- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
Sirandrish #60262 üzenetére
Annyira nem jó, augusztusban ~3K-ért volt akcióban.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60258 üzenetére
Nem tudom,hogy van e droidra. Az csak droid,ez meg nem. ;-)
Playstation App a neve.Azt a 20.születésnapos témàt nem töltötte le még senki? :-(
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60255 üzenetére
Ez ios program.
De vita-n ugyanaz a helyzet. :-/Szerk.:
Czymbi: Szia!
Szimulatorosabb nem nagyon van a gt-ktol.Talan probalj ra a grid-ekre.
A 2. resz megvan,arrol tudom,hogy jo. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60235 üzenetére
Itt írja.
Nàlam csak satz187-et talàl. :-(
Több embert így vettem fel,eddig mkit megtalàlt.
Ha màs nem,felveszem a ps3-mal vagy szàmítògéppel.De ha most így nem talàlom akkor a gépekkel sem hiszem. :-/ -
Loner
tag
válasz
Sirandrish #60245 üzenetére
Beépitett pendrive.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60232 üzenetére
Az bizony megéri úgy
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60230 üzenetére
Sajnos az Okami határeset, mert jön a Karácsony
De lehet, hogy ezt még belezsúfolom valahogy. A játék meggyőzött, meg igazából azt sem láttam, hogy ez lett volna valaha komolyabb akcióban (még Plus kedvezmény sincs rá), szóval gondolom ennyi is marad. Na majd kiderül.
A JUJU-t kipróbálnám, de abból semmilyen demó nincs.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60228 üzenetére
Nincs belőle, mivel indie játék és gondolom arra nem volt pénz, hogy kiadják lemezen. Steamen is fent van, de ott 5500 forint akciósan.
Na, ennek örülök, hogy szerinted is jó az OkamiÉrdekes módon a GTA IV-nél ajánlotta fel a PSN
Aztán megnéztem, utánaolvastam, és megtetszett. Az ára nagyon határeset, majd még meglátom.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60222 üzenetére
Ha az utolsó kolosszust is megölöd, már nem tudsz barangolni, csak new game+ indítani. Úgy emlékszem egyik hely sem lesz elérhetetlen a játék során.
-
Gabbo
aktív tag
válasz
Sirandrish #60219 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #60216 üzenetére
erről ennyit...elfogyott és nem is lesz több
Pedig hogy imádom azt a játékot..
most csalódott vagyok -
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #60199 üzenetére
Persze. Viszont én a téli leállást vidéken fogom tölteni, szóval a PS3-am társaságát egy jó 3 hétig nélkülözni fogom, remélem az űrt a laptopommal is be fogom tudni tölteni. Szóval kb jövőhét hétfőn és szerdán érhetek rá, utána hosszú szünet.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60199 üzenetére
+1
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Sirandrish #60191 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Használtat szeretnénk csak arra gondoltam hogy nem a legelső ps3 szériát ami volt 40-60-80-120gb-os hanem ezek az újabb slim- super slimek amik fiatalabbak...
De igen én írtam félreérthetően..
-
Loner
tag
válasz
Sirandrish #60178 üzenetére
Köszönöm, igy már megnyugodtam!
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60173 üzenetére
Ja lehet hogy előbb hard-on meg kell csinálni az adott pályát... Már nem emlékszem pontosan.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60170 üzenetére
Felbukkant az ellenség,rögtön(!) becéloztam,hogy majd Azonnal lelövöm de még mire én becéloztam volna màr csuklott össze James töltényétől. :-))) Nagyon komoly!!! Iszonyat kemény!!!! :-)
Mit jelent az,ha vkinek az uncharted 2-ben 1-es àllandò szintje van?Biztos,hogy ki van akasztva,de mennyi a max.?
Vmint nekem mit kell megvennem ahhoz,hogy több pàlyàn is lehessen coop-ozni?Elég ha én egyedül megveszem azt? -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60163 üzenetére
Ja jó volt. Mondjuk sajnáltam hogy én nem tudtam dumálni veletek,de majd szerzek már egy mikrofont (bár mondom ezt vagy 1 hónapja lassan
) Amúgy téged alig hallottalak de Elims-et tisztán és érthetően.
Legközelebb crushing! -
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #60163 üzenetére
Amúgy mivel játszotok, ha lehet tudni?
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60153 üzenetére
Az is jó kis játék.
Ahhoz képest hogy a GTA5 miatt vettem újra konzolt,elég sok játékot tervezek kipörgetni.
Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem,főleg hogy a játékok is pofátlanul olcsók hozzá! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60153 üzenetére
Csak ne rohanj rajta végig.
Jó cucc.
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60144 üzenetére
Igen. Utóbbiból szépdobozos goty-t, újat.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60144 üzenetére
Én magamról beszélek nem rólad,ha jobban megfigyeled.
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60138 üzenetére
5K-ért számították be a kettőt. Még 4-et fizettem rá.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60135 üzenetére
Na ezt nem tudom,mert én a főszál mellett csináltam meg csinálok mellékküldetéseket is!
Nem végigszaladni akarok rajta,hanem szórakozni vele. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60131 üzenetére
Én is játszottam ma vele kicsit,de még messze a vége,16,6%.
Mivel én 1x már végig vittem tudom a végét,de nem árulom el.
Kis lazulás,zabálás,asszonykával időtöltés,aztán irány vissza a vadnyugatra. -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60129 üzenetére
Spoiler
Akkor még nincs vége
Menj Blackwater-be és ott vedd fel a stranger quest-et, Remember my family a neve. Azt vidd végig!
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60125 üzenetére
Stáblista is lement? Mert ha nem, akkor van még hátra a sztoriból ;-)
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60118 üzenetére
Tatabányaiba megyek. 576 honlapján elég jól utána lehet járni a dolgoknak.
BF3: elpocsékolni semmiképp nem akarom, inkább félrerakom neked.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60111 üzenetére
Ezt tényleg nagyon elírtam. :-) Bocsànat.
Jav.: Te nem szoktàl Meghalni.Tegla: Én a keresőben a hsz-ait néztem meg csak a legelső oldalàt.Először a sajàt portàn kellene söprögetni,nem a màsikat megszòlni.
De most nem szeretnék belemenni ilyesmibe,mindig ilyenkor kòstolnak be amikor bepròbàlkozom egy egyéni arcképért.SirAndrish: Pedig 100%,hogy azt làttam,a 3 is ugyanannyiba került. 1000%. Ez ugyanolyan mint a ni no kuni,azon is rajta volt a plus 10%. :-/
Matr x: Milyen a lemez?Nem karcos/repedt,stb.?
Super slim géped van?Csak annàl az egy jàtéknàl csinàlja?Akinek angol account-ja van és email-ben kapott lehetőséget 20 éves születésnapos téma letöltésére,írja meg kérem,hogy hogyan lehetne ps3-hoz letölteni.
Ps vita-ra/ps4-re megtudtam venni,de ps3-ra nem.
Csak azt hasznàlnàm. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #60073 üzenetére
Óóóó én mentem volna de azt hittem fullos a csapat.
Na meg lassan 4 órája GTAV-öt telepítek. Lejött a játék, felrakta, lement a frissítések fele, és látom hogy villog a zöld led....... Azaz bedugtam a net kábelt, de nem állítottam át a gépet WiFi-ről. EZÉRT ILYEN ROHADT LASSÚ!!!
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60078 üzenetére
Ne "beszélj" többes számban kérlek. ;-))
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60075 üzenetére
Ja. Azt hittem van valami fix válogatás. Ezek közül egyik sem tűnik túl érdekesnek egyelőre.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #60023 üzenetére
Kb ezért a bundle-ért vettem ps3-at .
Van egy pár kérdésem,ha nem gond: A plus előfizetést nem lehet "átvinni" új accra? Tehát jelenleg egy accon van az előfizu ami a srácé volt,akitől vettem. Van rajta pár játék stb, ezt nem lehet költöztetni/mozgatni egy másik,új accra? Vagy ez a rendszer is zárt,mint a Steam, hogy megveszed a gyurika38 accra és akkor ott is marad,ha egyszer 'elhasználtad' a kulcsot. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #60062 üzenetére
Ez azért elég jó deal így pár héttel megjelenés után annak akit jelentősen érdekel. Nem tudom mit csinálok ha GTAV mellé bejön egy Wolfenstein The New Order is mondjuk 15 fontért
-
válasz
Sirandrish #60041 üzenetére
Mivel egy jatek 30-40GB igy szerintem keves, ok, hogy van egy jatek amit eppen vegig akarsz vinni, de en szeretem ha fent van par olyan is amivel csak egy-egy meccset tol az ember, pl Mortal, GT, Tekken stb.
-
válasz
Sirandrish #60036 üzenetére
Gondolom azert jatek fuggo, ha olyan, hogy kozben is tolt, akkor lehet szamit valamennyit, azert kerdeztem.
Pl. erdekes lenne, hogy a korabban vitatott GTA?Batman jatekok lemezes vs. digitalis sebesseg problemainal szamitana-e.erahurka: Mire leirtam te is pont felhoztad.
Ja, en is pont arra gondoltam, hogy ott lehet nem akadozna annyira, bar kerdes az a par jatek miatt megeri-e egy 500GB-os SSD pl.#60039 Sirandrish: Persze, ilyenre en sem szamitok.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60008 üzenetére
Batman: Arkham Origins is PSN-ről van meg, ott volt hogy konkrétan elkezdett tölteni játék közben. Szerintem a GTAV erőforrásigényesebb.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Sirandrish #59995 üzenetére
Állat game, vitán kitoltam maxra, majd hazajöttem és ps4-en is. Be is kapcsolom a ps3-at és arra is letöltöm
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #59998 üzenetére
Hát nem tudom, én már múlthét szerda óta tudtam, mert be lett jelentve a többivel (deadly - miezaszar - premonition és hitman trilogy)
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #59995 üzenetére
Eddig is az volt (tehát szerda óta), én már behúztam. Egy minimálisan felturbózott Space Invaders. Pont ezt várnám el. Egy ingyenes mobiljátéktól.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #59915 üzenetére
Köszönöm az ajánlatod, GT demója nekem pont elég volt arra hogy rájöjjek nem az én világom a szimulátor.
Autós játékok közül nekem NFS Underground volt a legjobb.
Ha pedig PS3, akkor MotorStorm: Apocalypse.
Fentebbi kettőnek köze nincs ugye a szimulátorokhoz, ezért is tudom élvezni.
Amúgy haverokkal F1 Race Stars, legjobb osztott képernyős játék.
Valakinek esetleg más? R&C Nexus-t szívesen bevállalnék egy platina erejéig, cserébe Ratchet Clank Trilogyért, ugyan ezen a profilon van még Uncharted 2 DLC is.
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #59972 üzenetére
igen volt FarCry3 épp azt nyomom de csak hétvégén van rá időm 1-2 óra szóval hetek óta tart..
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59963 üzenetére
Pedig de! :-))
Nem töröltem le a Ps Plusos gamákat a vinyóról csak mivel lejárt az előfizum így nem használhatom őket...
Az FC3 is rajtamaradt a gépen - majd legkésőbb február elejéig újraindítom, így a januári kínálatot sem fogom elbukni...
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59963 üzenetére
Igazából egy Uncharted-es lövöldözéshez képest semmi extra, van egy kis célzás rásegítés, be lehet úgy állítani, hogy menjen. Próbálj ki egy akármilyen FPS demo-t a Store-ból (Resistance, Killzone, talán Far Cry is van fent) és akkor lesz egy elképzelésed róla, hogy milyen lehet. De szerintem hamar bele lehet szokni.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59960 üzenetére
Standard konzolos kezelés, ha játszottál már FPS-t, kézre áll minden.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59960 üzenetére
Nekem megvan csak most nem tudom kipróbálni - pedig a gépen van...
Ha megdobsz egy Ps plusz előfizetéssel akkor megmondom. ;-))
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59955 üzenetére
Nem akarsz egy sima Bf3-at venni? Premium Edition dobozban van az Online Pass Storeból kapható le hozzá, ilyenkor 9 multis pályát használhatsz vele.
Vennék Premiumost csak így duplán lenne meg.
-
d.véderjoe
tag
válasz
Sirandrish #59952 üzenetére
Limited Edition tartlmazza a Back to Karkand DLC-t
Premium Edition pedig az összes megjelent DLC-t
úgy mint:
Back to Karkand(DLC#1)
Close Quarters(DLC#2)
Armored Kill(DLC#3)
Aftermath(DLC#4)
Endgame(DLC#5) -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59940 üzenetére
Maguk
Te indítottad a mozgalmat ha jól emlékszem
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59935 üzenetére
Szó se volt róla hogy keverné, csak ti költöttétek hozzá a kérdéséhez. Rosszabbak vagytok mint a pletykás öregasszonyok
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59842 üzenetére
Na,az frankó,akkor nincs más hátra...illetve mégis....!!!
Elims:
Köszi,akkor hétvégén beszerzek egy példányt,és nyomathatjuk hárman!!
A nevem: A19770228tdi....
Azért ilyen amorf,mert véletlenül a jelszavamat ütöttem be a felhasz név helyére az account létrehozásánál...(kezdők szerencsétlensége)
Bignor:
Igazán nincs mit! -
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59894 üzenetére
Én ezt PC-n tolnám a helyetekben, mert kicsit a gépigénye. Nekem 40-50 fps-el ment FHD-ba. Jómagam egyszer végigtoltam, de többször nem hiszem, hogy elő fogom venni.
-
bignor
tag
válasz
Sirandrish #59873 üzenetére
Köszi a válaszokat, sokat segítettél.
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59886 üzenetére
Én a 2 infamoust fogom megvenni, ha 24 ig nem jön más ami jobban érdekelne. Egyenlőre kivárok.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59886 üzenetére
Ezzel teljesen egyet tudok érteni
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59883 üzenetére
Amúgy főleg új pályán, amikor még megy az intró, ott rángatja nagyon a fejet. Miután megkapjuk az irányítást, már nem olyan vészes. Viszont ha digibe jön egy 50%-os leértékelés máris olcsóbb mint lemezesen használtan...
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59883 üzenetére
Erről beszélek
Az más, ha zavar a hangszigeteléstől mentes olvasó hangja, mert amúgy tényleg kicsit idegesítő néha
De szépen olvasgat, nem akad meg, teszi a dolgát. Aztán hátha majd egyszer a Sony frissíti a FW-t, hogy lehessen játékot telepíteni.
A TLoU amúgy az elején tölt rengeteget, sokat kell várni, a Beyond meg alig tölt, cserébe folyamatosan olvas. Megszokható amúgy a dolog, szóval ha olcsón látod, vedd meg lemezesen szerintem
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59879 üzenetére
Pedig nem rossz a GT, de tény, hogy nem a legizgalmasabb játék, ezért gondoltam egy NFS-t beszerezni, de ott meg osztott képernyő nincs. Pedig konzolon ez ősi szokás.
A kiemeltbe én annyit javasolnék, hogy ne azt írjuk ki, hogy "gyilkolja a fejet" a játék, hanem hogy erősen használja a lemezt. Aki írt már képekkel teli DVD-t (esetleg duplaDVD-t) , az tudja, hogy annál is vadul jár a fej, de ez nem jelenti automatikusan, hogy jobban elhasználódna, hiszen ez normál működés. Szerintem feleslegesen lenne elriasztva néhány ember bizonyos játékoktól.
Szóval kéne egy HDD-csere, beépítőkeret, egy kompatibilis HDD-s gondolat, egy tisztítási javaslat, esetleg pasztázás is, a DNS-gondok megoldása, jól telepítő/nem telepítő/sokat olvasó/ritkán olvasó játékok, amik itt előfordultak a topikban, fejhallgatók, FAT/Slim/SS előnyei és hátrányai. Na, na?
Tegla80: Köszi a tippet
Ha megint leülök kicsit neten autózni, akkor mindenképpen meglesem majd. Amúgy eddig kicsit játszottam csak neten, akkor is az időmérőn, hogy megkapjam az aktuális autót meg a rengeteg pénzt (egyszer 250.000 kredit járt a második helyért, azóta sem láttam ilyent). A versenypályás játékok között tényleg nagyon jó a GT6, csak kicsit másfajta autós is jól jönne osztott képernyőn. Driver: San Francisco, ilyesmi, csak nagyon drágák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59861 üzenetére
Na, inkább nekem lett volna jó, ugye?
Hét ezek szerint itt nem nagyon játszanak autós játékokkal az emberek. Na sebaj, majd találok valamit
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #59876 üzenetére
Szólítottál???
BTW, nem tudok én sajnos első hszt módosítani. Ilyen kérvényt kéretik 7 példányban lepecsételve, önéletrajzzal megtámogatva és az alap költség (15000Ft+ÁFA) befizetése után a következő topikban beÍrni:
-
satz18
őstag
válasz
Ezt bele lehetne venni sztem a topik eleji összefoglalóba, mert gyakran felmerülő kérdés. Meg esetleg még azt, hogy melyik játék öli nagyon a fejet és érdemesebb inkább digitálisan beszerezni.
-
válasz
En nem kerdeztem semmit, ugyhogy nekem tokre megfelelnek.
A jo tarsasag tok jo termeszetesen, en csak arra probaltam utalni, hogy nehez kiszurni ha pl. valaki belinkel egy akciot vagy ilyesmi, mivel rengeteg hsz szuletik rovid ido alatt, igy konnyen elvesznek az infok, ha az ember nem olvassa vegig az osszest, foleg mivel jo fejek vagyunk es nem kulon valaszolgatunk sokszor hanem egy hsz-be gyujtve, ami meg inkabb megneheziti a dolgot.
Magyarul nem kritizalni akartam, csak felvetni egy kis esetleges nehezseget, foleg abban az esetben ha az ember melozik es nincs ido az osszes megfigyelt/kovetett topikot vegigolvasni.Amugy a Filmvilag topik a masik ilyen, amibol eleg kiparseolni pl. egy olyan filmet amit meg nem latott az ember s jo lenne nem lemaradni rola.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59870 üzenetére
Onnan hogy néhàny hozzàszòlàssal fentebb irtam hogy szereztem GTA4-et.
GTA5 sajnos nincs közte. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59853 üzenetére
Minek vegyem meg,mikor màr jön lemezesbe,és csak a posta kerül pénzbe?
Úgy mint a Fifa12,AC3,GT5,Crysis3,GOW Ascension,Resistance,GTA4.
Ezeket adjàk a Move pakkért,lehet ma jön is,én meg akkor küldöm ha megkaptam és teszteltem ôket. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59861 üzenetére
:-DDDDD
Nem tudjàtok véletlenül,hogy hogyan lehet -ha lehet egyàltalàn- megcsinàlni a 7.1-es fejhallgatòval multin belül,hogy a jàtékhangot a tv-n halljam,a màsik jàtékost pedig a fejhallgatòban?
Igaz,annyira fülre igazodik a fejhallgatò,hogy a jàtékbòl nem sok mindent hallanék,de az nem is lenne annyira fontos. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59858 üzenetére
Éppen üzleteltél UC3-mat, írtad, hogy "GT5 Prologue +500ft", én ebből az 500 forintot odaadtam volna a GT-ért
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59855 üzenetére
Arra már tettem ajánlatot, de nem fogadtad el
Bevallom, a bádogtetős hang ütközéseknél remekül elszórakoztat, de valami másabb környezetben, más játékban is jó lenne autókázni.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59847 üzenetére
Én a 4-et végig vittem PS3-on és PC-n is.
7 jàtékot üzleteltem,és köztük lesz a GTA4 is újbòl.
Az összes részt imàdom,az 5 is jön hamarosan,szerintem néhàny hònapig nem fogok màs jàtékra kacsingatni. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59838 üzenetére
A statisztikànàl,ahogy a GTA-ban is.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59823 üzenetére
Igazából azért érdekel, mert ez egy jól párnázott füles, ha a fülemen van, nemigen hallom a TV-t, legalábbis az ellenfelek lépteit biztos nem.
Elims Köszi! Megnézem majd a menüben. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59839 üzenetére
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59743 üzenetére
Uram,értettem,Uram!
Beszerzem és jelentkezek!Elims:
Köszi a tippet,utána járok a dolognak!Dilipok:
Beépíthető igen, 2.5-ös és szerintem 500Gb-os bőven elég,azt hiszem 1Tb-nál nagyobbat nem tud kezelni.
Gari nem ugrik,de minden (nem mentett) adat és beállítás törlődik a gépről.
Ha van sok pénzed,akkor vehetsz Ps4-et,de szerintem (és még talán mások szerint is) érdemes várni vele kicsit,míg lejjebb megy az ára(a játékoknak is),illetve az esetleges gyermekbetegségeket ki nem javítják egy újabb kiadásban.
Grafikája értelem szerűen jobb,a gép sokkal gyorsabb lett,és van csomó érv,ami mellette szól,én szvsz várok vele kb 1 évet,és utána cserélek.... -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59829 üzenetére
Igen,màr vagy két héttel ezelőtt kérdeztem.Akkor még talàn nem volt fent fotò vagy nem néztem,telefonròl nem bajlòdom ilyesmivel.Megkérdezem,ha az eladònak nehezére esik megvàlaszolni",mert ott van a fotòn" akkor nem én veszem meg.
Mondjuk 6e-t sokallom érte,max. 4-4500Ft.Egyszer maj lesz annyi. ;-)Megszünt a nagyon halk zùgàs.Kikapcsoltam az automatikus frissítést+a vita remote play-t és minden O.K.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59826 üzenetére
Szerencsére amúgy teljesen jó játszani a multival így is, és mivel ezek a pályák mindenkinek megvannak, így sokkal hamarabb összehozza a csapatokat, mint a DLC-s pályáknál
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59823 üzenetére
Ez a legutóbbi DLC 3 euró, legalábbis ezt írták, nem néztem meg. Én azon akadtam ki, hogy a Grounded nehézségi fokozatért 1500 forintot kéne fizetni. Ez régebben meg sem fordult volna a fejlesztők fejében, nonszensz. Szóval nem drágák a DLC-k, a Left Behind a legdrágább a sztori miatt, a többi meg apróság, csak sok kicsi, ugye.
Elims: Én ezt azért mondom ilyen biztosra, mert annak idején olyan emberkével beszélgettem erről, aki ért hozzá (szerelő), meg hát a tapasztalat, hogy soha nem volt fejhibás meghajtóm semmiben. Olyan volt, hogy elfáradt a gumi, amivel kiadja a tálcát a meghajtó, de a működésben ez nem akadályozta, a gumi cserééig meg a mechanikus módon lehetett nyitni a tálcát
Neten kutakodva is olyan véleményeket találtam, hogy az ODD szokta túlélni a gépeket, nem fordítva
Az olvasási zavarokat a lézerfejen lévő por okozza, a zajos fejmozgást szintén (főleg, ha nagy pormacskákat kell tologatnia).
Hát jó, ne vegyél hajszálkarcos lemezt, több marad nekemBár, ahogy mondtad, vadászni kell őket, mert rendszerint mind gyönyörű állapotban vannak. Én a csokifoltos, fognyomos meg hullámosra ázott tokokat kerülöm, mert ezekből több van.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59812 üzenetére
"Ha viszont tetszik..."
Nem fog,hidd el. :-)"...tudok adni egy címet."
Ha nem adod el a kijàtszàsa utàn. :-)Karak: "...olvasók ellensége nem a karc..."
Akkor vmelyikünk nem teljesen jòl tudja,de,hogy én nem fogok rajta lovagolni,az biztos. :-)
Amit írsz teljesen korrekt,többször pròbàlja kiolvasni a karcos lemezről az adatot,erről olvastam én vmikor részletesen.
Legyen ùgy,hogy te ùgy,én így tudom,de "ettől még a tények nem változnak". ;-) A karcos lemez nem jò a fejnek,írjon/mondjon bàrmit is az eladò. Majd vki elhiszi neki és meg(v)eszi. ;-)Shadowfax: Nem akarlak tévùtra vinni..nem tudom,hogy mi kell hozzà,SirAndrish biztosat tud. :-)
Szerk.: Hogy a beszédhangot hol halld -fülhallgatò vagy tv- azt tudod àllítani.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59820 üzenetére
Szupi!
Még egy láma kérdés: ilyenkor a játék hangját és a dumát is a fejhallgatón keresztül hallom, vagy a játék hangja a TV-ből szól?Vagy ezt a PS3 menüben kell állítani?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59818 üzenetére
Nem tudom, mert nem próbáltam őket, de azt hiszem pl. a gépfegyver is fizetős (bár ingyen benne van egy loadoutban, csak ugye azt nem lehet szerkeszteni), meg ott vannak a képességek, meg a pályák (amiket ha megveszel, látod, hogy negyedannyian játszanak rajtuk, mint minden DLC-s pályán a játékokban). Mondjuk a játékban elég pár pofon vagy egy shiv az öléshez, szóval nagy gondot nem jelentenek ezek, csak az ellenfélnek esetleg hatékonyabb a fegyvere, vagy olyan dolgot tud/lát, amit te nem.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59806 üzenetére
Na, ezek szerint tetszik, vagy csak a jó ára miatt megvetted őket?
Nincs köztük a Nexus? Azt csak sok-sok fémpénzért láttam különféle helyeken. -
Goldwin
aktív tag
válasz
Sirandrish #59805 üzenetére
Sasquatch
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #59806 üzenetére
Lol, NAV-ot olvastam elsőre. Mondom mivan, Konzolok szervíze cuccokat máris kiárusítják?
(#59808) Sirandrish
És a hardveraprós user neve még véletlenül sem NemNAV lesz majd.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59799 üzenetére
Amit a többiek is javasolnak arra nagyon menj rá...hogy gyűjtsd a növényeket, öld az állatokat amit kell + banditatábor írtás stb...bika összegek és repu jár érte és kb az egyik legizgibb mellékküldi. Főleg a kincskeresés...pfff nah az durva
-
perge666
veterán
válasz
Szerintem az a reàlis a vadnyugaton hogy kihalt,kopàr vidéken lovagolsz,néha 1-2 banditàba,vagy àtlag emberbe,van amelyiknek segìthetsz....belebotlasz,gyûjthetsz növényeket,mindenfelé,màs àllatfajok talàlhatòk......n
Én egyszerüen imàdom,most elkapott a jàtszhatnék........ -
satz18
őstag
válasz
Nálam a Call of Juarez 2 viszi a pálmát. A RDR ben is megvolt az alap vadnyugati feeling, de a sztori nálam meg se közelítette.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Persze hogy kevesebb a forgalom mivel itt minden "jármű" egyhengeres és egylóerős és kevesebb is van mozgásban mint Los Santosban... :-)
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #59794 üzenetére
Meglehetősen nagy erőforrás igényű mind anyagilag, mind időben, pedig aztán én tényleg kis hal vagyok világ szinten.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #59792 üzenetére
Bármilyen multi szóba jöhet ahol farmolni lehet.
PL:killeket gyűjteni, vagy olyan dolgokat megcsinálni, amit amúgy nehéz lenne kivitelezni random meccseken egy géppel.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #59790 üzenetére
Igen Trófeázáshoz elengedhetetlen
, ha nem tűnt volna még fel, teljesen őrült vagyok e tekintetben.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59769 üzenetére
Tudsz egy pontos típust mondani, melyik usb-s hangkarit vetted meg?
-
válasz
Sirandrish #59783 üzenetére
AC-hez is van valami mega pack mint mondjuk a God of War Saga?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #59778 üzenetére
A 3-ban a főszereplő a legnagyobb hiba szerintem,a laza playboy-os Ezio után ez a rideg érzelem nélküli Connor elveszi a kedved a játéktól...
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59778 üzenetére
Szerintem nagyon jól sikerült rész a 3, én a helyedben végigjátszanám a Black Flag előtt. Mondjuk a kettőnek eléggé más a hangulata, a 3 jobban hasonlít a klasszikus AC részekre.
-
P. úr
tag
válasz
Sirandrish #59776 üzenetére
Bizony, bizony. Most tolom az AC3-at, de néha elmormolom, amikor valakit elintézek, hogy Requiescat in pace.
Meg az a sok hasznos olasz káromkodás is ráragad az emberre.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #59771 üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy adok még egy esélyt a játéknak, ha már ekkora a hype körülötte, de akkor tényleg kihagyom az első részt.
Ps3-on már meglepett, hogy a TloU hype-ja mennyire jó játékot is rejtett, hátha ez is bejönne... -
P. úr
tag
válasz
Sirandrish #59771 üzenetére
Igaza van a kollégának. Én is így jártam. Az első részt nagyon hamar meg tudtam unni, de a második részbe, és a brotherhoodba teljesen bele voltam buzulva. Érdemes adni neki egy esélyt. A történet is magával ragadó, én teljesen beleéltem magam Ezio helyzetébe.
-
válasz
Sirandrish #59767 üzenetére
PS2-on jatszottam utoljara az MSG2-vel, 8-10 eve kb, mar fogalmam sincs milyen volt, MSG4-et pedig meg nem szereztem be.
Neztem par youtobeos vegigjatszasbol videokat, de ott is lattam, hogy sok esetben nem teljesen arra mozgott a karakter amerre kellett volna, szoval nem csak en benazok vele ugy latszik. -
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59717 üzenetére
Játék közben mennyire vált be ez a megoldás? Nem zúg nagyon?
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59761 üzenetére
Én nagyon ritkán veszem ki, általában csak akkor, ha végigvittem. Azt az elvet vallom, hogy minél kevesebbet macerálom, annál kevésbé fog sérülni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59761 üzenetére
Max akkor marad benne ha elalszok estefelé - ilyenkor egy idő után a Tv is kikapcsol és a Ps is (Anynet funkció miatt egyébként is ki tudja a Ps3-at a tévém)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest