Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
baderoli
tag
Most nézem, hogy az us store-ban akciós a BF4, 9 dodo. Azt írja full game. Az online játékhoz kell még valamit megvennem?
-
boygabi_
aktív tag
A Last Of Us - Left Behind-ot hogyan tudom megvenni? Van Hu - UK- és US accountom. Érdekes dolog az, hogy multizni csak a magyar account -al tudok. Akkor a DLC-t is csak magyar store-ban tudom megvenni?
Csak azért kérdezem melyik accountra vegyek feltöltőkártyát. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Parancs értettem!! Hazámat szolgálom!

-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666
üzenetére
Neked lehet. Én viszont szeretem a meglepiket

Tdizsolt Nem gond, csak legközelebb ne felejtsd el ha lehet

Említette..majd csatlakozom én is az online mókákhoz.Privátban le is írhatnád hogy mi a teendő ha online akarok menni, és majd meg is nézhetnénk a napokban....persze nem holnap

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
Arra kell majd figyelni,hogy nem szabad törni a vasat,mert akkor nem veszik át.Jó hosszú út,sok kanyarral és sűrű forgalommal....
Sok sikert!!!! 
A kis betűs kérdőjeles helyszínek karakter specifikusak,csak az adott fazonnal "aktiválódik",és van amelyikhez kell a többi személy is,illetve valóban,telefonon is kell hívni egymást valamelyik(ek)nél....Sirandrish:
BOCSiiiiii!!!!

Elims-el a minap egy kellemes Deadmatch-en nyomtunk az online-ban...sajna kicsit rövidre sikerült.
Ki próbálhatnánk majd többen is!
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez még belefér.

-
fausto
addikt
Kaptam december elején egy e-mailt a sony-tól, hogy ha előfizetek az egy éves plus-ra, kapok extra két hónapot. Nem tudjátok, hogy meddig lehet felhasználni? Vagy ha felhasználom a kapott kódot, mennyi időn belül kell előfizetni?
A januári kínálat sem tetszik, ha lehet megtartanám februárig, hátha jobb lesz. -
Czimby
addikt
Bevásároltam a GAME-ről, Tesco gazdaságosan, de azért remélem jó kis játékok lesznek.
Resistance 3, Killzone 2, Ratchat& Clank a Crack In Time, F1 2011, Heavenly Sword, Infamous 2
Próbáltam exkluzív játékokat kiválogatni, amik még nincsenek meg.

-
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja ez az,de egész jól ki van dolgozva már láttam egyet élőben. Nem hiába 200e az ára

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pff nem hogy egy Post Pandemic Edition-t vettél volna a TLoU-ból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nayrobi
őstag
Your monthly games for January 2015.
- inFAMOUS: First Light and The Swapper for PS4
- Duck Tales Remastered and Prototype 2 on PS3
- Duke Nukem 3D: Megaton Edition and Whoa Dave! for PS Vita. -
nonsen5e
veterán
Üdv!
Nem tudjátok, hogy a PS3-as Diablo III (Ultimate Evil) alatt ha van élő netkapcsolatom akkor elérhető-e a battle.netes friendlistem? (Tudom, hogy nem játszhatok a PC-s játékosokkal, ezért van meg PC-n is) Chat miatt kérdezem.

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ááá a TLOU nekem sem maradhat ki,de még várok vele hogy olcsóbb legyen!
A GTA V-be hiába hívtam fel mindenkit,főküldetést így sem adott,de mostis megcsináltam vagy 5 mellékküldit,és ezek elég jók voltak.
36%-nál járok eddig,és 33/69 főküldetés van meg. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor olyan hosszú játéknak nem mondható.
Én a GTA-ban kicsit elakadtam most,senkivel nem ad semmi főküldetést.

Neki fogtam feltérképezni az ismeretlen helyeket,az összes kérdőjelhez elmentem mindenkivel,csomó mellékküldetés is kivégezve.
Így kicsit kezd monotonná válni,én csináltam valamit rosszul??
Az utolsó főküldetés az volt,mikor a hajót fel kellett robbantani.........a végén kamionnal szállítottam a cuccot,és ott Trevor szidkozódott,meg kiírt valami nagyon sok lóvé minuszt..... -
Sirandrish
legenda
Nah a WD-t végigvittem.
Imádtam! Persze van még mire nézni de előbb a kölcsön GoWot viszem végig
-
crue
őstag
ShopTo miért kéri már rögtön regisztrációkor a bankkártya adataimat és akar valami tranzakciót kezdeményezni? Ez nem túl bizalomgerjesztő. Pláne, hogy elvileg elfogadnak PayPal-t is, de lehetőséget sem ad kihagyni a bankkártyás részt és azt választani. Azt mondja vagy megadom vagy menjek a picsába.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát a bogyókat majd összeszedem, de netes segítséggel, mert baromi nehéz megtalálni őket
Sokszor tök véletlenül sikerül.Neem, az a legelején volt szinte rögtön
Meg is láttam, hogy az a legdrágább, na mondom erre összegyűjtöm a pénzt (100.000 yen), aztán látom, hogy mitől arany a neve
A barna meg 2.000.000 yen, de ott már videó nélkül is sejtettem a dolgot 
De a pisilés az hasznos, mert kapom a démonfogakat, aztán azok kellenek mindenféle finomsághoz, így meg már a játék eleje óta megvan.
crue: Köszi szépen!

-
Sirandrish
legenda
válasz
üzenetére
Hát ha fullolod az egészet meg 1-2 alkalommal el is akadsz akkor simán benne van a 60 óra is.
Pl ha azokat a bogyókat (talán 100 van belőlük?) segítség nélkül szeded össze arra is elmegy néhány óra az ziher.Sajna abban már nemigen tudok segíteni hogy mi hol van mert már legalább 5-6 éve hogy végigvittük Toturi cimborámmal

Amit említettél drága teknika..az az 1M-es igaz? Arra tisztán emlékszem hogy az HATALMAS

Az az amikor lehugyozod az ellent nem?

-
perge666
veterán
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondtad? Nem emlékszem, bocsi
Csak mert olvastam egy kritikát róla, és ott írták, hogy "a legjobb 60 óra volt, amit eddig eltöltöttem a konzolon", és kicsit megijedtem
De nem is tűnik rétestésztának a történet, mint egy Far Cry esetében, ahol a játékidő fele séta.SPOILER
Éppen a császárral üzleteltem pár dolgot, el kell kapnom a tolvajt a városban meg a Water Dragon-t kéne kettéhasítani valahogy. Nem tudom, hogy ez hol van
A Dojo-ban mindent megvettem, kivéve a "barna haragot"
Ránéztem neten és rögtön láttam, hogy nem fontos az most. -
törölt tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Okami hány órás játék? Elhagytam a 20 órát, de még mindig bőven van vissza a történetből, plusz a rengeteg elhagyott gyűjteni való

Amúgy qrvára megérte az árát, nem is tudok negatívumot mondani rá. Talán a 18 perces bevezető volt kicsit meredek, de amúgy minden egyértelmű, vagy súgnak rendesen a karakterek egy idő után. Mondjuk van még benne 2 feloldható támadás is, ami azért... hmm, érdekesen néz ki
Ráadásul baromi drágák is. -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
IGN 3.5/10-et adott neki, máshol korrekt 6-7/10 körülieket kapott. Beleolvastam a tesztbe, elég gagyinak tűnik. Kár érte, pedig érdekesnek tűnt.

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen,azért a 3-4K-s keretet tartsd meg postával együtt.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert gondolom kijátszod magad vele előtte,de nem baj nekem nem sürgős.

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is keresnék,de normális net hiánya miatt radbízom.

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyugodtan vegyél egyet,és ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket,akkor én szívesen átveszem.

-
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudtam en mindig is hogy nem sokk jo sul ki abbol ha az ember hosszasan gondolkodik

-
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez csak gyors kereses eredmenye volt,majd keresek masikat

-
Sirandrish
legenda
1. Ez rohadt drága
2. Még ha gazdag lennék (ami nem vagyok) és túl tenném magam azon hogy drága...ez Japan
De azért köszönöm

Egyébként itt is van egy 17 fontért..ha jól látom akkor itt ingyenes a posta és nem Japan

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez elég jól hangzik, utánanézek én is
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem.
Most nem keresek,mert van mivel játszani,de ha belebotlok egybe,akkor lecsapok rá.
-
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Ez a jatek nincs veletlenul pc-re is?vagy hasonlo?
-
Bogyi007
veterán
Tegnap elkezdtem a gyakorlatokat a My Body Coach 2 progival és a Ufc Personal Trainerrel is, előbbi felhasználóbarátabb mivel jelez ha valamilyen gyakorlatot rosszul csinálsz míg utóbbi jobban megdolgoztatja az izmokat.
A My Body Coachhoz való súlyzók nem csak díszek, pár perc után màr érezni hogy vannak. :-P
Jó kis progik ezek megérte beszerezni őket.
Levezetésként még toltam egy kis Dance Star Partyt is...
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na ez még lehet menyasszonyomnak is tetszene.

Milyen árban van egy ilyen? -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyanról nem is hallottam.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kinek a pap,kinek a papné,nekem a lánya.

