- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz
BandiHUN #2453 üzenetére
célzás-célon maradás, recoilt befolyásolók szintén nem alap makrók...
Viszont a egér,bill, füles mellett kihagytad a legfontosabbat.. monitor! 144Hz(vagy nagyobb) 1ms hyper response moncsi elég sokat dob a játékon, nemrég teszteltem egymás mellett egy 60Hz-es-el és először nem hittem a szememnek, hogy mennyivel jobb volt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
BandiHUN #2451 üzenetére
Hát igen. Ha nagyon leegyszerűsítve nézzük akkor a csalás alapvetően videojátékokban jogosulatlan előnyszerzést jelent.
Pl. egy márkás jó fülhallgató nem csalás, hiszen jó fülest bárki vehet és annak előnyét bárki megkaphatja
De ha valaki kifejezetten előnyszerzés céljából különféle segédeszközöket (programokat) keres (makro, aimbot, wh, stb) az csalni próbál, csalni akar.Lehet ezt magyarázni napestig, a vége ugyanaz. Ne mondja már senki nekem, hogy "kényelem" miatt kell makro...aha, aha.
-
Zedz
addikt
válasz
BandiHUN #2387 üzenetére
Itt nem baj ha kempel az ember, igazából az a jó, hogy operátor függő a játékstílus is. Furcsán nézek akkor, amikor egy Rookkal elindulnak roamingolni, vagy amikor a Caveira ott guggol velünk valamelyik sarokban. Minden operátor megkövetel egy kicsit más játékstílust, így kvázi elég változatosnak mondható a játék ilyen téren. Aztán idén is jön még 8 új operátor, a végén bőség zavara lesz.
Fura játék ez,hogy most lett népszerű,ilyen idősen.
Indulásnál nem ismertem még a játékot - lévén, hogy csak nyár közepén kezdtem -, de úgy tudom nagyon bugos volt, nem voltak igazán rendben a dolgok. Azóta kijött rengeteg patch, 4 DLC, és úgy gondolom igenis foglalkoznak vele. Néha túlontúl is hallgatnak a communityre, ami nem rossz, csak például szerencsétlen Blackbeard amennyire meta karakter volt, annyira szidnak most a csapattársak ha elhozod. ( Bár ügyes playerek még mindig aláznak vele
)
Egyébként miben másabb a Steames?Ubi mindenképp kell ugye hozzá...annyi,hogy pl.Steameseket is lehet invitálni vagy rájuk csatlakozni?
Nekem UPLAYes van csak, de ha jól tudom uplay acc kötelező mindenkinek, így csak ott tudsz majd haverokat összerántani játékra. Így a steam csak egy plussz dolog.
(#2386) L_YKing: jogos, Ashe on steroids kimaradt.
-
Zedz
addikt
válasz
BandiHUN #2383 üzenetére
Szerintem a community egyre jobb, meg úgy veszem észre, hogy egyre többen kezdik el.
Illetve nekem kellett olyan 50-60 óra mire kiismertem a mapokat, operátorokat, megszoktam, hogy majdnem mindent szét lehet verni, ezért ez nem feltétlen a rusholos játékokhoz tartozik. Szóval mire megtanulsz figyelni mindenre, benne lesz már jó pár órád. Viszont ha egyszer ez nagyjából megvan, onnantól nagyon élvezetes. Nekem egyik kedvencem lett. -
Rony949
őstag
válasz
BandiHUN #2379 üzenetére
Két fizetési eszköz van a játékban, az egyik a renown pont (ezt fogod te is kapni meccsek végén), a másik az R6 pont (ilyet már nem fogsz kapni, ezt venni lehet igazi pénzből).
Mind a kettővel tudsz vásárolni operátorokat és cuccokat, csak igen, egy DLC operátor ára 25 ezer renown pont (ha napi 1-2 órát játszol rendszeresen, 1 hét alatt megvan annyi simán).
R6 pontért is megveheted (ha jól tudom) 600-ért. Ha veszel R6 pontot igazi pénzből, akkor ki tudod váltani a DLC-s operátorokat egyből.
De ha igazi pénzt nem akarsz rákölteni, akkor muszáj lesz szorgalmasan farmolnod. 1-2 hónap alatt szerintem meg lehet szerezni az összeset, de ehhez szinte naponta kell játszanod.
-
Zedz
addikt
válasz
BandiHUN #2379 üzenetére
Ne aggódj, igazából semmi fontosról nem maradsz le.
Az SP1 annyi volt mint most az SP2, tehát az új season operátorait egy héttel a megjelenés előtt már megkaptad, teljesen ingyen. Akinek nincs megvásárolva az SP, annak ki kell várnia a tényleges megjelenést, illetve ha meg szeretne vásárolni 1 új operátort, az 25 000 pontjába fog kerülni.Ettől függetlenül vannak az alap operátorok, amiket sokkal olcsóbban fogsz tudni megvenni. Ez úgy néz ki, hogy "országokra" vannak bontva az operátorok, és mindegyik alap operátorból 4 van. 2 támadó és 2 védő. Az elsőt 500 pontért, a másodikat 1000 pontért, a harmadikat 1500-ért a negyediket pedig 2000-ért tudod beváltani.
Pl.: ha megveszed az első oroszt, az 500, de a második orosz 1000 lesz. Ettől függetlenül az első SAS megint 500 lesz. Remélem érthető.
És mielőtt még az gondolná az ember, hogy a 25 ezres biztos sokkal jobb, ez nem így van. Én pl. jobban szeretek az alapokkal nyomulni, mint az újakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest