- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Karesz0995 #3175 üzenetére
960-nal még éppen megértem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Karesz0995 #3170 üzenetére
Persze, azert koltok a gepre, hogy okadek low grafikan jatszak. A sok fps meg normalis kinezet pedig nem zarjak ki egymast.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Karesz0995 #3170 üzenetére
Végülis ja, indítsunk petíciót, hogy Siege álljon át Counter Strike 1.5 motorra, mert az manapság már minden gépen 928349423 FPS-el fut, a kinézetet meg ki nem szarja le!
Ez a jó hozzáállás 2017-ben.
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #2982 üzenetére
Nana, a semmire azért erős túlzás ,ha szneaky akarsz lenni akkor nagyon jó vagy ha nem akarod h lássák h glazzal honnan lősz. Ugyanis a bullet trailt eltűnteti. Illetve a fegyver pontossága is jobb lesz persze a dmg nagyon lecsökken. Ezért op thermi fegyveren vagy capitaoen thatcherrol nem is beszélve.
-
minite
tag
válasz
Karesz0995 #2954 üzenetére
Már működik!
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2883 üzenetére
Nem volt mute, akkor lövés hatására kezdett elhangyásodni a kép? Talán...
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2876 üzenetére
Az a mute miatt volt, nem?
-
Tibtobi
tag
válasz
Karesz0995 #2874 üzenetére
True! Megnéztem én is. Pirossal mutatja, ha még forró a nyom(én kb. ennyiben hagytam volna). De ez a scan és utána 3szor ráfrissít és az egész csapatnak mutatja. Ehhez nem kell nagy ész, hogy használd...
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2854 üzenetére
Ez azert nem igaz. Mindig meg lehet oldani a bevedest es betamdast csak ujat kell kitalalni nem a befasult blackice-os taktikokat nyomatni.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #2852 üzenetére
Ha nem hoznak be mégegy olyan operátort, akinek nincs konkrét countere (lásd BB), akkor ezzel semmi baj nincs. Persze, lesz mindig használhatatlan szemét, de az az alap operátorok között is akad.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #2854 üzenetére
Max 4-6 új operátor kellett volna és több pálya + új játékmód..
-
tepenzed
őstag
válasz
Karesz0995 #2852 üzenetére
miért baj az
? legalább van mire gyűjteni és nem árt némi frissítés?!
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2820 üzenetére
ESL-en volt. Rankeden 4-ig megyünk..
Így van, ha valaki sokat nyomatja irtó jó lesz.. vagy pedig már 10éve fps-t játszik konzolon. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #2820 üzenetére
Capitao vagy 3 másodpercig sorozta Smoke-ot, majd Smoke okosan kihasználva, hogy Capitao egy tárból nem volt képes ellőni, ráfutott shotgunnal. Nem való erre a pro jelző.
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2818 üzenetére
Sima 2-0. Nem tetszett a braziloktol ez a passziv jatek. Plussz pont volt az ESG-nel a holo, reflex hasznalata, enemy meg acoggal campelt. Akit meg lattok most boxon, Mindfreaket odavissza vertuk a regi csapatunkkal 5-2, 5-1-re.
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2815 üzenetére
Ejj de eltoszták, pedig szép lett volna, 2 kört csesztek el kapkodás miatt.
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2813 üzenetére
Igen, csak en az euronicsot eu-ra roviditettem..
Na ok ugyanilyen orult otletekkel allnak elo, mint az envy.. Supressorosholographicos jager, bb egylovetu. -
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2811 üzenetére
Az elejen jo volt az eroszakos jatekmenet, talan ha tovabb tudtak volna vinni ezt a vonalat... M1, en egyebkent is Era-nak szurkoltam... Most pedig hajra EUG!!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #2777 üzenetére
Na végre egy érdekes operátor.
Nyilván egyoldalas (sötétített?) az ablak, hiszen ha nem így lenne akkor totál értelmetlen lenne az egész, magukat hátráltatnák a védők. Ebből adódik, hogy ez egy leskelődő ablak lesz, azaz golyóállónak kell lennie, se ki se be, így nem lehet "WH"-zni se a védőknek de belőni se.
Az biztos, hogy ez felborítja a megszokott meta-t és Valky-val párosítva durva youtube klippekre számíthatunk
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #2777 üzenetére
Valszeg egyoldalas lesz és golyóálló.
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2741 üzenetére
Hat erre mit is mondjak? Amatoooor...
-
Zedz
addikt
válasz
Karesz0995 #2696 üzenetére
Igen, csak ha nincs az enemyben roamer akkor pedig van egy felesleges operátor a csapatban. És ugye lehet drónolás közben derül ki, hogy teljesen beveszik maguk xy helyre, menetközben pedig már nem tudsz operátort cserélni. Kicsit olyan ez mint Thatcher esete. Ha épp olyan helyen védekeznek, ahol a Bandit és a Mute elengedhetetlen, akkor a Thatcher is egy fontos operátor lesz. De ha se a Bandit se a Mute nem tud akkora akadályt okozni amihez Thatcher kellene, akkor inkább jöhetett volna a helyére valami hasznosabb is.
Ettől függetlenül ofc casura jó lesz.
-
Zedz
addikt
válasz
Karesz0995 #2694 üzenetére
De roamer vadászat helyett lehet hozni olyan operátort, ami valamivel többet tesz hozzá az objective eléréséhez. Értem én, hogy ha levadásznak hátulról akkor nem nyerünk meccset, de a roamerek eddig is le voltak ölve, ezután is le lesznek, és ehhez nem kell egy direkt erre a célra dedikált operátor. Funnak jó, hogy eljátszom a predátort, de mondjuk 2-3 roamert nem fog levadászni magában, meg amúgy is, ha a csapatuk 3/4 része nincs a helyén, akkor elviszem a túszt, defuseolom a bombát, zónázáskor meg előnyben leszek.
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #2671 üzenetére
Azért a 6-ik 9 likos komment alapján szép volt ítélni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Na végre egy jó counter-roamer képesség. Kár, hogy nem Caverira tudja ezt + silent step (ha már lábnyomok...)
-
Sareth
senior tag
válasz
.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Karesz0995 #2658 üzenetére
Meg volt beszelve, hogy ott ne menjenek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Karesz0995 #2618 üzenetére
Remélem nem kapunk egy újabb hibanát, van már elég mérgezett egér a támadók között.
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #2618 üzenetére
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Karesz0995 #2611 üzenetére
Akkor ebben jól megerősítettem.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Karesz0995 #2604 üzenetére
Itt valami alapvető probléma lesz, a temporal filtering hozott kb 1 fps-t, lowon ugyanannyi fps mint ultrán. Még egyszer törlöm csutkára, felrakom megint, ha nem fog menni akkor kénytelen leszek refundolni. Sajnos sehol nem láttak még ilyet.
-
samphone
tag
válasz
Karesz0995 #2589 üzenetére
De akkor se fogja meg az összes gránátot, így is kirobbant, ha több gránát jön feléd, nem?
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #2502 üzenetére
Régebben volt valami "night mode" kísérlet felhasználó szinten.
De azt az új játék módot (értsd.: nincs HUD) amúgy megkaptuk tactical realisim névén (tegye fel a kezét az aki azzal többet játszott mint hogy kipróbálta).
Nagyon remélem hogy jön majd valami ami add egy kis friss vért a játéknak. Nem,a "uniform-ok" nem tartoznak ezek közé.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #2502 üzenetére
Mégis mi van akkor, ha "sok" operátor van? Semmi. Amíg senkinek nem megy el olyan irányba a képessége, hogy lehetetlen counterelni, addig sehogy sem lehet sok. A több pedig mindig jobb.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #2484 üzenetére
Nem zavar, ha van plat-diamond csapat csak tegnap pont egy kis casualhoz volt kedvem erre semmi mást nem kaptam csak őket.. lehet köze volt a ban hullámhoz.
-
Zedz
addikt
válasz
Karesz0995 #2392 üzenetére
Netcode is borzalmas volt, szerintem az is határozottan javult az elmúlt időkben.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Karesz0995 #2377 üzenetére
Köszönöm 😊 rajta leszek a dolgon akkor 😊 aki boxon tolja vegyen fel Lampec87 néven meg talál 😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Karesz0995 #2374 üzenetére
Első évesek megvannak 😊 mennyi lesz majd egy operator a második évadba?😊
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2318 üzenetére
Meg shoti...
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #2305 üzenetére
A skill ott kezdődik h meggyőződ a csapattársad,(ne adj Isten Te) hogy ugyan válassza már Jager-t hogy ne halljatok már meg Fuzi szeretetcsomagajitól. De ha valami úton módon erre nincs lehetőség akkor tán nem kéne engedni hogy föléd jusson....Jaa hogy nem mozdulunk az objektívtól....
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Karesz0995 #2290 üzenetére
Nagyon undorító így Fuze, nem elég, hogy halálosabb a gránát, van neki egy extra szeretetcsomagja is. Olyan szituációkban sikerült meghalnom tőle, hogy az életkedvem is elveszi.
-
Rony949
őstag
válasz
Karesz0995 #2290 üzenetére
Szerintem is kár volt buffolni. BB-t se értem miért kellett nerfelni. Azzal a BB-vel már semmi baj nem volt az update előtt, számomra pont tökéletes volt. Most meg már szinte tényleg azonnal összetörik a shieldje.
-
Zedz
addikt
válasz
Karesz0995 #2288 üzenetére
Itt a fórumon is közkedvelt brazil lánnyal szúrtam nyakon jó pár embert, pár Kapkan csapda és természetesen a Fuze. Most éreztem igazán, hogy ez a +1 claster kicsit veszélyesebbé tette.
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #2247 üzenetére
Nem tudom, semmi olyan különleges, durvább, jobb célzást, stb (nyilván most csak egy videóról beszélek) ... nem vettem észre. Karakterek mozgása nyilván más. Komolyabb playerek meg mások, akik már pro leagueznek meg GO4 r6-ot nyernek ott már van azért különbség erőteljesen.
-
dandy91
tag
válasz
Karesz0995 #1755 üzenetére
Lattuk
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #1755 üzenetére
PDucks nagy meccseket jatszott de velemenyem szerint ha a Yunktis jut ki akkor sima 2-0-as gyozelem.
Xboxos meccsek is jok voltak, vegre europai nyerte a Grand Finalet. Nagyot jatszott a ket csapat de latszott, hogy a Vitalitynek jol jott a jatekosfrissites.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Karesz0995 #1657 üzenetére
Aszonta a tag, hogy 42-t sebzett. Már itt megbukik.
-
Rony949
őstag
válasz
Nyilván ez armortól is függ. Minden operátornak másmilyen armor védelme van.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Lehet akkor mostanában patcheltek valamit, mert eddig nekem mindig elég volt 2db impact gránát mindenkihez.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Karesz0995 #1653 üzenetére
2
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1653 üzenetére
?
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #1641 üzenetére
Jo hat pchez kepest nyilvan..
De ezt osszehasonlitani eleg nagy "baromsag". Pc pro league eleg beteg de a box sem rossz. -
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #1635 üzenetére
Konzolon egy kicsit azert nehezebb ez. Bar diamondok ellen volt mind szoval annyira nem szar. Kivancsi lennek pc-n mi szamit hu de jonak.
-
Rony949
őstag
válasz
Karesz0995 #1577 üzenetére
Na ez egy igazi troll.
(#1578) 1m1s: És akkor most képzeld el hogy konzolon is van esport.
-
1m1s
tag
válasz
Karesz0995 #1577 üzenetére
Ez a konzolos irányítás.Hányhatnékom támadt.
-
Zedz
addikt
válasz
Karesz0995 #1539 üzenetére
Közben találtam egy ilyet.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Karesz0995 #1533 üzenetére
Könyörgöm szerinted ha lövöm az ellent és direkt 2x ugyan az az ember ugy bele sétál, hogy rám néz akkor ??????? Erre mi a válaszod.
Az meg tutti ha 24 órás eltiltás lesz megyek a supporthoz azt elküldöm öket szépen!!!! -
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1496 üzenetére
De tényleg....
én se örülök neki, de össze-vissza érek rá, így nehéz lenne alkalmazkodni bárkihez is
-
Sareth
senior tag
válasz
Karesz0995 #1422 üzenetére
.
-
Sareth
senior tag
válasz
Karesz0995 #1370 üzenetére
.
-
Sareth
senior tag
válasz
Karesz0995 #1356 üzenetére
.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1304 üzenetére
Szerintem a yatch a legjobb, akármennyire is utáltam de a többi dlc-s map még rosszabb
remélem a japános dlc hoz már valami jót
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1251 üzenetére
Már hogyne lennél jobb.... másképp dolgozza fel az agyad a jelet, jobbak a reflexeid
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1212 üzenetére
Tehát az impact gránát 50 HP-t sebez akkor, jól értem? Sajna még nem volt lehetőségem kipróbálni.
3db a shieldre azért sok... ott már összjáték kell ami roamerezés azaz 1v1 esetén érdekes lesz...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1171 üzenetére
Aláírom, én a falas mókák miatt nem erősítek meg semmit sem. Ha Valkyrie-t sikerül elkapnom, szó szerint meg vannak szégyenítve: elbújok a pálya másik felébe és gyakorlatilag egy helyben hasalva MVP a spot és a spot assistok miatt. Nincs is szebb, amikor azt jól bekerítenek minket, de kapják az áldást falon keresztül. Vagy akkor röhögtem, amikor Borderen bújtam be egy asztal alá és vélerlen kapcsoltam át egy "nem tudom, hogy ezt az utolsót hova dobjam" Black Eye-ra és Blitz + Glaz tőlem két méterre méregette az ajtót. Csúnya volt
-
xtro
aktív tag
válasz
Karesz0995 #1108 üzenetére
Ok
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #1098 üzenetére
Mert egy 3-0-ról való comebacknél nincs ilyen
-
RaGi91
senior tag
válasz
Karesz0995 #1007 üzenetére
Persze, hogy más. Közép távig egész könnyen lehet irányítani a recoil-t. Egy kis gyakorlás kell azért.
-
BigStraw
senior tag
válasz
Karesz0995 #1003 üzenetére
Köszi
akkor tisztázódott
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #979 üzenetére
Sledge, Thatcher, Thermite, Ash +(Capito) vagy esetleg Blackbeard
és
Pulse (a várható nerf után szerintem Smoke/Caveira), Rook, Bandit/Jager, Valkyrieaz alapnégyes valóban... az eltérés a két linkelt stat között azért van, mert pl. Fuze és Kapkan jó noobok ellen, de versenyen ugye nem igazán rúgnak labdába.
+ a brazilok nincsenek is benne
-
RaGi91
senior tag
válasz
Karesz0995 #974 üzenetére
Tényleg egyéni preferencia, esetek többségében úgyis a fejre mész először. Konzolon nem látom értelmét fő fegyveren, mert ott nehezebb fejre rántani, vagy a recoil-t irányítani.
-
Sareth
senior tag
válasz
Karesz0995 #964 üzenetére
.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #925 üzenetére
Nekem az kedvencem amikor a védők folyamatosan spottolnak valky cam-en és így könnyen megtalálom támadóként
-
BigStraw
senior tag
válasz
Karesz0995 #925 üzenetére
A legjobb mikor képesek leölni a csapattársat is csak, hogy övék legyen a pont
-
glspeter1
őstag
válasz
Karesz0995 #922 üzenetére
Pulse biztosan nem jut a Tachanka sorsára, mivel ő alapból is erős operátor volt.
Persze a megfelelő kezekben. Most meg boldog boldogtalan tud vele menni. -
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #922 üzenetére
Super 90-nek kéne mellette a nerf, mert elég nagy a távja.. semmi más nem kéne csak csökkenteni ezeknek a távjukat
-
golf2gt
tag
válasz
Karesz0995 #884 üzenetére
+1
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #893 üzenetére
Akiről lehetett lehúztak pénzt aztán most adják occón.
-
bigrob
őstag
válasz
Karesz0995 #884 üzenetére
+1
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #882 üzenetére
Azt ki kéne próbálni.. tőlünk senki sem akar menni mert buzik..
jó lenne, ha összejönne rá 10 ember
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #874 üzenetére
főleg 5 recruittal 5 recruit ellen
-
TXT
őstag
válasz
Karesz0995 #839 üzenetére
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Karesz0995 #831 üzenetére
Egyébként egy kérdés, hogy a régiót, hol lehet beállítani? A játékban vagy az Uplay-en?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #791 üzenetére
Hát igen, de ha még harcol is akkor végképp észreveszik... így megúszta de még így is elég nagy mák kellett neki
-
RaGi91
senior tag
válasz
Karesz0995 #760 üzenetére
Esélytelen átszokni konzolra. Néhány kaland / hack'n slash játékot kontrollerrel játszok PC-n, de még az Alien Isolation is kihívás volt vele, nemhogy FPS-t. Annyival lassabb, pontatlanabb, hogy csak felhúzom magam rajta. Aki ezzel nőtt fel, annak lehet, hogy ez a természetes, de reakcióidőben és pontosságban is ég és föld a kettő. PC forever
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #743 üzenetére
inkább platinum tetejétől kezdve, illetve onnan jönnek a spawnkillesek + folyton kimászkálnak.. élvezhetetlen kb.
-
emiki6
veterán
válasz
Karesz0995 #700 üzenetére
Van ami jobb lett, de van 1-2 semmi köze a karakterhez logó.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #650 üzenetére
kéznél és lábnál is már annyi sebzést ad, hogy lehetetlen meghalni.. de én általában testre célzott ott meg lehetetlen, hogy túlélje.. egyre több idegesítő dolog van megint mostanság..
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #639 üzenetére
de tízet kell, elszámoltam
___
CHaooSS: sorry de nem, már amúgyis van csapatom, de most velük se nyomom, mert Overwatch-al játszom
(+ persze a Witcher3 új kiegészítőjével: Blood&Wine, erősen ajánlott!
#kisW3marketing )
-
Rony949
őstag
válasz
Karesz0995 #639 üzenetére
De. Szerintem elszámolta.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #632 üzenetére
azt írtam, hogy ritkán, de még mindig van, hogy 1-2x le tudnak lőni..
nem tudom, hogy ti játszotok-e goldos/platinumosok ellen, de engem párszor nagyon meg tudtak szopatni ablakból :/
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #621 üzenetére
Nyilván ez is egy lehetőség amit leírsz (egyedül marad, lejár az idő, meghal), meg az is egy amit én (kintről segíti a társait, stb).
Tapasztalataim alapján ha védő vagyok akkor az ellenfél mindig hoz BB-t, ha támadó vagyok akkor én vagyok azzal ha nem más választjaén ugyan nem az ablaknál kempelek, mert számomra az unalmas lenne, így én a többiekkel bemegyek a házba
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #614 üzenetére
Mikor legyőzünk random emberekkel egy full pre-made klánt, na az nagy élmény valóban!
Bb op lenne, csak az ablakban lógásnál van nagy előnyben, de az ablakból nem lehet megnyerni a meccset.
Nos a helyzet az, hogy sok pályánál az ablak mellett van az objective. Pl. House felső emelet bármilyen játékmód. Hereford Base 2. és 3. emelet. Vagy ott van a bikers bar (nemtudom mi a neve) ahol a felső szinten mindkét szobában van objective. Plane-en a pálya adottságai miatt kifejezetten nehéz BB ellen menni hiszen egy nagy cső az egész lényegében, továbbá ott van a Chalet is ahol a felső emeleten is sokszor van objective.... és még tudnék jó pár példát mondani ahol ablakból simán le lehet hozni egy meccset ha a társak bemennek míg te fedezed őket Blackbeard-ként.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #616 üzenetére
hát 2.0 felett volt jóval a K/D-m vele, de most lement 2,1-re kb. mert elég sokszor bugos volt a játék + ping miatt is volt, hogy egy meccs alatt 2 körben is egyből fejest kaptam..
Amúgy tudtátok, hogy a patch után a tachanka kapott egy K6-3 titánium headgeart ami szarik golyóálló lenni? jó lenne amúgy, ha az ilyeneket javítanák.. azt nem mondom, hogy a rook/doc etc. üvege a sisakján golyóálló legyen ( pedig lehetne )
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #614 üzenetére
hát nem egyszer sikerült lehozni a meccset a szakállal persze sokszor is sikerült elbaszni mert bugos volt...
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #612 üzenetére
Szép kis frost-trap bug...
Én továbbra is tartom a véleményem: Blackbeard nagyon OP, Valky is elég erős, az új map meg nekem nem jön be...bár jobb, mint a yacht.
Egyre több a retard és egyre több klán is van casualon... mikor kérdem miért, azt mondják, hogy rankeden sok a csaló... így viszont casualban hiába van kevesebb csaló de emiatt nagyon unfair sokszor a pre-made csapat-klánok miatt.... szóval a csalók elrontják a rankedet, a klánok meg a casualt... remek..Jöhetne már új gamemode is... amit ígértek még nem is tudom mikor... Bízom benne a brazil dlc-vel jön
Kíváncsi vagyok, hogy a brazil operátoroknál mit találnak ki, na meg a japánoknál is vajon mi lesz? Akinek van valami infója az lökje ide pls.
(japánoknál olyat hallottam, hogy hőérzékelő sight lesz a fegyverre, de szerintem ez full kamu)
-
törölt tag
válasz
Karesz0995 #569 üzenetére
Nem. Pajzsos karaktert nem használok.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #569 üzenetére
Montagne-nál nekem van párszor amikor 60-ról lemegy 30-ra mikor épületen belül megyek a pajzzsal.. érdekel
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #547 üzenetére
Ezek a charmok pont arra jók, hogy a nagy campelések közepette legyen mit nézni a fegyveren a camo-n
kívül
(a saját operátor skint úgyse látod...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest