- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
Tdizsolt #76470 üzenetére
"Fat felejtős,a Slimeket dícsérik"
Városi legenda,csupán egy beidegződés.Volt/van mindkettő,nem véletlen a slim ment a háztól.Konkrét mérési eredmények nélkül kijelentik emberek,hogy a slim nem melegszik,holott nálam azonos feltételekkel a slim 5-10 fokkal melegebb volt 40%-os ventifordulaton,mint a fat 34%-on.Azt már meg sem említem,hogy a fat ezerszer könnyebben szerelhető,ha abban kimúlik a BT/wifi modul,lehúzom a szalagkábelt,kiszedem és rakok bele egy másikat.A slim meg mehet ilyenkor a kukába,vagy a bga szervizbe.
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #75690 üzenetére
A felbontást levetted? :-) Rca?
Hány col-os tv-n nézed?
Ha van otthon képcsöves tv próbáld ki azon is.
Biztos tudod,nem mindegy,hogy 120cm-en nézed full hd-ban vagy 55cm-en képcsövesen. ;-)Erahurka: Ma már -na jó,nem,mert már vagy 3 éve is volt- olyan utángyártott joy-ok vannak ps3-hoz,hogy alig tudod megkülönböztetni az eredetitől és igen,azokban is működik a mozgásérzékelés.
Vmikor 6e körül tudtam ilyeneket teljesen újonnan (persze doboz nélkül). -
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #75667 üzenetére
Először próbálkozz a TV-n átállítani a képarányt 4:3-ra , ha ez nem hozna megoldást a PS3 felbontását állítsd vissza 576p-re.
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #75546 üzenetére
Mark helyében nem hagytam volna annyiban.Vmit kitaláltam volna.Te még "szerencsés" helyzetben vagy hozzá képest.
Olvassák többen ezt a topikot.Ki tudja ki dobta be a topikjába.
Nem izgat a téma. :-) Korrekt volt a moderátor.MasterMark: "...fizetos a multi..."
Tényleg!Hab a tortán.. :-///
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #75522 üzenetére
Ez egy igazi [moderálva] dolog!
Azt én vhol megértem ha egy játékban vadásznak vkire vagy többször lenyomják ugyanazt a játékost és megelégeli aztán olyanhoz nyúl amihez nem kellene..de,hogy lehúz a szintedből????
A játékával együtt tenném egy aprítóba.Magas szint a gta-ban.
Tőlem is kérdezték már a -már akinek- nagy szintemet.Mennyit csaltam? :-D
Soha nem csaltam a gta-ban szinttel. (A múltkori kocsi duplázás volt az egyetlen,kb.30-40millió jött össze úgy,hogy már megvan mindenem.)
Vannak barátaim akiknek 10milliárd $-juk van+sok 100. szintűek úgy,hogy már vont le tőlük a rockstar...
Szóval az én szintem -ami közel sem "nagy",kristály tisztán küldetésekből/heist-ekből van.Esetleg a nevét kiírhatnád ide is [moderálva].
Kívánom,hogy oldódjon meg a nem kis problémád. :-(Egy kicsit finomabban ha kérhetem! Köszi!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Szerintem nyugodt szívvel írhatsz a gta topikba is ha már a pcs tabor 70-80%- a ezt csinalja. Tuti fognak megoldast is adni a problemadra. Amugy van egy oldal ahol lehet a rockstar fele ezt jelenteni(viszonylag pontos). De nem is ertem... elmondasod alapjan nem most kezdtetek es ujkeletu volt a dolog, hogy publicra csak sajat felelossegre szabad menni?
A masik. Igen. Sajnos fel van torve a cucc. Rengetegen csinaltak azt hogy feltapoltak a karit es athoztak a mentest ps4-re.
-
Zigur
senior tag
válasz
Mivel a PS3 meg van törve, ezért mindenhol vannak csalók, a PS4 és Xbone nincs feltörve, ott (még) ilyen gond nincs.
Nem a Sony üzemelteti a GTA szervereket, hanem a Rockstar, nekik lehetne panaszkodni, bár ha ennyire elterjedtek a csalók, valószínű nemigen foglalkoznak vele.. -
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #74304 üzenetére
Opcionális lehet még egy Switch beszerzése is, ebben az esetben mehet a padlásra a meglévő router. Beállítással sem kell szórakozni, mert összedugod és menni fog. Persze leszámítva a meglévő router Wi-FI offolását.
Szóval inkább vegyél még egy Switch-et, így a beállítással nem kell szórakozni.
Ha routert veszel én nem segítek!
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #74299 üzenetére
Persze, router kézikönyvében megtalálod, ha nem boldogulsz szakmai topikba tudsz segítséget kérni.
Kapcsolódó témák:
Fórumok » Hálózat, szolgáltatók » Router gondok
Fórumok » Hálózat, szolgáltatók » Otthoni hálózat és internet megosztás -
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #74294 üzenetére
Ez esetben akkor router-re lesz szükséged, méghozzá a padlásra. Általában ki lehet amúgy kapcsolni a wifi-t ezeken a routernek, szóval a padláson lévőnek nem feltétlen kell sugároznia.
Továbbá ahova csak egy kábel megy le (hálószoba) oda tökéletesen használható lesz a Switch, nem kell még egy kábelt lehúznod.
Csak hogy teljes legyen, a kép dupla NAT nélküli helyes bekötés:
Beállításban már nem segítek! Majd a hálózatos kollégák!Opcionális lehet még egy Switch beszerzése is, ebben az esetben mehet a padlásra a meglévő router. Beállítással sem kell szórakozni, mert összedugod és menni fog. Persze leszámítva a meglévő router Wi-FI offolását.
-
manu75
aktív tag
válasz
Tdizsolt #74285 üzenetére
Kacifántos amit írsz
talán segít valamit, ha leírom nálam hogy van. A modemet bekötöttem a wifis routerbe ami nálam lent van a nappaliban. A nappaliban van egy ps3 az a routerben csatlakozik de simán megy wifiről is, a routerből pedig 2 szálon házon kívül , hogy ne legyen a szobákban kábel felvittem az emeletre utp kábellel a netet, egyiket a gyerekek szobájába másikat a mienkbe. Ott a kábel végére mindkét szobában egy-egy switchet tettem ami szétosztja a netet fönt nálam a tévére a médialejátszóra és egy ps4-re gyerekeknél egy vita tévére meg számítógépre meg egy ősrégi médialejátszóra ami ugyan nem tud netet, de így szétszedés nélkül a kábelen keresztül tudok rá másolni bármit, tehát erre is megfelelő. Szerintem mivel kábelt úgy is húzol a padlásról a ps3-akhoz, akkor én a ps3-ak mellé tenném a switchet, de ha ott nincs semmi más amit netre kötnél akkor a routerből is simán viheted a kábelt, gondolom ma már olyanokat árulnak aminek van min 4 kimenete. Arra hirtelen nem emlékszem a modemed wifis e eddig azt használtátok, nálam inviteles wifis modem volt de annyira rossz volt a wifije, hogy vennem kellett mellé ezt a mostani wifis routert és a modemből meg kiiktatni a wifit. Azóta már sikerült lecserélnem az invitelt. Hátha segítettem valamit.
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #74279 üzenetére
╔══════╗
╔══════╗UTP╔══════╗ (UTPkábel)║Switch║
║Modem ║>>>║ ║1 port>>>>>>>>>>>║1port ║
╚══════╝ ║Router║2-port>TV ║ ║2port>>PS3
║ ║3-port>PC1 ║ ║3port>>PS3
║ ║4-port>PC2 ╚══════╝
╚══════╝Modem után van a router, router után a switch, más megoldás nincsen.
Csak így lehet bekötve másképp nem üzemel a switch. -
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #74277 üzenetére
Ez esetben félre értettelek, én azt gondoltam egy kábelt szeretnél ketté osztani. Arra az általad linkelt megoldás amúgy sem lett volna jó.
De ha működött is volna hogy gondoltad, minden alkalommal a padlásra mentél volna?
Mert akkor az egyikből ki kell húzni a másikba be kell dugni...
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #74231 üzenetére
Ez nem lesz jó.
Vegyél egy Switch-et az aprón. Router is jó lehet, de az bonyolultabb beállítani.
-
törölt tag
válasz
Tdizsolt #73731 üzenetére
Nekem anno egyből refurbished gépre cserélték a fűnyírómat (kb. úgy zúgott a gép, nem lehetett használni mert nem hallottam a játékot
), azóta is megy. Ha lenne PS4-ből ilyen refurbished akció mint Xboxnál tuti olyat vennék. Azt már egyszer átnézték, javították. Alacsonyabb az esély, hogy meghibásodik.
-
törölt tag
válasz
Tdizsolt #72966 üzenetére
Nekem egy évet sem bírt ki a Slimem, úgy kerregett mint valami fűnyíró. De nem panaszkodom, kicserélték és az akkor kapott refurbished darab azóta is - kopp, kopp - tökéletesen működik
Lutri egyébként, mindenből ki lehet fogni hibás darabot, nem véletlen adnak garanciát a termékekre. A tervezett elavulás már más kérdés.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Tdizsolt #72814 üzenetére
Mikor én rendeltem tőlük a ps-t, olyan csomag volt, hogy választható volt mellé 3játék. Ki is választottam a játékokat, és vártam a kiszállítást. Az ilyeneket ált 2 nap múlva hozzák, siettem is hazafelé, hogy lehessen játszani, erre 2 óra van, és sehol semmi ( a másik boltból rendelt játékokat már megkaptam). Eltelt még 1-2 óra, sehol egy futár se. Erre felhív a bolt, hogy bocsesz, amit kiválasztottál, az már nincs meg (erre nagyon mérges lettem), válasszak másikat... Hát hogy lehet eladni másnak amit már 2 napja ,,lefoglaltam"? Mivel mindenképp új gépet szerettem volna, így csak azért nem küldtem el őket a jó életbe, mert ilyen jó ajánlat másik boltban nem volt. Szerencséjükre másnap a kezemben volt a gép, valamint a 3 játék, és azóta is szuperül üzemel.
-
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #72125 üzenetére
Pontosan. :-))
Fausto: hallod ez vmi Hihetetlen Szar!!!!
Mocskos senkik!!!Ez most komoly???Pont a NAGY 576???
Ha nem te írod ezt nem hiszem el.
Természetesen újrafóliázott.Az eredetinek ott van a csík ahogy mondod.
Ez iszonyat gáz!!!
Köszi az írást!! Soha többet semmit tőlük és nem érdekelne a "beszállító a bűnös",stb. szöveg.
Hihetetlen. ((Lehet,hogy írok nekik egy email-t,természetesen téged személy szerint nem írlak bele.)) -
Madn!ght
addikt
válasz
Tdizsolt #71720 üzenetére
Pont ma kérdeztem a kollégát, hogy van-e fejlemény a Fifa 15 multi játék közbeni fagyásával kapcsolatban. Mondta, hogy átállította WiFi-re, azt követően csak 1-1 fagyás volt. Aztán egy napig nem használta a gépet, azóta nem volt fagyása.
Ettől függetlenül újrapasztázom neki, mert még nem volt soha a hűtés takarítva.
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #71377 üzenetére
Sajnos mégsem. :-( Árpi javított.
Nem gond,nekem az uncharted 3.,3 féle verziòban van meg.Vmikor megadta a plus vele együtt ezt az online pass-t is,van egy goty kiadàsom amit csak kibontottam és van egy special edition-om (explorer edition tartozéka),a két lemezes közül vmelyik kòdja csak él. (Ha le nem jàrt.. :-( )Árpi: Köszi!!
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #71375 üzenetére
Ahogy mondottam a SONY játékokhoz tartozó online pass-ok továbbra is fizetősek.
Ennek megfelelően Uncarted 3-hoz 3090 forint az online pass.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tdizsolt #71262 üzenetére
Fogalmam sincs az árról, de lehet, hogy a 40-50K-ból még így is meg lehetett volna javítani 3 alkalommal. Mert kb. ennyi a különbség egy új, és egy használt gép között. De azért ez extrém. Ha fél év alatt besz@rik a gép, és ki kell kukázni, veszel egy másikat, még mindig olcsóbban jöttél ki, mintha vettél volna egy újat.
-
Robi86
senior tag
válasz
Tdizsolt #71048 üzenetére
Én meg úgy jártam, hogy maradt 500 pár forint a számlán, nézegettem a mostani akciókat, hogy mi jönne ki ha vennék egy 6ezres feltöltőt. Kinéztem magamnak a Driveclub season passt 2000 forintért, gondoltam a maradékból kijön az AC Black Flag. Hát nem, 88 forint hiányzott, így végül nem vettem semmit
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #70769 üzenetére
Ha vàlaszolnak írd meg légyszives. :-)
Én soha nem nyomtattam borítòt (kivéve annak a pàr ngc "backup"-nak).400db-ot kinyomtatni nem 2perc+nem kis munka/tinta.. :-)
Nekem x00db. van kiírva,soha nem dobnàm ki.Szerk.:
Természetesen ezek mind biztonsàgi màsolatok!! ...."Otthon te a DVD-t BD-t pedig égeted, lézerrel.
Ezeknél lényegesen kisebb a hibatűrés..."Ezt sem tudtam....pedig én mindent 4x-esen nyomtam (kivéve a kicsit,azt 2.4x-esen)
"Màgnes... XD"
Igen,erről beszéltem."...lesznek pàran akik bekòstolnànak..." :-))))
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #70767 üzenetére
Szimplán nincs szerencséd.
Gyári lemezekre nem jellemző, mivel ezeket préselik.
Nagyobb a hibatűrésük.(Otthon te a DVD-t BD-t pedig égeted, lézerrel.
Ezeknél lényegesen kisebb a hibatűrés,
mivel kisebb a "kontraszt" 0 és az 1 között.) -
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #70762 üzenetére
Tényleg,amit Tegla írt is valòszínű lehet(ett volna,régebben több super slim bajban volt az uncharted 3-mal).
Nem hiszed el amit most írok és lesznek pàran akik bekòstolnànak,de tapasztalatbòl írom amit írok.A cd megjelenése utàn nem sokkal vettem pàr lemezt azokat egy 50W-os kb.60cm magas 3utas hangfalon tàroltam,utàna volt egy sterbinszky cd-m amit kölcsönadtam és a baràtom szintén a hangfalàn tàrolta,majd volt egy doboz dvd lemezem megírva amiket én a center sugàrzòn tartottam.Komolyan írom,hogy az itt leírt lemezek mind tönkrementek x hònap utàn.
Neked nem volt véletlenül màgnes közelében?
Tudom,köze nincs a műanyaghoz,de amit leírtam nem kamura írtam.Szerk.:
Én ezért íram csak tdk/verbatim-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest