- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Igazából ez az Ultimate Team érdekelne. Booster nyitogatás, csapatépítés miegymás. De csak offline bajnokságokkal.
Az lehetséges? Szóval az általam kreált "ultimate team"el tudok kupákat játszani? A Fifa14 topikba azt írták hogy simán lehet. És kapok "pénzt" is amiért boostereket vehetek amiből nyithatom a sok sok golden playert?Elims Vagy ennyit számít a 60megas net
De igazából mindegy hogy mázli vagy net..a lényeg hogy hamar meglett.
A Fifa már boltolás alatt van -
Sirandrish
legenda
És milyen a 3? Nekem nagyon elvették tőle a kedvem a megjelenéskor. Rengeteg panasz érkezett rá konzol és PC fronton is.
A Black Flag a vinyón van, de nem tudom hogy érdemes-e beszerezni a 3t előtte?
A 2, Brother és Revelationson túl vagyok (mondjuk a reve szintén a vinyón van) szóval az a kérdés hogy mehet.e a 4. vagy kéne a 3 is? -
KisTücsök
addikt
Akkor nálad a GTA 1-2 kimaradt?
Óvódás koromban 0-24-ben az ment.
Aztán a többi rész már alap volt.
____Amúgy sokféle néző pont van. Én is ezt vallom.
Inkább az a kérdés, hogy hogy lehet olyan 14 éves 2014-ben, aki még nem játszott a IV. résszel?
Ne fosszuk már meg ettől az élménytől, had GTA-azza végig a téli szünetet.
Last of Us-t, vagy Bioshockot például még nem adnék neki (ha megszabnám, megszabhatnám, bár például engem soha semmilyen játéktól, filmtől nem tiltottak el, és élek, virulok), azokhoz azért kell egy bizonyos érettség, de GTA mehet, minden mennyiségben.
eriklambing:
-
HuMarc
veterán
A DDoS természetéből adódóan előfordulhat, hogy minden hibajelenség nélkül sikerül belépned a PSN-re (egy órája nekem is sikerült, csak utána nem sokkal kidobott), csak ki fog dobni.
Más: Nézegetem a potenciális jelölteket a szeptemberi PS+-ra. Háát, felemás érzésekkel küszködöm, mert van pár jó a listán, de ha nem azok lesznek, akkor ij. [link] + nem tudom, hogy az ilyenek mennyire megbízhatóak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Konzoljaim nem nagyon voltak, csak a NES meg most a PS3. Némi C-64 után PC, all the way.
NES cartridge-okból még mevan a padlás rejtekén a SMB 3 meg a Mega Man 3, de a többi elkeveredett valahol az elmúlt 2 évtized alatt. Pedig nem 5 darab volt.. Másik 2 kölcsönbe ment, aztán elnyelte őket a tahóság.
Jópár C-64-es cucc is kölcsön lett adva. Na azóta is kapom vissza.
Eredeti software-t soha többet, senkinek.
Néhány dolgot el is kellett adni; sajna recesszió van jóideje.. Szóval szomorú történet ez.
Ezen kívül csak pár PC-s meg C-64-es cucc akad és PS3-hoz 10 game.
Ha megint kijutok németbe, akkor PS3 & PS1 lesz főleg terítéken; 4 tucat cím biztos van a listán, jórészt jRPG-k. Meg ha találok jó áron 3DO-t és SNES-t, akkor azok. Und ein NES, mert az volt az első saját (amúgy meg Atari 2600). Ill. néhány régi PC-s game (pl. papírdobozos DOOM II & Duke Nukem 3D, Quake 1, fémdobozos Quake 3, ilyesmik) beszerzése is esedékessé válik.
Meg megajándékozom magam egy high-end Pio LD player-rel (na ez nem olcsó, 80-100k körül mennek általában az olyanok, amikkel érdemes is foglalkozni) és jöhetnek az anime LD-k az Aranykorból.
Egy ilyenért a szomszéd veséjét simán. Mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest