üzenetére
Buck-nak az elsődleges fegyverére van egy mini sörétes szerelve, így viszonylag elég gyorsan tud váltani gépfegyver és sörétes között. A funkciója a Sledge-hez hasonló.
Caveira-nak pedig ha sikerül egy támadót lesérítenie (tehát mikor még nem halt meg, csak a földön fekszik), akkor oda tud menni és úgymond kivallatja az illetőt és egy bizonyos ideig az ellenséges csapat többi tagja nonstop látszódni fog a Te csapatodnak.
A 4 operátor közül a Blackbeard-et ajánlom a shield-je miatt. Ablaknál gyakorlatilag te jössz ki győztesen, de szemből-szembe ugyanúgy meghalhatsz, úgyhogy óvatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest