Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen,próbáltalak
,bár ez a kari nekem új... 
Az meg mi? -
james001
veterán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
PS3-ra nincs Crash. De a PS1-es részek leszedhetőek a Store-ból.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na,megérezted az ízét?....

Ha többen vagyunk,akkor bandában több az esélyünk....
Lehet pl. csak baráti,zárt körű küldetéseket csinálni.(lopás,rablás,stb....)Vagy deadmatch-et,autó versenyt és így tovább....
-
perge666
veterán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Akkor : God of war,Little Big Planet1,2, Heavy Rain, Ratchet&Clank,InFamous 1-2, Gran turismo 5,6,Red Dead Redemption,..............
-
Tegla80
addikt
válasz
storm3
üzenetére
Accot arulni nem lehet a PH-n,ez szabaly.
megosztani es arrol beszelgetni valszeg lehet ,mert azt nem buntetik.
(nem lattam meg ra peldat,vagy ilyen temaban valo beszelgetes miatt nem kaptam meg buntit.Ez elfogadott talan. Tobb topic is el a lehetoseggel es hasznalja is a megosztast amit olvasok .) -
james001
veterán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
God of War sorozat, LittleBigPlanet 1-2, Beyond Two Souls, Killzone 2-3, Resistance 1-2-3, Journey, stbstb. Meg szerintem ne hagyd ki a TLoU-t sem,gyönyörű attól még PS3-on is

-
törölt tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Itteni ja : http://hardverapro.hu/apro/ps_digitalis_jatekok
-
törölt tag
Van egy koma aki digit formában árul játékokat.
Így működik:Ez úgy működik, hogy te átutalod nekem az összeget, és kapsz tőllem egy e-mail és jelszót(PSN Store-ra) és onnan ingyen letudod tölteni, és majd tudsz a saját felhasználóddal is játszani vele.Ha persze mindent jól csinálsz akkor menni fog(elég egyszerű az egész).100%-osan biztonságos az egész.Már vásároltak tőllem.
Szerintetek ?

-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, értem

Nem feltétlen, elég jól megoldották. Lehet beállítani "passzív módot", olyankor nem tudsz támadni, de másik sem támadhatnak téged. Aztán, ha "gonoszkodsz", akkor meg leszel jelölve a térképen és tudni fogják, hogy vigyázni kell veled. Ha valaki pedig nem jó játékos, pl. felrobbantja mások privát kocsiját, kilép meccs közben, átkerül egy un. "bad sport" szerverre. De egyébként is elég nagy a térkép ahhoz, hogy nem fuss bele ellenséges játékosba gyakran.
De persze olyan is van, hogy vérdíjat raknak a fejedre és az egész szerver téged üldöz
-
perge666
veterán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Irjátok már le légyszi PS3on milyen Exkluzív címeket érdemes végig tolni.Direkt ezért vettem most egyet.
Amiket eddig ismerek:-Uncharted1-2-3
-The Last of US(bár ezt lehet meghagyom a PS4-re,mert láttam azon Remastered van)
-Infamous 1-2Örülnék még pár címnek.

-
Rezuhu
aktív tag
válasz
z123456789
üzenetére
Ez melyik MM-ben ennyi?
Én pont venni akarok keretet és vinyót a gépembe...
-
-
törölt tag
Valószínűleg tönkrement az akksi a kontrolleremben. Van erre megoldás vagy ujat kell venni? Ha utóbbi, hol érdemes olcsobb darabot keresgélni?
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb. mindent, amit a single is
Küldetések, random események, DM, TDM, Capture, versenyek, ejtőernyőzés, golf, tenisz, darts, stb...
erahurka: ahol elakadtál, azt még én sem csináltam meg. -
Aakisan
senior tag
Aki a GTA-t tolja vegyen fel PSN-en,meg aki akar aztán játszunk
PSN:MrBartowsk1 -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na és mit szólsz hozzá?
-
perge666
veterán
Karácsony óta minden nap játszok a GTA V-vel,van hogy 2-3 órát,van hogy 5-6-7 órát,de még mindig nem értem a végére.
56%-nál járok,és főküldetésből is van még vagy 15.
Imádom ezt a játékot,megéri az árát.
-
Elims
veterán
Köszi!!
Egyébként konditerem nincs?Szerk.:
Erahurka: A whatch dogs lemezesben 4e körül megy.
Én ennyiért vettem a special edition-t. -
fausto
addikt
Nem lesz kód, majd szólnak, hogy mettől-meddig érvényes és akkor egy vásárlásnál levonja a kosár végösszegéből. Azaz fel lehet használni több tételre és akciós cuccokra is. Legalábbis nekem ez jött le a hírből.
erahurka, perge666: szerintem a vezetésnél is érezhető, kevésbé csúszik ki a kocsi fara.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
törölt tag
-
törölt tag
Valamennyire tudsz fejleszteni, rohanással fejlődik a kitartás (és akkor végtelenül tudsz rohanni), repüléssel a repülés lesz könnyebb stb. Szerintem ennek a kettőnek van értelme, a többinél nem éreztem különbséget.
Én úgy tudom január végéig él a 10%, azt viszont megírhatná valaki hogy kell érvényesíteni. Vagy a következő vásárlásnál automatikusan levonja?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!! :-)
Fausto: Az a store-os 10% kedvezmény a leàllàs miatt meddig érvényes?
A gta5-ben lehet vhogy a karakteremen fejleszteni?Kitartàs,erő,ilyesmi. ?
Mint a san andreas-ban. -
Sirandrish
legenda
Nah gondoltam takarítok. GT5 és GT6 összesen 26gigát ettek meg a vinyórol hogy meredjenek meg

-
ekko98
tag
Ha valaki szeretne felvenni engem is friend list-re PSN ID-m: ChunkierMass
-
Sirandrish
legenda
Valakinek megvan/volt a DBZ Ultimate Tenkaichi vagy a Batlle of Z?
-
fausto
addikt
-
sesshou
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A jelszó változtatáshoz eddig is születési dátutom kért a psn?
Egy ideje nem tudok bejelentkezni és a jelszó változtatást sem tudom megcsinálni mert az nem fogadja el a dátumot
Ez hivatalos support nak számít? [link]
Próbáltam hívni ezt a számot is de nem kapcsolt
[link] hogyan kell ezt a számot tárcsázni 
-
Sirandrish
legenda
válasz
odinkain
üzenetére
Nem a platina a cél..engem nem érdekel, csak ezt viszonylag egyszerű lenne platinázni azért megemlítettem.
Amúgy most vittem végig Normalon ..hiányzik még 1-2 trófea a Hardon kívül is de semmi extra.
Bogyi007 Nem a topik miatt, de a telóm jelez ha mailt kapok vagy ha privátot.
Ha sokat jelez vagy valami fontos privátot vagy mailt várok akkor játékban pause és megnézem hogy mizu. És akkor már egyúttal bekukkantok ide is
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez most hogy van nálad? Netezel és közben játszol vagy fordítva?

Mivel elég gyors a reakcióidőd.

-
odinkain
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha a platina a cél, (bár gondolom nem mondok ujjat) ha végig viszed hardon akkor kidobja a könnyebb szintekért is a trofit.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vedd úgy hogy elkértem, de mivel te már tudom az enyémet, így küldhetsz is akár egy felkérést is.

-
Bogyi007
veterán
Ha lehetne akkor az első hozzászólásba kérném felvenni a PSN ID nevemet: Bogyi007
Ezt egyébként a többi topiclakó is kérhetné saját részéről aki még nem tette meg.

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a Skyrim-ben már nagyon untam a barlangos "menj és öld meg őket, hozd ide a családi ékszert" küldetéseket, akkor nem nekem való

-
törölt tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
A demója nekem is tetszik, csak olyan negatív dolgokat olvasni róla, hogy ennyi pénzért meg sem gondolom. Főleg azzal van gondjuk az embereknek, hogy nagyon repetitív egy idő után, nem tudom, hogy ez mennyire igaz. Persze ettől még sok ember szereti a játékot, szóval nemtom

-
Sirandrish
legenda
válasz
odinkain
üzenetére
Valóban nem gáz. Eleinte kicsit szenvedtem a sok ellenfeles harcokban normalon, de ahogy észrevettem leginkább csak azért mert még kevés mozdulatot tudtam. Mióta fullos a kard azóta sokkal könnyebb.
Viszont most semmiképp sem kezdem el Hardon, mert már akarok GTA5 multizni

De lehet hogy egyszer rászánom magam...bár előbb végig kéne vinni normalon

-
odinkain
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
GoW platina nem olyan nehéz, csak kis kitartás kell hozzá.
Jobban élveztem minden egyes részt hardon.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor a legkönnyebb szinten fogom elkezdeni,ha eljutok odáig!
-
Sirandrish
legenda
Erősen gondolkodtam hogy a Platinához kiviszem a GoWot hardon...és tényleg bele is vágtam volna, de van egy rész amikor egy liften megyünk fel...nah az még easyn sem szeretném soha a büdös életben látni többet

-
Shadowfax
addikt
Valaki meg tudná nekem nézni, hogy a magyar Store-ban mennyibe kerül a Destiny (standard és a bundle kiadások)? Előre is köszi!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
-Garimatrica
-Gép hangja alapállapotban (játék nélkül)
-Van-e látható sérülés mint pl repedés, karc ne adj isten törés.
-Lemezt hogy olvassa. "darál" vagy némán
-Joyon az analóg mennyire stabil..ha már szinte lötyög vagy nem rúg vissza akkor valszeg van néhány óra a gépbe
Ilyesmi

perge666 Olyasmi

-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
OK!

Annyi kérdésem lenne még,hogy mit is kellene néznem 1 használt PS3 Super Slim vásárlásakor??
-
törölt tag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Ha nem érdekel, akkor főleg semmi gondod nem lesz vele
De ha nem akarsz beépítéssel szórakozni, akkor az 500 gigásat vedd meg. Ha lemezes játékaid lesznek, akkor bőven elég azokhoz, de még jó sok digitálishoz is. Aztán az UC után vannak még jó kis exkluzív meg majdnem exkluzív játékok, lehet, hogy meggondolod majd az eladást 
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor most amiatt nem vagy olyan aktív.

-
törölt tag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
A játékok nem telepíthetőek, lemezről futnak (vagy letöltve digitálisan), azok esetenként telepítenek adatot meg frissítést a vinyóra. A 12 giga semmire sem lesz elég, talán 1-2 játék indul el vele az exkluzívok közül, de beépíthetsz egy akármilyen 2,5"-os HDD-t, a beépítőkeret hozzá külön kapható, olcsó.
A CFW felejtős (vagyis a szoftveres mókolás, ennek sok oka van, a lényeg, hogy rosszabbul jársz vele, warez nincs). -
Jackie_Chan
senior tag
válasz
dilipok
üzenetére
OK!
Szóval:
ma vennék 1 PS3 Super Slimet,de abszolút nem tudok ezekről a gépekről semmit.Azért venném meg,,hogy a PS exkluzív játékokat végigtoljam rajta. (Uncharted 1-2-3 stb.)Abban szeretném a segítséget kérni mi is az amit tudnom kéne róla? Erre is fel lehet másolni a játékokat mint Xbox360nál az RGH-s gépekre?Amit vennék az 12 gigás,de láttam,hogy van ebből 500as is. A 12est is lehet annyira bővíteni? Hogyan is üzemelnek ezek a dolgok a PS3-nál.Megköszönném ha ilyen infókat megosztanátok velem.
-
dilipok
veterán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
ird le itt, hamarabb kapsz segitseget is
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na tesztet sem találtam róla,meg másik ugyanilyet sem egyenlőre,hogy össze tudjam hasonlítani az árat.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Utána nézek,ezzel a résszel még nem játszottam!!
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Ma vennék 1 PS3at! Megköszönném ha olyas valaki rám írna Privátban akitől "mindent" meg tudnék kérdezni a géppel kapcsolatban.
-
istvansebok
tag
Kell még valakinek a a szavazatom a 20 éves szavazásra?
Holnaptól szavazhatok. -
Sanyi.mTs
addikt
gta5-höz van/lesz dlc? csak mert, ha igen akkor megvárom a goty kiadást.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De, elkezdem újra, csak közben mással is játszok
Most szerencsére elég sok időm volt rá, meg beszippantott, így végigszaladtam rajta. Meg a cél most a platina 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,bár ez a kari nekem új...