Lehet nekem is bejönne a WD,de amíg ki nem próbálom,addig nem tudom meg....Én még valami vadászos játékot szeretnék beszerezni.
Régen játszottam a Cabelas Big Game Hunter 2010-el,az nem volt olyan rossz,de gondolom van már újabb is.
Mondjuk PC-n a 2003-2004-es Trophy Hunter jobban bejött. -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666
üzenetére
Én nem tudom hogy milyen a GTA (még) de nagyon oda kell tennie magát hogy győztesként jöjjön ki a WD-vel szemben...mármint nálam

Mocskos mód bejön nekem a WD. Persze a GTAról sem hallottam még rosszat
A Fifa meg remélem ma ideér..csak hogy meglegyen..játszásra úgy sem lesz időm

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is úgy érzem.

Megyek hazafelé a csajostól,és inkább nyomatom a GTA-t tovább mint hogy Fifázzak. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na Fifa15 volt a menü,meg Darts,de utóbbi nem PS3-on.
A Fifát nem eröltettem,inkább ittam meg zenéltem.
-
baderoli
tag
Sziasztok!
Olvasgatom a superslim technikai adatait. Létezik, hogy csak b/g wifi lenne benne, a lan port meg gigabites?
Másik: Magyar nyelvű felirat csak az itthon kiadott lemezes játékokban van? Vagy letöltés esetén is lesz benne? US accountom van. -
perge666
veterán
Mindjárt indulok egy kis iszogatós Fifa14 partira haverokkal.

4-en fogunk játszani,én leszek a legbénább.
Haver gépe "fertőzött" szóval Online nem leszünk fent,még mielőtt csatlakozni szeretne valaki. -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
fasza. hasonlo plattformjatekot miket ajanlanatok PS3-ra?
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Január 7-re ígérték.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
koszikoszi!Van a belvarosban egy bolt, ahol hasznalt konzol jatekok (is) vannak, majd lehet benezek legkozelebb.
Mas: Super Mario megjelent valamikor PS3-ra vagy ez a video total kamu? vagy csak tort FW-vel lehet megoldani?

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
miert jarok jobban? Csak letoltom, oszt csokolom, nem? nem kell dvd-vel bas*akodni.
Single-re nincs idom 4 honapos baba mellett, nemhogy coopra, de koszi a felajanlast. Lassan 1eve van meg, GTA V-s bundle-val vettem, de most volt csak annyi idom, hogy elkezdjem a GTA V-t.

-
törölt tag
Meg van a 20 szavazat, köszi mindenkinek de legfőképp Elmisnek hogy menedzselte a dolgot!

(#61206) Sirandrish: Szerintem amikor az első jött + 1 hét. Valamikor csütörtök-péntek magasságában.
-
Sirandrish
legenda
Azt tudja valaki hogy mikor jön a következő "pakk" akciós tartalom?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
Viszont szólj ha megveszed a második részt mert akkor jöhetsz velünk COOP-olni.
Megjegyzem hogy jobban jársz (SOKKAL) ha lemezesen veszed meg
Elims Tudtommal az egy akció volt és kb 3perc alatt elfogytak.
Igazából hamarabb elfogytak mint hogy nyitott a bolt, de ez már részletkérdés.. -
Czimby
addikt
Lenne egy kérdésem/kérésem!
Mik azok a Must Have játékok amiket érdemes beszereznem PS3-ra, lehetőleg Exkluzív címeket írjatok.
De jöhetnek multiplatform nevek is!Amik meg vannak:
Gran Turismo 5,6
Dirt 2
Grid 2
NFS Shift
Motorstorm Pacific Rift
Uncharted 2,3
Last Of Us
Little Big Planet 2
God Of War 3A Killzone és Resistance sorozat melyik részeit érdemes beszerezni?
Ratchet and Clank is érdekelne még vagy valami hasonló platformer!Ezeken gondolkodom még Infamus, Modnation Racers.
Szimulátor, FPS, Platformer, vagy Hack&Slash amik jó lenne.
Legalábbis a Deadpool iszonyatosan bejött nekem
-
Elims
veterán
Vki linkelje nekem kérem azt az Orichalcos àltal közzétett íràst amiben le van írva,hogy hol lehet venni Angliàban azt a 20.születésnapos ps4-et pàr £-ért.Egy vmi ùjonnan nyílò playstation-ös boltròl volt szò benne.
Kerestem az éjjel,de nagyon nem talàltam.
Felvettem a kapcsolatot egy pàr kinti baràtommal és most megtudnàm vetetni.Előre is köszönöm!!
Ma vki uncharted 2 vagy gta5 multi? :-)
Szerk.:
Rezuhu: "...a Hard fokozat sem volt nehéz egyáltalán ..."
:-DDDDDD Na hagyjuk ezt!!! :-)))))))
Még a normal fokozat is hùzòs egy-két helyen!!! Nemhogy a hard.... :-)))
Ha megcsinàlod crushing-on szeretném làtni a tròfeàd.Nem hitetlenkedésből.Komolyan.. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Engem amerikai acc-al simán felenged. De amúgy szerintem jobb az ha magyarral veszed meg a Left Behind-ot,biztos ami biztos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)