Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doma88
tag
A PayPal-os Transaction History-nál az van írva a Status-hoz, hogy Cancelled illetve a PSN-es Transaction History-nál meg sem jelent az utalás, de a kártyámra nem került vissza a pénz. Mindegy, várok vele holnapig aztán ha nem kapom vissza akkor írok a PayPal-nak mert a Sony nem tudott segíteni, hiába megadtam a Transaction ID-t, mivel Cancelled a PayPal rendszerében, ezért Ők meg sem kapták a pénzt.

-
Elims
veterán
Mindenkinek köszönöm!
Most vagy az én fülem nagyon jó vagy a gépemmel lehet vmi. :-/
Csak azután figyeltem fel rá,hogy bekapcsoltam rajta a remote play-t a vita-val.
Néha-néha az automatikus frissítést is bekapcsolom 4:00-6:00 közé,most azt is kikapcsoltam a remote play-jel együtt,de ugyanaz. :-/ Tényleg nagyon halk.
Na mindegy. -
törölt tag
Nekem nem búg egyáltalán a gép. Próbáld átdugni másik konnektorba, lehetőleg elosztó nélkül.
Amúgy nekem is karcmentesek azok a játékaim, amik nem használtak, és én sem válnék meg tőlük. Mondjuk én nem is bírnám ki, hogy egy bontatlan játékom legyen csak így, a Witcherből is lett egy második példányom, azt is kibontottam gyorsan, hogy helyreálljon a rend

Rezuhu: Persze, tudom, de ha megnézed a linkelt aukciót, akkor meglátod, hogy csak poénkodtam
Sajnos a 600 ezrem a másik gatyámban felejtettem 
Doma88: Szerintem is várj vele egy napot, aztán megjelenik. Ha nem, akkor telefonálj az ügyfélszolgálatra, szerintem tudnak segíteni.
-
Elims
veterán
válasz
Doma88
üzenetére
Várj vele kicsit.Nem azonnal jelenik meg.
Egyébként van rá mód,hogy visszakérd a pénzt,de várj még szerintem.Nekem is lenne egy kérdésem.Akinek super slim gépe van kérem nézzen meg vmit..
Kikapcsolt állapotban hajoljon a géphez nagyon közel és hallgassa meg,hogy zúg-e picit a gép.?Az enyém igen.Halkan,de zúg.Nem a lemez oldali részen,először azt hittem,hogy a winchester zúg folyamatosan (nem jár csak zúg),de többször meghallgattam és arról a részről jön a pici zúgás ahova elcsúszik az ajtó.
Kérem nézzétek meg.Eddig nem hallottam/figyeltem fel rá.Szerk.:
"A karcmentes darabok pedig már inkább a gyűjtőknél figyelnek, akik nem adják el egykönnyen az ilyen kincseket"Bizony így van! :-) Nekem is van egy pár darab,és nem egykönnyen hanem egyáltalán nem.
-
Doma88
tag
Pár perce akartam vásárolni a PSN-ről de nem volt pénz a waletban. A felajánlott lehetőségek közül a PayPal-os feltöltést választottam, jött is az SMS, hogy levonásra került a 15$ a kártyámról de a PSN kiírta, hogy "Unable to fund your wallet. Please try again later. (3)" Ilyen esetben mit tudok csinálni? Nem fogom újrapróbálni mert akkor megint levon pénzt. Így most úszott a pénz vagy van valami mód arra, hogy visszaszerezzem?

-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja közben megtaláltam én is köszi.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Does not ship to Hungary" - na szép, és ha megvettem volna?
Jó lenne végleg eloszlatni a ködöt, de nem hinném, hogy magyarázkodnának a továbbiakban.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az, amivel állítólag az oroszok ingyen metróznak?
A félrenyomtatott fejű Barbie figura még többet ért, de nem emlékszem pontosan.Amúgy a Konzolok Szervizénél nem lehet tudni, hogy miért vitték el az árut az ellenőrök, ha amúgy minden okés a céggel?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, lehet sikered az ebay-en is, ahogy a mellékelt ábra mutatja

-
Sirandrish
legenda
válasz
üzenetére
Ha egy ilyesmi a birtokomba jutna, szerintem én akkor is ebayen próbálnám eladni.
Bár lehet hogy 1-2 napot rászánnék arra hogy felkutassam az internet mélységeiből azt a néhány embert akit talán olyannyira érdekel hogy olyan összeget ajánlana hogy beszarok. De az is lehet hogy csak belinkelném neki az ebayes linket...had küzdjön
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy őszinte legyek, én sem ülnék sokat egy ilyen játékon vagy gépen. Persze nem az extrém ritka dolgokra gondolok, hanem azokra, amik régen voltak boltban, ma már nem, és nekem bontatlan. Ilyen hirdetések sűrűn felbukkannak itt-ott, nem csak ebay-en. Szóval nem kell, hogy csak 10 darab készüljön valamiből, hogy relatíve sokat érjen. Lehet, hogy egy bontatlan Starwing-ért nem adnának sokat az európai ebay-en, de egy megfelelő amcsi fórumon lehet, hogy az eltérő cím miatt valaki megveszi (máshol Starfox volt a neve).
Nem tudom, mikor keresgéltem neten, sokkal magasabb áron ment a Wii-s, persze a bontatlanra gondolok. Aztán a franc tudja, nem vagyok szakértő
-
Sirandrish
legenda
Max Payne 3 - 1500HUF a magyar store-ba
Csak szólok mert az akciós listákon nincs rajta..
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogyne. Elég egy kiadatlan játék eredeti példányával rendelkezni, vagy egy régebbi, amúgy nagyon népszerű játékkal ami bontatlan (hogy megint a Zeldát mondjam, a TP Wii-s kiadása, ami PAL-os, és bontatlan is, az akár 25-30000 forintba is kerülhet, vagy még több). Fejlesztői gépek (devkitek), első kiadások, régi képes dobozos játék (pl. cenzúra előtt), vannak a kegyetlenül drága kazetták NES-re (pl. a Nintendo World Championships szürke, és a még ritkább arany színű változata, vagy a Caltron 6 in 1, ami borzalmas játékokat tartalmazott, és amire ha a gyárban ráragasztották a Myriad címkét, a korábbi készítőét, akkor tízszeres értékű). Van a régi Atari Swordquest, a harmadik játék baromi ritka, a nyeremények helyzetéről meg legendák keringenek a neten
). Hú, rengeteg ilyen dolog van. Fórumokon meg lehet, hogy valaki éppen gyűjt valami ilyesmit, ebay-en meg elkallódnak. -
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
Tudom. De azt kétlem hogy ezek olyan gyakran cserélnének gazdát hogy külön aukció kellene nekik.
Persze biztos előfordul néha valahol amerikában hogy külön videójátékos aukciót tartanak, de nem hiszem hogy gyakori.
Eh..ha nagyapáink tudták volna hogy mennyit fognak érni ezek a "ketyerék".....akkor sz*rt se érnének most mert mindenki elrakta volna a sufniba

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vannak video játékokból is extrán ritka darabok. PS fronton leginkább a régi Final Fantasy,Resident Evil meg hasonlók ritkák. Nintendo téren meg pl. a régi Zeldákból is vannak ritka darabok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Ne ülj fel a rémhírterjesztőknek.
A tegnapi és mai nap leginkább az a hír kavarta fel a magyar videojátékos szcéna állóvízét, miszerint átfogó NAV ellenőrzést kapott partnerünk, a Konzolok Szervize. Azóta a gyíkemberek feltűnésétől kezdve a cionista háttérhatalom támadásán át az üzletben vásárolt gépek garanciavesztéséig minden rémhír körbeszaladt már a fórumokon, ezért fontosnak tartjuk tájékoztatni olvasóinkat a szituációról.
A Konzolok Szervize Hunyadi téri boltja az ellenőrzéstől függetlenül nyitva tart, a megszokott menetrend szerint. Vásárlóikat ugyanúgy várják a videojátékok, gépek és kiegészítők széles palettájával, mint bármikor máskor. Felhívják továbbá vásárlóik figyelmét arra, hogy ne üljenek fel az internetes rémhíreknek: minden náluk vásárolt termékre (konzolokra és minden másra) ugyanúgy vonatkozik a garancia, mint eddig."
forrás : ps community
-
Brian_GT
őstag
Most tudni lehet, hogy mi volt ez a Konzolok Szervizes akció? Náluk van befoglalva a Witcher 3 gyűjtőim...azért azt tudni kéne, hogy kell-e máshol befoglalnom.
Most mi ez a névváltoztatás stb már ezek is ennyire jó cég lett?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert az ilyent nem az ebay-en kell árulni
Persze előfordulhat, hogy lesz rá vevő, de az ilyesmire külön kis rajongói oldalak vannak (mint a különleges autóknál). Felőlem beszerezheted mind a kilencet, de az első az enyém 
HellGábor: Nincs mit, a nyáron nekem is volt DNS problémám a gépen, ez megoldotta arra a pár napra.
-
törölt tag
-
HellGábor
csendes tag
Hello, én most örököltem egy PS3 at
fut rendesen
De az internetet nem nagyon kedveli. Állandó net megszakadás, DNS problémák + játékok aktualizálása gyakorlatilag lehetetlen.
A PS3, wifis router segítségével kapja a netet, ami 10 megás és 90% jól működik laptopon
, a net a szomdszédtól jön, tehát nem tudom kábellel rákötni.Viszont ha kell, előfizetek egy gyorsabb internetre, hogy kábelen kaphassa netet , ez megoldaná a problémám?
Avagy a PS3 nak a PS networkkal + meg a letöltési sebességel igy is ugyis vannak problémái?
( interneten keresgettem a napokban és láttam, hogy vannak " megoldások" proxi server stb...
próbálgattam is őket, de nem sok sikerrel)Előre is köszi a választ

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Várom szeretettel a csomagot
Amúgy egy elkaszált játék, tele volt bugokkal, aztán az EA a vége felé eltörölte az egész projektet, de közben már ki volt adva a demó (amit aztán leszedtek a PSN-ről), meg talán 9 dobozos példány készült. A sok gyűjtőnek meg a poszter is hatalmas értéket jelent. -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha esetleg rálépsz valahol az utcán egy NBA Elite 11-re, akkor szólj, kérlek
Igazából csak egy poszter róla 75000 forint. Volt belőle demó is, amelyik gépre az telepítve van, most biztos nagyon sokat ér. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem ritka csak pénz kérdése
Haverom nem rég vett egy PS2-es változatot belőle,de valami gyűjtői kiadást ráadásul,árat nem kérdeztem de biztos nem volt olcsó. 
A The Last Guardian nem tudom mikor készül el amúgy,de mondjuk az már nem PS3-ra jön hanem PS4-re. Na abban bízok hogy visszahozza a SotC hangulatot. De már több éve semmi nincs róla,csak mindig mondják hogy "készül"
-
Sirandrish
legenda
A konzolvilág és én kicsit másképp vélekedünk a kihagyhatatlan ajánlatokról!

-
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
A gond az hogy a múlt eme ékkövei ráadásul olyan mocskos ritkák hogy hihetetlen.
Jó...simán beszerezhető de ebayen is 22font..és akkor még UK-ban van.Sajnálom a Last of Us-t de azt itthon is bármelyik bolt polcáról leveszem 5K-ért.
Sőt..szülinapomra majd azt kérem..a Colossust akartam, de az már nem kell
És így meglesz az is meg ez is...jaj de jóóó

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Shadow of the Colossus nagyon király az biztos. Manapság már nem nagyon látni ilyesmi játékot

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na erről megfeledkeztem,mindkét játékot imádtam annó még PS2-n.

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaa, értem

-
törölt tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Ha lenne super slim méretű, sima slim külsejű gép, akkor én is azt vettem volna. Így viszont az, hogy kevésbé melegszik, nem akar tönkremenni az olvasó és negyedével keskenyebb is, így azért jó dolog az SS (meg 10-60W-tal kevesebbet eszik). Ez a mechanikus olvasófedél-kilövéses dolog elég érdekes, tényleg baromi olcsó hatást kelt pl. egy Xbox-hoz képest, de legalább működik a gép, ennek kell örülni.

Sirandrish: Akkor ezek szerint mégsem hagyott olyan mély nyomot a TLoU

-
Sirandrish
legenda
Yeaaahhh.
Úgy néz ki sikerült elcserélnem a Last of Us-t, Team ICO-ra.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi,én is remélem.

Már csak egy GTA5-öt kell szereznem!!
Na meg majd egy Last Of Us-t,de az ráér. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tartozékok: Dualshock3-as kontroller,move mozgásérzéskelő+kamera,kontroller töltő,alap kábelek+HDMI kábel.
játékok: Book of spells könyvel,Uncharted3,Infamous2,Red dead redemption GOTY,+ PS Store áruházból várásolt dead space 3500GB-os a gép.
Tegla80 : Nekem is ez az olcsósítás a gondom vele,de remélem a belseje a régi!
-
perge666
veterán
Üdv.
Úgy néz ki újra PS3 tulaj leszek.
PS4-et szerettem volna,de úgy döntöttem hogy várok még vele.
Egyik kedves fórumtársunk azt ajánlotta hogy vegyek SuperSlimet,szerintetek is az a jó választás?
Kinéztem egy sima Slim gépet,de visszamondtam,most folyamatban van egy SuperSlim elég jó felszereltséggel,garanciával.Érvelnétek a SuperSlim mellett vagy ellen?
Köszönöm. -
Bogyi007
veterán
Bakker!
Olvastátok? Hallottatok róla?!
Legtöbbször innen vásárolok a SS is innen van.... Számlát mindig kaptam és rendes garis papírt is....
-
Bogyi007
veterán
válasz
n.andras74
üzenetére
Sirandrish: De gyors itt valaki.

Elims: Az infó jöhet nekem is az olcsó Uk Ps Plusról
-
Sirandrish
legenda
válasz
n.andras74
üzenetére
Bocsánat...576

-
n.andras74
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez hol van?
-
Tegla80
addikt
válasz
n.andras74
üzenetére
Elims
koszi elore is.
(sry a duplaert...) -
Tegla80
addikt
válasz
n.andras74
üzenetére

-
Elims
veterán
Az az egy-két jàték.Slussz. :-) +nagyon ritkàn lehet olyan,hogy egy-egy jàtékot a magyar store-ban nem lehet megvenni,de azok szinte "mind" (az a mind egy-kettő) jelentéktelenek.
A pozitívum a magyar store-nak meg az,hogy biztos fel tudod hasznàlni az itthonròl vett jàtékok kòdjait,míg az angolnàl nem 100%.Tegla: Uk plus-t én tudok olcsòbban.Ràkérdezek az àràra és megírom.
Satz: Én ùgy tsom,hogy lemezesben nem talàlsz csak Journey-t,egyben adjàk a hàrom jàtékot flow/flower/Journey ha jòl emlékszem,de ezért olyan àrakat kérnek hasznàltan mint ùjonnan. :-) 6e Ft.
Én a store-bòl vettem meg a csak Journey-t.A beyond-ot mindenhol 4-5e-ért lehet kapni.Nem rég vettem egy karcmenteset 5e Ft-ért ajànlott postàval,mindenhol ennyi -hasznàltan-.
N.Andràs: Átmàsolja automatikusan ha jòl emlékszem.
-
Tegla80
addikt
válasz
n.andras74
üzenetére
En ugy tudom,h az alapban 12gb os ba ha belerakod a hdd-t ,akkor felajanlja,h atrakja oda ami a 12gb on van.(igy nem kell pendrive se
)
Nezz utana,tuti van vidi yt on rola.... -
fausto
addikt
Az 576-ban minden nap leakcióznak valami játékot, eddig leginkább limited cuccokat, érdemes felnézni az oldalukra.
-
ldave
félisten
válasz
fausto
üzenetére
Hja, van is egy ilyen acsi, hogy egy emberrel játszd végig a játék nagyrészét, azt még nem sikerült megcsinálni. Pedig érzésre többször úgy voltam, hogy szerintem ugyanazzal mentem végig, aztán a végén kiírt vagy 3-4 nevet.
Andris: az ellenfeleket ki lehet kerülni, és akkor egy bizonyos pontig megmarad a sálad teljes hossza.
-
n.andras74
aktív tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Nincs itthon pendrive ezért kérdezem, hogy az alap szoftver hdd befejezésekor is kell menteni?
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érdekesség, hogy nem biztos, hogy ugyan azzal a gamer-rel találkoztál újra, miután elvesztettétek egymást
A játék végén kiírja azoknak a PSN nevét, akikkel együtt játszottál. -
Sirandrish
legenda
válasz
fausto
üzenetére
Még ilyet..én azt hittem valami AI mert rohadt hosszú sála volt és nem láttam hogy fogyott volna mikor repült.
Mindenesetre én igyekeztem együtt menni vele. Bár furcsa is volt mert egyszer elvesztettük egymást szem elől és jó 10percig nem is láttam. Gondoltam ennyi volt az AI, de aztán újra összefutottunk és együtt mentünk végig.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az egy másik játékos volt, nem mindig hoz össze más player-rel a sors és van hogy találkoztok, de külön folytatjátok az utazásotokat. Ha játszol vele és fehér ruhás emberkével találkozol, akkor érdemes vele menni, biztos ismeri a rejtett helyeket

-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto
üzenetére
Igen kaptam..miért az mi? Nem kap mindenki?

ldave Most láttam először, de az tuti hogy nem utoljára

Amúgy ugye a sálam az "életem"..vagyis az alapján tudok ugrani meg ilyenek. Az a nagy dög viszont tépkedi lefele. Azt el lehet kerülni?Bogyi007 Nah engem meg a Beyond érdekelne.
Khm, khm Dave
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyre jobban érdekel ez a "játék"
Szeretem az olyan játékokat amik hatnak az érzelmekre amikbe bele tudom élni magam.Ezért ütött számomra a Heavy Rain a Beyond és - bár a sztorit ismerve nem volt meglepő - Xboxon a Gears of War sorozatban Corporal Dominic " Dom " Santiago története (az övé azért mert az ő karaktere volt a kedvencem - mindig őt irányítottam multiban vagy cooperatív módban)
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Spoiler:
Kicsit irigyellek, de jó lenne újra először játszani a Journey-t
Ahogy először megtanulsz járni, repülni, aztán jön az említett örömteli száguldás lefelé, ahogy egy kisgyerek is vigyorogva rohan, miután már biztos a lépéseiben, minden örömteli, meleg, színes. Majd hirtelen lecsap a sötétség és megjelennek a téged bántani képes hatalmas ellenfelek, egyre hidegebb lesz, egyedül lassú vagy, a társaddal együtt viszont erősebbek vagytok, melegítitek egymást a zord világban. Végül pedig biztosra vett vég után, ahogy a két karakter megy a fény felé az egyre szűkűlő hasadékban, összefolynak eggyé a fényben és a kettőjükből újraszületik egy vándor, aki előtt újra ott az egész élet, az utazás a vég felé.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na, valami ilyesmi reakcióra számítottam

Nekem a kedvenc részem, amikor a toronyba kellett fel lebegni!
Amúgy kaptál társat magad mellé? -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Benne volt ez a játék valamikor nekünk a Ps Plusban?
-
Sirandrish
legenda
Spoilerveszély!
Végigvittem a Journeyt!
Nehéz róla beszélni mert igazából azt sem tudom mit láttam. De amit elém tett a Journey azt én bekajáltam keményen.
A látvány...nem mondanám hogy szép a grafika de mégis..ahogy eléd tárult a sivatag perzselő hője..engem megfogott. Főleg ahol csúszunk lefele és az oszlopok között besüt a nap..hát az valami meseszép volt.
Nem tudom hogy azt hogy érte el, lévén egy szót nem beszélt, és azt sem tudtam hogy mi akar lenni de a végén őszintén sajnáltam a kis "emberkét". Ahogy a szemem előtt fagyott meg..látszott a ruháján..kerestem a társat hogy melegítsük egymást de nem segített.
Aztán ami még soha egy játékban sem érdekelt..észre se vettem hogy van..a rezgés...a végén ahogy a szívdobogása gyengült és ritkult, és érezni lehetett a joyon...a hideg kirázott.Szóval magával ragadott, de ahogy már mondtátok..ezt át kell élni. Nem tudnám azt mondani hogy ezért vagy azért kell végigvinni. Ott kell lenni és átadni magad neki...

-
n.andras74
aktív tag
Egy vadi új ps3 12gb. Kap egy 500gb hdd-t és ekkor is kell menteni? ...nincs rajta semmi ...még.
-
ldave
félisten
válasz
satz18
üzenetére
A Journey alapvetően egy digitális játék, amit később adtak csak ki lemezen a Flower-rel és a Flow-val együtt, ez az a bizonyos Collectors kiadás, gondolom nem túl nagy példányszámban jelent meg, így nem forog sok belőle a piacon. Digitálisan 4000 Ft körül van, de talán lesz majd karácsonyi akcióban.
-
james001
veterán
válasz
satz18
üzenetére
1. A Store a legtöbb embernél szarakszik PC-n is és PS3-on is,nem tudni mi lehet.
2. Hogy érted hogy a simát? Csak a Journey egyedül az csak a Store-ról tölthető,lemezes változatban csak abban a "csomagban" kapható,a Flow és Flower játékokkal.
3. Hardverapró és jatekaim.hu-n nézted? Ott csak találsz használtan és olcsón. Vagy még esetleg OLX vagy Vatera. -
satz18
őstag
Helló!
Lenne több kérdésem is.
1. nem érem el PC alól a ps storet. Erről mit tudtok?
2. Szeretnék egy journey-t de csak 6k ért találtam collektor editiont. Nem lehet valahonnan egy simát, használtan olcsóért beszerezni?3. Egy beyond two souls-t szeretnék még karácsonyig beszerezni tesómnak, de azt is csak ingerküszöb felett találtam. Olyat 4-5k ig lehet valahonnan szerezni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Sony PlayStation 5 Slim
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos a 600 ezrem a másik gatyámban felejtettem