- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
satz18 #71974 üzenetére
Már rég játszottam vele, de úgy rémlik, volt valami elektromos bomba, amit ha felrobbantottam a közelükben, le lehetett zúzni őket, azt is használtam. Arra emlékszem, hogy a játék egészét nézve nehezebb volt ez a rész, mint a többi, de nem éreztem különösebben keménynek. Mondjuk normalon-on játszottam, nem tudom, ez számít-e.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
satz18 #68200 üzenetére
Gondolom jó előre jelezni fogják, hogy mikor lövik le, és lehetősége lesz mindenkinek egy nagy vinyóra lecserélni a meglévőt és mindent letölteni. Gondolom a plus-os játékokat is lejárat nélkülivé tesznek stb.
Szerintem a szerződési feltételek között ilyesmire is kitérnek, csak utána kell olvasni. -
A`rpi
addikt
válasz
satz18 #68200 üzenetére
Egyenlőre ez meddő téma, csak találgatunk, végtelenségig egész biztos nem fogja támogatni a gyártó régi elavult rendszerét. Ha mással nem ezzel nagyobb tömegeket tud "kényszeríteni" a váltásra.
Majd kiderül, lemezes játékokkal nem lesz gond a későbbiekben sem, azt leszámítva, ha offolják akkor nem lesz elérhető javítás.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
satz18 #67004 üzenetére
Szerintem is. 3 zsebkendő megtelítése után legalább azt is megtudhatta volna, hogy milyenek belülről. Esetleg egy lábat is elvihettünk volna szuvenírként.
Ha rajtam múlna, a játékomban minden élő entitás miszlikbe dezintegrálható lenne.
Második végigjátszás, kísérletező kedv. Az érzelmi katarzis már megvolt, pusztulás time van. Jó dolog felderíteni egy játék apró nüanszait.
A zsiráf önmagában is egy vicces állat, csak díjazni tudom, ha valaki felismeri az abszurd humorát.
A "lángoló zsiráf" nálam gyakran visszatérő motívum (csakúgy, mint pl. a "szippantós Kamaz") és elég nagyot borultam, miután pár év után szembesültem vele, hogy Dali <3 FESTETT IS lángoló zsiráfokat. : DSZITÁVÁ LŐNI A ZSIRÁFOKAT.
X D
Vizuális típus vagyok.
-
A`rpi
addikt
válasz
satz18 #66968 üzenetére
Hasonlót még nem tapasztaltam, https://account.sonyentertainmentnetwork.com itt tudod ellenőrizni devices fülön, mennyi gép aktív a fiókodon.
-
crue
őstag
válasz
satz18 #66716 üzenetére
Egészen megjött a kedvem, hogy elővegyem és újra végigjátsszam a sztorit. Már úgyis ködösek az emlékek.
Más: hogy ez a Battlefield 4 milyen mocskos egy trehány munka, az hihetetlen. Két évvel a megjelenés után is olyan bugok vannak a sztori részében, hogy pl a második küldetésben ha meghalsz a helikopternél, akkor nem töltődik be a mentés. Ezen kívül többször sikerült akaratom ellenére a pálya olyan részeire bejutnom, ahova nem kellene és persze kijutni már nem lehet. Ilyenkor jön az utolsó checkpoint visszatöltése. Már ha nem ott mentett egyet a játék, mert akkor lehet újrakezdeni a küldetést. Persze tudom, hogy alapjában véve ez egy multis játék és a sztori csak dísznek van, de ezeket illett volna javítani. A COD Ghosts is ugyanez a koncepció, de ott egy hibába se futottam bele.
-
törölt tag
-
-
t256
őstag
válasz
satz18 #66561 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Én is most néztem meg Youtube-on, hogy mit kéne csinálni. Hogy ez mennyire könnyű.
Valóban a menekülés a legjobb módszer. A videón a Rendőrség kijáratánál van még egy szörny, amit elkezd késsel lezúzni. Gondolom nem az első végigjátszása.Tényleg ez a legnehezebb játék a sorozatban? Való igaz a PS2-es időkből nem emlékszem arra, hogy a 2 és a 3 ennyire izzasztott volna.
Horrorjátékként viszont oda vissza alázza a Resident Evil sorozatot. Most csak az első 4 részről beszélek, az 5-től kezdve már akció TPS lett a RE-ből.
-
-
válasz
satz18 #66239 üzenetére
Azóta se indítottam el. Egyszerűen a forgópengés részt azóta sem sikerült összehozni. Vicces, hogy a PSP-s változatot (Ghost of Sparta) sokkal jobban élveztem, mivel ott a harcokon volt a hangsúly, nem a röhejes puzzle-kön (mondom ezt úgy, hogy a PoP széria all-time-favorit).
-
james001
veterán
válasz
satz18 #65634 üzenetére
Nekem sokkal jobban bejött mint a Black Flag,nagyon szerettem. A sztori változatos,a missziók is azok,a BF-ben csak állandóan követni kellett valakit a végén meg megölni... Egy idő után uncsi volt,Rogue-ban legalább másabbak a küldetések. Csak sajnos rövid volt
A vége meg ütött az biztos
AC2 és Brotherhood után ez a rész a kedvencem -
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
satz18 #64641 üzenetére
Azokat a játékokat nem Resident Evil-nek hívják!
Ez a sorozat sajátossága, ami plusz taktikázást kíván meg a játékostól.
Később lehetőség lesz az inventory minimális bővítésére +2 vagy 4 hellyel (már nem emlékszem rá pontosan, már ha egyáltalán ez az első részben volt...).
Ez olyan limitálás, mint bizonyos FPS/TPS játékoknál a max 2db fegyver.
Szerintem ésszerű dolog.
Ez ne vegye el azért a kedvedet, mert a játék ettől függetlenül nagyon jó! -
Rezuhu
aktív tag
válasz
satz18 #64636 üzenetére
Szeretnél esetleg sebezhetetlenséget, végtelen lőszert, és veryvery easy fokozatot is a végtelen mennyiségű felszedhető kütyü mellé?
Akkor ez nem a te játékod!
Sem a régebbi, sem az úja RE játékokban nem volt végtelen a felszedhető tárgyak mennyisége.
Ez így nehezebb, de egyben életszerűbb is.
Sokszor a rosszul megválasztott item-ek miatt fogsz elvérezni, és ez gyökeresen a játék része.
Lesz olyan rész, ahol nem lesz ilyen problémád, mert mindent elhasználsz, és szinte üres lesz az inventory-d.
Szóval, csak kitartás! -
Sirandrish
legenda
válasz
satz18 #64636 üzenetére
A túlélő horror pont erről szól. Kétlem hogy a te zsebedbe (esetleg pici kis hátizsákodba) ennél több cucc fér el. Ez direkt ilyen. És nem sz*r, csak nehéz! Mentéseknél vannak ládák, ott tudod variálni hogy melyik részre mit szeretnél vinni.
Illetve most nem emlékszem pontosan de valamelyik részben volt inventory bővítő, ami adott +2(vagy 4?) slotot...talán pont abba. De erre már nem vennék mérgetldave Ha minden nem is, de ez igen. Lara Croftnál elfért 10fegyver meg 524 nagy élettöltő "táska" (holott nála csak egy kistatyi volt) de a túlélő horrorba azért ne vigyél már magaddal egy háborúnyi kelléket
-
ekko98
tag
válasz
satz18 #63934 üzenetére
MICSODA???Hát nem mondnám ezt legalábbis a storyra nem mert nem a legrosszabb, ha végig játszottad az egyet akkor nem is tudom nekem akkora áll le esés volt amikor
, nyugi a végén szerintem te is úgy állsz fel a játék elől hogy azt a k*rvakiderült hogy a jövőbeli Cole a főboss sokkal jobb a 2 mint az 1 de a story az egy szinten van azzal nincs gond
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
satz18 #62939 üzenetére
A napokban értem az első rész végére.
Eleinte nekem sem jött be igazán a játék, de néhány aspektusa valahogy még is megfogott, és ezért csak befejeztem.
A shard-ok gyűjtése, 1-1 küldetés (az elektromos vezetékeken csúszkálva időre elérni az uplink-eket stb.) elég jó móka.
A története nem lenne rossz, de kicsit olyan érzésem volt a játékkal kapcsolatban, mintha lenne egy jó story és mellette, de külön maga a játék.
Ha a 2. résszel kezdesz lehet jobb lenne utána olvasnod az első rész történéseinek (bár lehet a 2. részben is ismertetik...).
A 2. rész lényegesen szebb, az irányítás is jobb lett, de kicsit most elég volt az Infamous-ból...
Majd egyszer végigjátszom azt is. -
Tegla80
addikt
válasz
satz18 #62939 üzenetére
sztem xar az egesz sorozat...szamomra 0erteku es kb ugyan igy voltam vele....egy darabig csinaltam azt,"delete" ...az "Inf2" be mar bele sem kezdtem....detto ugyan ez....
a ps4 verzatol is volt aki elvolt ajulva...xtem az is kuka...
most kaptuk meg a "teljes erteku kieg jatekot",ami a "first light", nah abba is raktam vagy 2-3orat es azota sem vitt ra a lelek....valszeg "delete" lesz
Valahogy nem erre vagyom... -
törölt tag
válasz
satz18 #62296 üzenetére
Azért az a videó csalóka. Ha a fejlesztők nem portolnak rendesen, akkor szaggatni fog, hiába a kétszer annyi memória, meg a DX10-et tudó VGA. A Wii-re is megoldották a Black Ops-ot, ami bár iszonyatosan ronda volt, de legalább szépen, folyamatosan ment.
De valóban, a teljesítmény terén elmarad jócskán a gép, de legalább megbízhatóan megy. Remélem a Super slim is sokáig menni fog, ha már a sokadik generáció. -
perge666
veterán
válasz
satz18 #62019 üzenetére
Én meg ma a GTA V-nek a sztoriját fejeztem be,folytatni fogom a mellékküldetéseket,mert még van mire nézni és nagyon tetszett a játék.
Holnap lehet folytatom az Uncharted3-at,még abból is van hátra,de ahogy te is írtad,a 2. rész a legjobb szerintem is.
Az 1.a legnehezebb,a 3.a legkönnyebb,de összességében nagyon jó trilógia.
Egyébként nekem a 3.rész eleje nagyon tetszik,amikor Drake gyerekként szaladgál a városban!Last Of Us még nincs meg,de tervbe van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
satz18 #61338 üzenetére
Pont erről beszélek. És pont ezért nem hagyom szó nélkül ha valaki tényként kijelenti hogy ez jó, az meg sz*r.
perge666 Én személy szerint a Legendtől "nézem" a sorozatot. Előtte számomra emészthetetlen volt.
erahurka Én is normalon kezdtem, de nem érzem az átütő erőt. Sokszor ugyan nem haltam még meg, de elég nyögvenyelősen megy.
-
Elims
veterán
válasz
satz18 #60197 üzenetére
Nincs Satz18. Satz187 van.
?Francis: "mindenfele mentek csak arra nem amerre kellett volna"
Ezért kellett volna velünk jönnöd. :-)
James: "Megvan az összes dlc,de nem fognak menni..."
:-( Ezt szomorùan olvasom. :-///
Így akkor lehet,hogy hagyom.Manu,SirAndrish: Volt màr hasonlò màs üzletben is,elírtàk az àràt.
A mùltkor a last of us-t írtàk el,nem kicsit..
Innen a fòrumbòl sokan rendeltek,nagyon olcsòn adtàk,aztàn jött mkinek ugyanez a vàlasz... Nincs és nem is lesz egy ideig.
Persze 2-3hét utàn csak lett 3x-os àron. -
Elims
veterán
válasz
satz18 #60185 üzenetére
Írd meg a felhasznàlòneved.
Ha ràersz holnap jöhetnél is 18:30felé.James: Na fasza.. :-//
Neke megvannak azok a pàlyàk?Ha igen,legközelebb kipròbàlhatnànk,hogy te indítod a mòkàt.Lacko: Szia!
Slim-et vagy super slim-et érdemes.Fat gépért ne adj pénzt.
Ezek közül szinte mindegy melyiket veszed.A 12gb-os super slim-be még winchester-t is kell venned,mert a 12gb nem sok mindenre elég. (Vàltozò) Azon kivül veheted bàrmelyiket ha működik normàlisan a gép. -
Elims
veterán
válasz
satz18 #59764 üzenetére
Nekem is mindig benne van a gépben a lemez.Csak akkor veszem ki ha kicserélem a lemezt.
Birno: Én az assassins creed 1-gyel voltam hasonlò gondban.Nagyon nem azt akarta csinàlta amit nyomam.Azòta hagytam is...majd vmikor ùjra előveszem -talàn-.Mondjuk a kicsit nagyobb probléma az,hogy egyszerre vettem meg az 1 és 2-t.Ha tudom előre,hogy ilyen ez -vagy én..- akkor a màsodikért mar nem adtam volna pénzt.
Shadowfax: Nem azt mondom,hogy 7.2-es hangzàsa volt,de értettem,hogy mit akar mondani.Nem mondhatok rà nagyon rosszat. :-) Elfogadhatò.Erre tökéletesen megfelelt! :-)
Rezuhu: Na én ugyanígy jàrtam (assassins creed 1)!! :-) Én nem adom el,egyszer teszek még egy pròbàt.
Karak: Nanà,persze,ha jò még a fej tudja olvasni gond nélkül a kissé karcos lemezt,de nem tesz jòt neki.Vmikor olvastam erről egy kis regényt és ezt nagyon megjegyeztem.
-
törölt tag
válasz
satz18 #59675 üzenetére
Egész végig olvasni fog, megállás nélkül. Sőt, az újrajátszanál is ugyanez lesz. Enyhén zavaró, de megszokható, a digitális ebből a szempontból tényleg jobb. Gondolom a játék kitölti az 50-es BD-t teljes egészében. De még mindig nem értem, hogy miért nem lehet az 500-as vinyóra telepíteni a játékból... a Sonynak nem hiszem, hogy sokáig tartana egy ilyen FW kiadása.
Amúgy nézegettem a trófeákat, de van 1-2 amihez konkrétan újra kell játszani fejezeteket, és egy ilyen hosszú játéknál az ember azért meggondolja
Pl. a "mindenkit megmentettél" trophy-hoz vissza kell menni addig a fejezetig, amíg az első embert meg lehet menteni, különben nem számít.
-
fausto
addikt
válasz
satz18 #59666 üzenetére
"A deaktiválást csak magán a ps-en lehet elvégezni.
Tételezzük fel hogy kifogok 2 alaplaphibás PS3-at, akkor buktam az egész akkot?"Ez nem így van, be lehet lépni ezen az oldalon és deaktiválni lehet az összes gépet, annyi a megkötés, hogy félévente egyszer. Ha nagy gáz van, az ügyfélszolgálat is el tudja intézni, de csak nem leszel olyan peches, hogy fél év alatt 5 PS3 romlik el nálad
-
Elims
veterán
válasz
satz18 #59565 üzenetére
Nézd meg azért a beàllítàsokban nehogy meglepetés érjen..
Karak: "Azt nem hinném, mert ha szórakozok vele kicsit a fenti módszerrel, akkor mindig visszagyorsul, ráadásul a Sonynál sem gyenge szerverek lehetnek."
Most töltöm a red dead redemption-t,kb. 1òràt ír letöltésnek (8.3gb),ugyanígy ps3-on elindítottam a ps vita most wanted-et is,erre 900percet ír (2.5gb).
A red dead-et gondolom közel sem töltik annyian mint a teljesen ingyenes most wanted-et.
Szerintem minden jàtéknak vagy kiadònak külön lehet szervere és azok terheltségétől függhet.
Ha most vmi nagyon lassan jön érdemes vàrni vele egy pàr napot,később hasít majd lefelé.Szerk.:
Perge: Azt a lost world-öt én is pròbàltam.15percig tartott.. Màr ott elvesztettem a fonalat amikor a karakterem egy szàl gatyàba àll ki verekedni... -
perge666
veterán
-
ldave
félisten
válasz
satz18 #59105 üzenetére
A Journey alapvetően egy digitális játék, amit később adtak csak ki lemezen a Flower-rel és a Flow-val együtt, ez az a bizonyos Collectors kiadás, gondolom nem túl nagy példányszámban jelent meg, így nem forog sok belőle a piacon. Digitálisan 4000 Ft körül van, de talán lesz majd karácsonyi akcióban.
-
james001
veterán
válasz
satz18 #59105 üzenetére
1. A Store a legtöbb embernél szarakszik PC-n is és PS3-on is,nem tudni mi lehet.
2. Hogy érted hogy a simát? Csak a Journey egyedül az csak a Store-ról tölthető,lemezes változatban csak abban a "csomagban" kapható,a Flow és Flower játékokkal.
3. Hardverapró és jatekaim.hu-n nézted? Ott csak találsz használtan és olcsón. Vagy még esetleg OLX vagy Vatera. -
Elims
veterán
válasz
satz18 #58849 üzenetére
A gladiàtorost is lehet eggyel.Kipròbàltam.A pajzsot talàn vmelyik gombbal lehet feltartani a màsik fagyi helyett (ha jòl emlékszem). Nem volt vele gond szerintem.
A boxra viszont nem tudok mit írni,mert nem pròbàltam.Az talàn a 2-ben van,az első részben nem rémlik.
Mégegyszer írom,lehet jàtszani egy fagyival is,de kettővel kényelmesebb ez nem vitàs. -
Bogyi007
veterán
válasz
satz18 #58836 üzenetére
Dehogy kell 4 fagyi, max ha jeges dolgot akarsz társaságban. ;-)
Ha van Navi konti és két Move konti a kamera mellé, akkor már minden adott a játékhoz, a Shooter kieg vagy a Move Gun is inkább kényelmi cucc, én pl. A House of Death játékhoz sem használom a Move Gun kieget mivel nehezebb tartani kézben így a cuccost.
Sourcery gamát is azt hiszem 2-3 fontért vettem Angliából, itthon ha jól tudom az Euronics üzleteiben van/volt most Moveos Játékok akcióban.
HuMarc: Így van, sőt a netkapcsolatról sem árt olyankor leszedni ha kábeles kapcsolattal van a Ps3 - idén májusban tapasztaltam a dolgot - a 320-as Slimem bánta a dolgot...
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
satz18 #58325 üzenetére
Csak néhány játék telepít sokat a vinyóra.
Nekem 12 játék lemezről telepített kacatjai + frissítései + mentései vannak a gépen és még mindig van 1.5 Gb szabad hely a 12Gb-ból.
Kétség kívül néhány játék sokat rak fel, de megközelítőleg sem mind.
Szvsz, ki mit akar játszani, előbb érdeklődjön utána, hogy mennyi a telepítési mérete a játékainak, és ezek alapján el tudja dönteni, hogy elég-e neki a 12Gb, vagy sem.
Én nem vagyok híve a letölthető verzióknak, pláne, hogy nem töredék árba kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest