Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789
üzenetére
Ahogy fentebb írták a 12gigás az nem HDD és igen..lehet bele rakni HDD-t és igen..az 1T-set is kezeli. Az a lényeg hogy 2,5ös legyem
-
kmarci25
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Én már tulaj vagyok, de még nem használom a gépet, mert karácsonyi ajándék lesz, csak egy gyors kipróbálást engedélyeztem magamnak, hogy nehogy hibás legyen a megvásárolt darab.
Így csak a harmadik kérdésedre tudok válaszolni: beépítő keret és a 12 GB-os változatba is beépíthető HDD, ha minden igaz, akkor abban alaphelyzetben nincs is, mert a 12 GB flash-ként van benne, nem pedug HDD-ként.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy konzol beszerzésén, ami PS3 vagy Xbox360 lesz. (Teljesen újat szeretnék mivel a barátnőmnek lesz ajándékba.
)
Olvasgattam már de azért szeretnék megkérdezni egy-két dolgot.
Leszögezném, teljesen amatőr vagyok a konzolok világában, sose volt még, ezért ha valami warez-ra utal, az nem szándékos, mert nem akarok sem chipelni sem flashelni stb...Szóval:
-olvastam az összefoglalóban hogy a játékok egy részét felmásolja a HDD-re a PS. Ez azt jelenti hogy kevesebb lemez mozgás lesz játék közben? Ergo kevesebb zajt kelt a lemezmeghajtó?
(Játéka válogatja hogy melyiket lehet felmásolni és melyiket nem?)
-hűtése halkabb mint az Xbox 360-é?
-látom hogy lehet cserélni benne a vinyót, és hogy 2,5" noti meghajtó kell+keret. Ez milyen keret pontosan? Illetve a 12GB-os-ban is lehet cserélni, beépíteni, vagy azt csak a nagyobb tárhellyel rendelkezőknél megoldható?
-külső meghajtó csatlakoztatására nincs véletlenül lehetőség?Előre is köszönöm!

-
satz18
őstag
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sztem azért foglalja le előre, hogy kevésbé legyen töredezett a file rendszer. A mű torrent is ezt csinálja amúgy. Egy 15 GB-os filmén az első 10 percben áll a letöltés és disc overload jelzést mutat. Ha lefoglalta a helyet, onnantól szedi lefelé mint a bajnok.
-
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
igy van

-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
Sziasztok ! Tegnap sikerült az alábbi játékokat megvásárolni.
The Last Of Us GOTY
God of War: Ascension
Max Payne 3
AC Black FlagA merevlemezemen eddig még volt 130GB szabad hely volt a 298GB-ból. És ahogy betettem a várólistába a játékokat egyből lezuhant 95GB-ra. Ez most hogy is van akkor ? ( mivel jelenleg az összes közül csak egyet szedek lefele) Félek hogy nem fognak elférni rajta.
Vagy esetleg töltsem egyesével a játékokat ( letölt > telepít > letölt. anyag töröl) elven ?
Előre is köszi a tanácsokat

-
manu75
aktív tag
Ez is kamu lenne? PS4-es Infamous 2490,-

-
james001
veterán

-
Bdanyy
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
+ Elims
Köszi szépen

A GTA V-öt nézegettem, de még a IV-et előbb végig kéne játszani

-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na fasza. :-/// Ez eszembe sem jutott. :-(
Mégegyszer Köszönöm!!! :-)
-
törölt tag
Sirandrish, Elims irány a US Store !

PlayStation® 20th Anniversary Theme
Sirandris : Magyar store-on így sem elérhető.
Úgy legyen, amúgy nekem sem gyere be mert kiégeti a plazmámat.
-
Sirandrish
legenda
Megvan..én ingyen is elárulom

Engem nem érdekel ugyan de akit érdekel:Go to the game tab on the console > PS Store > All Games > Themes & Avatars > All Themes and just scroll until you see it, allowed me to download
Ennyi meg egy bambi...már le is szedtem

szerk: kipróbáltam de nekem nagyon fehér

-
Elims
veterán
-
A`rpi
addikt
Ebay-en meg lehet vásárolni, ha nem akarsz vele szórakozni, akkor vagy használod így, vagy eladod.
Ha esetleg megválnál tőle, én vevő lennék rá. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom.Ezért kérdezem. :-)))))))
Vhogyan biztos letölthető. :-(Czymbi: Nincs Mit.
Dirt-ből a 2. és 3. rész megvan és nyugodtan mondhatom (James ajánlotta),hogy a 2. rész nagyon jó rally-s játék.
Ha tudod szerezd be. :-)BDanyy: Szia!
Nagyon jók még a god of war-ok (Dilipok után ;-) ),mafia 2,gta 5,gran turismo 5,most így hirtelen. -
Aba86
csendes tag
Köszi a tippet, másik kábellel is ugyanez a szitu. Amikor bedugom a kábelt, elkezdi tölteni, majd kb 1 perc múlva feltöltöttnek mutatja. Ha kihúzom a kábelt, eldobja a jelet, újra bedugáskor megint tölti egy percig, és így tovább... Gondolom meghalt az akksi benne...
Lehet valahol itthon külön akksit venni a joyhoz, vagy nem érdemes ezzel szenvedni?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Sajna nem vagyok annyira ismerős sok játékkal kapcsolatban, igyekeztem visszaolvasni kicsit, de rákérdezek külön is, van valami kihagyhatatlan játék psre a nagyon elterjedt cimeken kivül?

(amik tetszettek: Unchartedek, Mass Effectek, Heavy Rain, BEYOND Two Souls, Split Second Velocity, illetve pspn a loco rocok, pataponok)
Az Ōkami-t néztem ki egyelőre, anno többek közt ezért vettem FAT-et hogy játszhassak vele, de végül a PS2 verzió időhiány miatt kimaradt, a HD-nek lehet nekilátok.
-
Czimby
addikt
Köszi a válaszokat srácok!
Rally ból a dirt melyik része lehet jó vagy inkább a wrc sorozatból a 3-4?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt van.
Innen ti hogyan töltenétek le a ps3-as témát?
Én ma reggel küldtem egy email-t az ügyfélszolgálatnak akik ezt írták vissza:
"Hello,Thanks, we've got your e-mail. Unfortunately we're a little busier than normal and it may take us longer to get back to you than usual. Don't worry though, one of our team will be in touch as soon as possible!
Thank you,
PlayStation Support "Azaz semmit.
Dilipok,James,Jookomak,Brian,Supercow,Tegla,ti hogyan töltenétek le ezt a témát?
Nagyon kíváncsi lennék. :-( -
crue
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annyira nem jó, augusztusban ~3K-ért volt akcióban.
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom mióta ennyi vagy hogy jó-e az ár, de én most találtam.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom,hogy van e droidra. Az csak droid,ez meg nem. ;-)
Playstation App a neve.Azt a 20.születésnapos témàt nem töltötte le még senki? :-(
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez ios program.
De vita-n ugyanaz a helyzet. :-/Szerk.:
Czymbi: Szia!
Szimulatorosabb nem nagyon van a gt-ktol.Talan probalj ra a grid-ekre.
A 2. resz megvan,arrol tudom,hogy jo. -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Mik a "must have" autós játékok ps3-ra, ha kormánnyal játszik az ember?
Gt5,6 megvan, szóval ezeken kivül amik szimulátorosabbak, lehet on es off road játék is.
Kormánnyal játszó emberek véleményét várom!
-
istvansebok
tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Szerintem még egyedül nen tudna játszani vele, de ha te ott ülsz mellete és navigálod, vagy a nehezebb részeket átviszed úgy menni fog neki.
Én inkább a Lego játékokat javaslom.
Az én 5 éves lányom magában még nem tud játszani, csak segítséggel. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt írja.
Nàlam csak satz187-et talàl. :-(
Több embert így vettem fel,eddig mkit megtalàlt.
Ha màs nem,felveszem a ps3-mal vagy szàmítògéppel.De ha most így nem talàlom akkor a gépekkel sem hiszem. :-/ -
Loner
tag
Van itthon egy nem 100%-os hdd-m, az tud kárt tenni a ps-be vagy csak a játék mentésekkel lessz gond?
-
Loner
tag

-
Loner
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Beépitett pendrive.

-
csimpi1
tag
Van egy régi Fat Ps3 gépem. Kábelesen van a netre csatlakoztatva. Nem lett hozzányúlva a kábelekhez, mégis tegnap óta az írja ki, hogy nem talál netet. Néha fel tud jelentkezni, de utána ismét offline lesz. Ellenőriztem a kábeleket, ki is cseréltem, semmi változás. Mi lehet a gáz? A gép hátulján a netkábel aljzata elromolhat?
Vagy csak a PSN szarakodik? -
A`rpi
addikt
Bele teszed a gépbe, mindent megcsinálnál, PS3nak saját filre rendszer van.
Esetleg beszerelés előtt egy HDD diagnosztikát érdemes nézni.
-
Loner
tag
Help!
Sziasztok.
Nos vettem egy hdd-t a ps3 ba.
Formáznám, de milyenbe?Fat v Ntsc?
Vagy a ps3 elintézi majd?
Nagyon köszönöm!
-
Brian_GT
őstag
válasz
storm3
üzenetére
Nekem megvan ez a pack és marha jó ( bocs Sirandrish
- olvastam ezt hajtod te is...de vedd meg ha tudod brutál pack ) ... és én egy 102-en tolom és totál nem zavaró. Nyilván az én szemem látta anno fénykorában is ps1-en, szóval számomra nincs az, hogy egy mai tizenéves ránéz és...Józsi...gyere már be b***eg...olyat látsz hogy besz**sz
Én elfogadom és alig veszem észre. -
Bogyi007
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Anynet lesz az szerintem, nálam a Samu Tv tud ilyet és a Ps3 egyik menüjében is volt egy ilyen opció.
Ha utoljára a Ps3 volt a tévémre állítva és úgy kapcsolom ki akkor a Ps3 is kikapcsol (kivéve ha nincs beállítva letöltés) és bekapcsolásra is bekapcsol a konzol, valamint ilyenkor a távirányítóval tudom vezérelni az Xmb-t és akár a DvD vagy Br lejátszást is...
Szerk.: Hdmi összeköttetés kell ilyenkor a konzol és a tv között.
-
Sirandrish
legenda
PS4
The Evil Within
(Not available in Kuwait, Qatar, UAE)
Was €69.99/£49.99/AU$99.95, now €29.99/£24.99/AU$39.95Bound by Flame
(Kuwait, Qatar, UAE only)
Was $54.99, now $19.99
(PS Plus members save an additional 10%)PS3:
The Evil Within
(Not available in Kuwait, Qatar, UAE)
Was €59.99/£39.99/AU$79.95, now €29.99/£19.99/AU$39.95Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
(Kuwait, Qatar, UAE only)
Was AU$19.99, now AU$6.79PS Vita:
The Walking Dead: The Complete First Season
Was €19.99/£14.99/AU$24.95, now €7.99/£6.49/AU$11.95És rohadjon meg...ez pedig nagyon is érdekelne

-
Elims
veterán
válasz
satz18
üzenetére
Nincs Satz18. Satz187 van.
?Francis: "mindenfele mentek csak arra nem amerre kellett volna"
Ezért kellett volna velünk jönnöd. :-)
James: "Megvan az összes dlc,de nem fognak menni..."
:-( Ezt szomorùan olvasom. :-///
Így akkor lehet,hogy hagyom.Manu,SirAndrish: Volt màr hasonlò màs üzletben is,elírtàk az àràt.
A mùltkor a last of us-t írtàk el,nem kicsit..
Innen a fòrumbòl sokan rendeltek,nagyon olcsòn adtàk,aztàn jött mkinek ugyanez a vàlasz... Nincs és nem is lesz egy ideig.
Persze 2-3hét utàn csak lett 3x-os àron. -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az bizony megéri úgy

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos az Okami határeset, mert jön a Karácsony
De lehet, hogy ezt még belezsúfolom valahogy. A játék meggyőzött, meg igazából azt sem láttam, hogy ez lett volna valaha komolyabb akcióban (még Plus kedvezmény sincs rá), szóval gondolom ennyi is marad. Na majd kiderül.A JUJU-t kipróbálnám, de abból semmilyen demó nincs.
-
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs belőle, mivel indie játék és gondolom arra nem volt pénz, hogy kiadják lemezen. Steamen is fent van, de ott 5500 forint akciósan.
Na, ennek örülök, hogy szerinted is jó az Okami
Érdekes módon a GTA IV-nél ajánlotta fel a PSN
Aztán megnéztem, utánaolvastam, és megtetszett. Az ára nagyon határeset, majd még meglátom. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Mégis mi formázná?

Az hogy kiszeded, majd visszarakod?karak_22 Ez a JUJU tényleg érdekes..de ez dobozosan nem létezik vagy csak felénk ennyire "elterjedt"?
Az Okami már megvan..hála Davenek
Próbáltam előtte Elimset is meggyőzni arról hogy az mennyire is k*rva jó játék, de őt valahogy nem hatotta meg
Amúgy ezzel és a team ICOval a két legnagyobb PS2es élményemet újra átélhetem

-
törölt tag
válasz
kleinguru
üzenetére
Gondolom már megvetted, de azért elmondom, hogy nekem egy Genius Twinwheel F1-es kormányom van, rajta a PS2-es csatival (meg USB-vel). Nem rossz, de a mérete miatt tényleg csak F1-es játékokhoz ideális, bár megfelelő érzékenységgel és holttérrel más játékokban is jó.
Sirandrish /és aki szereti a platformereket: Találtam egy egészen ígéretes játékot, JUJU néven, az ára most nem túl baráti, de ahogy olvasgattam, nagyon kellemes játék, jó irányítással és érdekes pályákkal.
Meg a Team Ico mellé találtam egy sokkal ritkább játékot, az Okami HD-t, digitálisan mindenhol megvehető, dobozosan csak Japánban, és onnan exportálták mindenfelé. Talán az országban egy példány sincs, de lehet találni 10 ezer forint körül külföldön. A legnépszerűbbek a 28-33 ezer forintos darabok ebay-en. Nemzetközi szinten igen jó értékeléseket kapott a játék, lehet, hogy teszek majd vele egy próbát.
-
Sanyi.mTs
addikt
Újra akarom pasztázni a gépemet (PS3 slim 320GB), ha kiszedem a hdd-t és ugyanazt a végén visszarakom, akkor a hdd-t nem formázza, ugye?
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha az utolsó kolosszust is megölöd, már nem tudsz barangolni, csak new game+ indítani. Úgy emlékszem egyik hely sem lesz elérhetetlen a játék során.
-
manu75
aktív tag
válasz
perge666
üzenetére
Hát ez hamar elfogyott akkor, nem tudom mikortól árulták ezen az áron. Érdemes most nézelődni pár játékot sikerült beszereznem potom árakon ingyenes szállítással. A múlt héten az emag-ról is rendeltem onnan ingyenesen jön 3k-ért, ott is akadnak jó vételek. Meg a vita fórumban láttam a platinum shopnál is van valami adventi akció, hátha ott is lesz majd valami olcsóság.
-
Sirandrish
legenda
Első Colossus K.O.

Aki játszott ezzel...emlékszik-e mert én nem
Van olyan rész benne ami nem elérhető bizonyos dolgok után? Teszem azt van olyan hogy leverek egy Colossust, és ahol ő van hely az azután már nem elérhető/megközelíthető?
Illetve hogy ha megölöm az összes Colossust, utána barangolhatok még? Vagy hogy van ez?
Tényleg rég volt már
-
Gabbo
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz a PS+ fordulónap? Mármint mikor cserélődnek az új játékok?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
erről ennyit...elfogyott és nem is lesz több

Pedig hogy imádom azt a játékot..
most csalódott vagyok
-
manu75
aktív tag
Far Cry 2 990,- jó magyar forintért.
Akad pár 3k körüli cím is. Még egy Heavenly Sword-ot szeretnék beszerezni régen elmaradt, a konzolok szervizénél 2500-ért van essential meg 2990-ért platinum ha jól emlékszem de csak rendelésre. Még sosem rendeltem onnan valakinek véleménye erről esetleg? -
Sirandrish
legenda
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek egy 4-5 éves gyereknek már való a Little Big Planet sorozat? Én eddig csak az első rész demóját próbáltam, és igen kevéssé ismerem a szériát, melyik rész a legkiválóbb, ha egyet kellene választani? Melyikhez van a legtöbb tartalom?
Köszi a választ. -
Aba86
csendes tag
Sziasztok!
Következő problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
Egyik pillanatról a másikra a joystick csak kábelről működik. Eredeti DS3, a géphez járt, eddig hibátlanul működött. Bekapcsolni a gépet nem tudom vele, ha már megy a gép és bedugom, akkor hamar felimeri, és használható, de amint kihúzom villog a 4 led, és eldobja a jelet. Próbáltam resetelni a joyt, a gépet is leáramtalanítottam, semmi nem segített...
Találkozott már valaki hasonló problémával? Mi lehet a gond?Köszi előre is
-
storm3
senior tag
Van valakinek tippje,miért nem tudok paypallel tölteni a PSN accomra? van rajta 12k HUF,30 fontot szeretnék rátölteni az uk accra de mindig azt írja hogy unsuccessfull. (bár 20 fontra is.)
-
james001
veterán
Megvan az összes dlc,de nem fognak menni mert már próbáltam így egyszer mással.
(#60192) Francis89: Élénk színei is vannak,néha engem az zavar benne

Múltkor engem nagyon felhúzott,le is töröltem... De majd lehet letöltöm újra mert nekem tetszik csak néha vannak benne nagy baromságok. Pl. ez a kiscsaj 6-7 db páncélos fegyveres katona ellen eléggé unfair szerintem.
Chapter 7-ben volt ez,a 100-ik halál után mondtam hogy oké akkor anyád 
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze. Viszont én a téli leállást vidéken fogom tölteni, szóval a PS3-am társaságát egy jó 3 hétig nélkülözni fogom, remélem az űrt a laptopommal is be fogom tudni tölteni. Szóval kb jövőhét hétfőn és szerdán érhetek rá, utána hosszú szünet.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a médialejátszómból.
)